Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolalybyscie byc paniami domu czy meczyc sie w niskoplatnej pracy

Polecane posty

Gość gość
praca to przykra koniecznosc

Gość gość
dom dom dom i jeszcze raz dom ! praca to niewolnicze zycie i przymus

Gość gość
racja

Gość gość
ona cały czas sama ze sobą gada? to już choroba psychiczna

Gość gość
kto sama ? napisalam co mysle nie wiem kogo ty bierzesz za "sama" w d***e mam prace zapierdzielasz starasz sie a dobrze zyja tylko ci co te prace ci daja

Gość gość
było się uczyć i firmę zakładać a nie nogi rozkładać :-DPani domu buhahaha kura i służąca ot co

Gość gość
piszesz pewnie o sobie firme zalozylas rpzkladajac nogi a moze nawet taka w ktorej nadal je rozkladasz :D glupia niewolnico :)

Gość gość
w swym domu kobieta to udzielna wladczyni a w robocie jesli nie piastuje kierowniczego stanowiska to jest traktowana jak nic, zero szacunku

Gość gość
masz poważne problemy psychiczne kobieto- sporo osób już o tym pisało, nie tylko na tym temacie. Wydaje ci się może, że jesteś zabawna, ale uwierz- to żenada- gadasz sama ze sobą i co chwila podbijasz temat, którym dawno już nikt się nie interesuje-za to każdy, kto tu na Kafeterię często zagląda wie, że w tym temacie siedzi baba, co ma nierówno pod sufitem. Pozdrawiam i radzę zająć się zdrowiem, bo pani domu z ciebie żadna.

Gość gość
no to dyskusja trwa

Gość gość
w pracy kobieta jest niczym

Gość gość
Chyba jakiś nieudolny pasożyt domowy zajął się ciągłym podbijaniem tematu, który już dawno jest zakończony. :) Że też tej głupiźnie chce się jęczeć ciągle jedno i to samo? :O Jak zdarta płyta "jestem panią, jestem panią, jestem panią". Ty nie panią jesteś, tyko pasożytniczą służącą bez godności.

Gość gość
w robocie wiekszosc kobiet to wyzyskiwane i malo zarabiajace popychadla -pracuja z tragicznej koniecznosci

Gość gość
Panią domu zdecydowanie. Aczkolwiek jeśli byłaby to lekka praca to czemu nie, ale żadna harówa za psie pieniądze.

Gość gość
w pracy kobieta moze doswiadczyc tylko zla podlosci okrucienstw a i niesprawiedliwosci wyzysku dyskryminacji mobbingu i molestowania seksualnego

Gość gość
Moje cudo, moja erotyczna partnerka nareszcie się odezwała. Czemu niedobra nie wchodzisz na nasz temat? Wreszcie cię odnalazłem- trochę to łatwe po twoim stylu wypowiedzi, ale nie będę ci nic wypominał, bo kobieta rozumu nie potrzebuje.Szczególnie pani domu. Moja kuchareczko przepiękna, oni nic nie rozumieją, że te tematy i ich podbijanie to nasza przykrywka do cudownej erotycznej gry. Mój konik stęsknił się za tobą...

Gość gość
Już mi stoi, już jestem gotów. Niedobra, ja tyle czekałem, a ty nic nie pisałaś. Ale to musi być przeznaczenie, że cię odnalazłem. Jestem taki napalony. Jesteś cudo kobieta, taka świadoma siebie, tak walczysz o swoje prawa. Uwielbiam rżnąć takie d**eczki i c**eczki ubrane tylko w fartuszek i przynoszące dla mnie po powrocie z pracy tacę z piwem. Potem pochylisz się nade mną, a ja rozchylę twe piękne uda i w ciebie wejdę. Achhh, cudo, ochhh, dochodzę jak o tobie myslę

Gość gość
To był krótki strzał. Byłem bardzo napalony po tym oczekiwaniu na rozmowę z tobą. Dodaję ten temat do ulubionych moja gosposiu, będę czekał na słowa zachęty od ciebie. Pisz dalej.... A wskazówki na kolejny raz: ogol cipkę na zero, pośliń paluszek i wsadź go w swoją jamkę, a potem pisz nim swoje hasła miłości. Oby twój zapach przeniósł się do mnie. Odezwij się, czekam, mam nadzieję, ze w końcu zdecydujesz się na priw.

Gość gość
Ogólnie nie przeszkadza mi to, że uprawiamy wirtualny seks na forum publicznym, ty mała erotyczna kusicielko. Wiem, ze jestes sprytna i wiem, że nikt prócz nas nie czyta juz tych tematów. Dlatego do zobaczenia piękna, do następnego razu. Monitoruje nasze wspólne tematy do tej pięknej seksualnej gry. Pa...

Gość gość
pracodawcy s*******e bezlitosnie wyzyskuja i mobbinguja pracownice- a kobiety pracuja by zarobic na przezycie praca to tragiczna koniecznosc

Gość gość
praca to tylko sposob na przezycie

Gość gość
a pracodawcy placa kobietom najmniej jak mozna

Gość gość
hehe, obudzila sie psycholka

Gość gość
krynica madrosci przypomina fakt ze pracdawcy to s*******e wobec pracownic

Gość gość
nie ma pracodawcow sprawiedliwych wobec pracownic

Gość gość
kocham i pragne ;) moja gosposiu

Gość gość
bardzo mnie podniecasz. kiedy dasz mi swoje prawdziwe namiary? :( Kocham takie kobiety. Juz mi stoi...

Gość gość
wolałabym siedzieć w domu i nim się zajmować gdybym miała taki wybór bo obecnie zapieprzam i w pracy i w domu i to fizycznie a mój chłop po całym dniu wraca na wszystko gotowe i nieraz jeszcze z pretensjami a kokosów nie zarabiamy.

Gość gość
słuchaj. my tu uprawiamy wirtualny seks, a temat to przykrywka- tak dla twojej wiadomości ;)

Gość gość
Panią domu u bogatego męża :-) Zawsze chciałam byc samodzielna i dojsc do czegoś , dziś jednak i z miłą chęcią pozwoliła się teraz zaopiekować sobą . Mam już dość walki w pojedynkę .