Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka porcelanowa

Pamiętnik czyli moje zmagania z kilogramami

Polecane posty

Gość jomarla
Witam was serdecznie. Od 2tyg. jestem na diecie warzywno owocowej, ubylo mi 3kg. Planuje przejsc na zdrowe odzywianie.Karolino bardzo cie prosze podeslij mi twoje jadlospisy na maila, bardzo mi to pomoze w dalszej walce z kilogramami, a mam jeszcze troche do zgubienia. jomarla@tlen.pl

Witaj Jomarla :) Diety wyslalam na mail :) Ja juz po 2 sniadanku - otreby pszenne z jogurtem naturalnym i wiorkami kokosowymi :) A jak u Was dziewczyny ?

Tez mam na obiad miesko :) Wolowinka w sosie pomidorowym (pomidory z puszki) z cebulka i makaron pelnoziarnisty no i marchewka jako surowka :) Dzisiaj chyba wybiore sie z mezusiem na basen, cos mi sie plywac zachcialo :P

Tak mam te same pory jedzenia przez caly tydzien, czasami przesuwa mi sie o godzinke lub poltorej bo dluzej spie, ale na to mam pozwolenie od dietetyka :) Wazne jest to zeby np. co 3 godziny bo tak spbie ustalilas od poczatku i nie zmieniac, ze raz zjesz co 2,5 godziny a raz co 4. Wiec ja w weekendy mam poslizg czasami wlasnie ze mam opoznine posilki bo sniadanie zjem o 9 a nie o 8 :)

rozumiem, dzięki:) ja postanowiłam ze będę obserwować swoja wage do końca roku, jeśli mimo tych zasad nie będę chudnac, ide do dietetyka, aczkolwiek chciałabym tego uniknąć bo raz ze koszta, dwano nie lubie takiego jedzenia jak jogurty otreby sałatki z feta itd., nic nie poradzę:) ale jeśli nic to nie da ide i niech się dzieje wola nieba:)

Waga pwinna spadac :) Ja mam taka diete bo lubie te produkty, ale dobry dietetyk powinien ulozyc ci diete z tego co lubisz jesc bo dieta to ma byc przyjemnosc z jedzenia dla ciebie a nie meka bo wrocisz szybko do starych nawykow :) Wiec jesli zdecydujesz sie na dietetyka to wybierz jakiegos dobrego, ktory nie da ci diety z "biurka" tylko dobierze ja do Twojej osoby i preferencji zywieniowych :)

Witam dziewczynki:) ja już po kolacji, trochę boje się poniedziałkowego wazenia no ale zobaczymy:) Karolinko tego się obawiam żeby dietetyk nie wyciagnal mi jadłospisu z szuflady dlatego na razie sama sobie układam menu:)

Ja przed kolacja jeszcze jestem ale wlasnie ide robic :) Juz po treningu i czuje sie swietnie :) Laleczko nie boj sie wazenia wszystko bedzie dobrze i trzymam kciuki :) No z tym dietetykiem jak bys sie zdecydowala to na znany lekarz poszukaj sobie dietetykow ze swojego miasta i poczytaj opinie, ja tak znalazlam swoja dietetyk :)

właśnie przejrzałam ta stronę i widze jedna ciekawa pania dietetyk:) na razie trzymam się swojego planu, jeśli cos będzie nie tak, ide, tak czy inaczej nie spocznę dopóki nie schudnę:)

Witam jak dzisiaj wasze samopoczucie? :) Ja juz po obiadku odpoczywam z mezusiem :) Wczoraj sie wazylam 2 kilo w ciagu 2 tygodni spadlo wiec jest ok :) Siwetnie sie dzis czuje, pogoda piekna, az chce sie zyc :)

No tak zycie jest straszne i zaskauje w najmniej oczekiwanym momencie niestety ;/ Jednak nie ma sie co zalamywac i trzeba przec dalej do przodu :) Ja juz napisalam 2 kg w ciagu 2 tygodni ale u mnie to juz idzie wolniej :)

Laleczko tracisz prawidlowo wage powinno sie chudnac od 1-1,5 tygodniowo ;) wiec wielkie gratulacje dla ciebie i emilci;) oby tak dalej zycze nam wytrwania;)

Byłabym zadowolona jak by mi od razu z 10kg poleciało ale nie ma tak dobrze te -2kg też mnie bardziej mobilizują:)

kazda z nas chciałaby skrócić droge do sukcesu ale coz zrobić trzeba się pomeczyc, chociaż dieta nie musi być meczarnia:) dostałam dziś @ wiec może stad ten wzrost wagi w tygodniu i w sumie tylko kilogram na minusie. Tylko bo w pierwszym prawie 3 mi zeszly:)

Oj ja tez bym chciala zeby odrazu spadlo do wymarzonej wagi, ale sie nie da :) To ciezka i dluga droga, ale za to bedziemy pozniej to szanowac i pilnowac sie zeby nie pochlaniac tony jedzenia :)