Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

marzenia o kolejnym dziecku starajace sie od pazdziernika

Polecane posty

Gość czarneoczymam
Trochę mnie uspokoiłyście;) Świadomie zachodziłam w ciążę wiec jak coś sie stanie to nie moge mieć do nikogo pretensji.

Gość ewuna88
hej dziewczynki a ją jestem z dolnośląska ,też mialm cesarke.

Gość czarneoczymam
Widzę , że same cesarkowe panie;) hihi

Gość ewunia88
miałam dziś testować ale nie robiłam.

Gość gość
A co lekarze mówią na temat Twojej kolejnej ciąży? Mogłabyś napisać? Ja też miałam 3 CC i zabroniono mi już zachodzić w ciążę. Z tego względu strasznie boję się ewentualnej wpadki :(

Gość korneli1988
powiem ci tak. wszystko zalezy od lekarzy. wiesz kazda kolejna cesarka wyglada innaczej. ale jak sie ma madrego lekarza ktory nie widzi przeciwskazan to wiesz. moj lekarz ma pacjentke po 9 cesarkach. takze zalezne od lekarzy

Gość gość
Matko, po ilu??? Jestem w szoku! A Ty miałaś wszystkie cięcia normalne, bez żadnych komplikacji? Wszystkie z normalnym prostym cięciem? Mój lekarz mówi, że kobiety mają po 5-6 cesarek i jest ok, ale ja miałam jedno cięcie niestandardowe. Lekarz, który odbierał ostatni poród powiedział, że to ma być moje ostatnie dziecko.

Gość korneli1988
wszystko normalnie. jedno ciecie.. :)

Gość gość
A to może dlatego u Ciebie nie ma przeciwwskazań do kolejnej cesarki ;) Poza tym jesteś jeszcze bardzo młoda. A wiek podobno ma duże znaczenie jeśli chodzi o regenerację skóry i gojenie blizn. Tak mówi mój lekarz. A nie boisz się?

Gość gość
hej dziewczyny, staramy sie o dzidzie 3 cykl. ostatnia miesiaczka 18 listopada, trwala 6 dni, cykle 28 dniowe, w dniu owulacji kochalismy sie z mezem i wlasnie od wczoraj mam dziwne objawy : jestem zmeczona zaraz po tym jak wstane rano, moglabym drzemac non stop, latam siku co 1-2 godz gdzie wczesniej robilam siku raz , dwa razy dziennie, okropnie napuchly piersi i sa bardzo obolale i wrazliwe i do tego kuje mnie lewy jajnik od kilku godzin i tak mysle czy moze to zwiastuje, ze w koncu nam sie udalo :) co wy na to? wychodzi, ze to poczatek 4 tygodnia. na test za wszesnie, kiedy radzicie zrobic test?, czy jak zrobie go jutro to cos wykaze? a jak nie to znaczy ze moglobyc za wczesnie? prosze pomozcie bo tylko czytam i czytam i sie nakrecam ;(

Gość ewunia88
takie objawy owszem mogą oznaczać ciążę ale wcale nie muszą,zrób test w dniu spodziewanej @ kilka dni cię nie zbawi a po co masz sie później zamartwiac ze test który chcesz zrobic jutro wyjdzie negatywny.

Gość korneli1988
dokladnie :)

Gość ewunia88
jutro dziewczynki juz na 100%będę testować:) dziś dzień spodziewanej @ i jej brak:)

Gość korneli1988
to daj znac jak cos :)

Gość ewunia88
oczywiście ze dam znać,chociaż zastanawiam sie jeszcze czy wyjdzie pozytywny czy nie poczekać jeszcze parę dni

Gość korneli1988
hmm.. jak masz dzisiaj dzien @ to jutro jak zrobisz to wiarygodny powien wyjsc :)

Gość ewunia88
aż sie denerwuje czy sie nam juz udało nic zrobie jutro co ma być to będzie co mnie nie zabije to mnie wzmocni:)

Gość korneli1988
dokladnie.. ja dzisiaj mam straszny dzien, glowa peka, w jajnikach kluje, masakra na wymioty mnie bierze :(

hey zycze wam duzo cierpliwosci w staraniach ja juz walcze 6 rok prawie o moj maly cud

Gość ewelaf
ewuna i jak testowałaś już? Dziewczyny ja mam do Was pytanie? Czy każda z Was miała jakieś plamienie implantacyjne. Ja nie pamiętam żebym w pierwszej ciąży miała coś takiego, starałam się z mężem pare cyklów i jak się ie udawało to dałam sobie na wstrzymanie a ciąża się pojawiła więc nawet nie zwracałam uwagi na różne objawy. Jak wam wcześniej wspominałam staram się o drugie dziecko i wyczytałam na forum że dziewczyny mają właśnie takie plamienia. Ja czekam na @ mam dostać około 21 bądź wcześniej (raczej wcześniej bo owulacja mi się przyśpieszyła). Nie zauważyłam żebym miała takie plamienie, a ciągle liczę że może w tym cyklu się uda. Jak z Wami było?

Gość korneli1988
ja nie mialam w zadnej ciazy czegos takiego

Gość czarneoczymam
Ja tez nie miałam czegoś takiego.

Gość ewelaf
super to uspokoiłyście mnie czyli szanse jeszcze mam. Chodź ie mam żadnych objawów wskazujących na ciąże. W pierwszej odrzuciło mnie od kawy i byłam zmęczona teraz kompletnie nic, tylko lekko mnie piersi pobolewają. Tak jak na okres :(

Gość ewunia88
hej dziewczynki mam wynik ale nie stety negatywny załamania sie od rana:(

Gość korneli1988
kochana spokojnie :)

Gość ewelaf
nie przejmuj się ewunia niedługo do Ciebie dołączę niestety ;(

Gość ewunia88
juz bie wiem co o tym myśleć zwariuje chyba:(

Gość ewelaf
wiem jak to jest jak się bardzo chce z się nie może. ja to chyba odpuszczę sobie starania i poczekam aż samo się pojawi

Gość ewunia88
no tak,ale ją nawet nie przywiazywalam do tego uwagi czy będę w ciąży cz też nie nie spodziewałam sie ze tak będe znów man nie wyjdzie:( przy pierwszym sie udało odrazu

Gość ewelaf
nie stresuj się bo to jest najgorsze poczekaj na następny cykl