Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

marzenia o kolejnym dziecku starajace sie od pazdziernika

Polecane posty

Gość basiunia_29
Ja jeszcze sobie nie wyobrażam odstawienia, bo jak ja jestem to mi żyć nie daje, nic by nie jadł tylko cycka:) podobno w ciazy smak mleka sie zmienia i nie ktore dzieci same sie odstawiaja:) mam taka nadzieje

A to mój syn aż tak mnie mnie męczył :) Basiunia jak ma na imię Twój synek? i kiedy się urodził?

Gość basiunia_29
Alanek - 07.08.2012 własnie łobuzuje i nie da mamie odpoczac:)

Gość czarneoczymam
Madziutek - tak jestem z 2 lipca. Za rok 30stka . Rozpoczął się 7 tydz. U lekarza byłam w połowie 6 tyg. i serca nie było. Bardzo sie boję,ze stracę to dzieciątko.

Gość korneli1988
kochana bedzie dobrze :) ja w to wierze

Hej! Czarneoczymam- pewnie,że będzie dobrze,musi być! tylko musisz w to wierzyć. Ja byłam w 7 tyg.ciązy pierwszy raz i dopiero usłyszałam serduszko. A kiedy masz wizytę? Korneli-zapisałaś się juz na egzamin na prawko? a jak się czujesz? Dziewczyny co dzis porabiacie?

Gość czarneoczymam
Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Wizytę mam w czwartek o 16.45. 3majcie za mnie kciuki.

Gość korneli1988
w tym tyg jade sie zapisac.. a teraz do tyg jest egzamin takze jak wszystko dobrze pojdzie to na swieta bede juz miala prawko w rece najpozniej :)

Gość basiunia_29
Hej dziewczynki!! Jak tam poniedziałek leci, my zaraz na spacerek nad morze, chociaz pogoda srednia:) Egzamin na prawo jazdy : trzymam kciuki, stres ogromny, ale teraz jak człowiek przyzwyczai się do dobrego to bez auta ani rusz:) miłego dnia wszystkim życze

Hej :) my pospaliśmy dziś dłużej,ja właśnie kończę kawkę,a mój syn ogląda bajki. Odkąd nie pracuje,mam więcej czasu i zagladam tu co jakiś czas,czy któraś nie napisała :) Basia a gdzie mieszkasz,że masz możliwosc spacerować nad morzem? Ja uciekam robić obiadek powoli bo mój mąż na 14:00 do pracy leci. Wieczorem poczytam cały topik,to może uda mi sie was trochę bardziej "poznać" :) Miłego dnia !

Mieszkam w okolicach Koszalina, wiec nad morze mam bardzo blisko. Madziutek a test robiłaś? Mi niestety weekend wydłużony się kończy i jutro do pracy, a nawet nie odpoczęłam bo od soboty miałam gości.

Tak-robiłam. Jedna kreska,ale spodziewałam sie tego,bo za bardzo nie staraliśmy się w tym miesiącu. Jak byłam w pierwszej ciąży to miałam identyczne objawy jak na okres i ciężko mi poznać będzie jak sie już kiedyś uda. A długo dziewczyny sie starałyście o pierwsze ciąże?

Gość czarneoczymam
Witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj pol dnia spedzilismy w szpitalu na izbie przyjec z najstarszym synek. Wiadomo swieto to tylko tam moglismy sie udac. Wysoka temoeratura' biegunka i okazalo sie , ze bakteria - zapalenie migdalkow. Teraz dzieciaczki spią. Jutro do pracy. Kornelia zapewne stres przed prawkiem jest, ale bedzie dobrze. Napisz jak po wizycie u lekarza. Za pozostale dziewczyny trzymam kciuki. W pierwsza ciaze zaszlam zaraz po slubie tak jak planowalismy. Slub w czerwcu i w tym cyklu tzn. 24 czerwca byla miesiaczka i po miesiaczce do dziela! W druga ciaze tak samo czeste stosunki i ciaza druga. A trzecia ciaza tez planowana tylko teraz stosunek jeden przed owulacja i jest ciaza, a myslam ze sie nie uda. Zobaczymy czy udalo nam sie zaplanowac corke . Hihi A Wy dziewczyny wiecie kiedy splodzilysce chlopcow? Kolorowych snów!

Czarneoczymam dużo zdrówka dla synka! My przy moich cyklach 28 dniowych spłodziliśmy synka w 14 dniu cyklu. Synek jest z 2 ciąży,Pierwsza ciązę poroniłam na początku 7tyg w listopadzie 2010r a 3 miesiące pózniej znowu zaszłam w ciąże i w 37tyg urodził się Patryk :)

Dzień dobry Dziewczynki! Ja już od godzinki w pracy. My staraliśmy się miesiąc , wiec z synkiem szybko i łatwo poszło:)

Gość korneli1988
witajcie kochane co slychac nowego :) ktore z was doczekaly sie magicznych II kreseczek

Gość czarneoczymam
Kornelia kiedy idziesz do lekarza? Miłego dnia dziewczyny? jakie miałyscie samopoczucie na daną płeć? ja czuje sie inaczej w kazdej ciąży. Z chłopcami wymiotowałam, a teraz nic. ochote miałam w pierwszej i drugiej ciąży chyba tez ...na ogórki, a teraz na początku tak z 3 tyg. temu to słodycze, a teraz konkrety. Słodycze mnie nie oblecą. Chciałabym czuć , ze będzie dziewczynka ale sama nie wiem. To byłoby za piękne;) Piszcie o swoich dolegliwościach.

Witam sie i ja :) W ciąży z synkiem nie mogłam patrzec ani myslec o jajku,kawie i serze białym.a za to chęc na hod doga non stop. Potem mdłosci sprawiły ze nie jadłam za wiele,ale na słodycze tez nie miałam ochoty. Z kolei moja bratowa na początku ciąży jadła kapusniak,bigos,kwaśne rzeczy a jest piękna dziewczynka :) Przeczucie od poczatku miałam na chłopaka i w 18 tyg lekarz potwierdził moje przypuszczenia. Teraz wiadomo chciałabym dziewczynke ale najwazniejsze zeby było zdrowe, JA wczoraj cały czas na spacerku byłam a dzis zrobiłam sobie dzien lenia :) Pozdrawiam!

hej hej ;) dostałam dzis okres spóżniony o 4 dni. Niewiem skąd to opóznienie-zawsze @ miałam regularnie. Nie ukrywam ze nadzieję na dzidziusia miałam,ale starania nie były intensywne,wiec spodziewałam sie ze moze sie nie udać. Dziewczyny a jak u was? Co dzis w planach?

Gość czarneoczymam
Hej! Jest serce! Tak się bałam,ze nie będzie. Na własne oczy wiedziałam jak pulsuje kreseczka na monitorze. Madziutek - moje starania też nie były intensywne, tylko 3 dni przed owulacja i się udało. Życzę Wam sukcesów w tym miesiącu! W jakie dni cyklu się staraliscie?

Gość korneli1988
hej kochane ja w poniedzialek ide do lekarza.. przez to prawko czasu mi brakuje. wczoraj kumpela mnie odwiedzila i zadala mi pytanie ja zguplam i nie wiedzialam co powiedziec. dlatego napisze tu: jak odroznic bol piersi przed @ a wczesna ciaza??? jesli ktoras z was miala doczynienia to napiszcie.. ja odezwe sie wieczorkiem :) milego dnia

Gość korneli1988
hej kochane,.. nie wytrzymalam i poszlam wczoraj wieczorem prywatnie. niestety nic z tego falszywy alarm.. szkoda.. a malo tego wlasnie @ przyszla.. no nic zaczynamy od poczatku :)

Gość czarneoczymam
Mówiłaś ze test był pozytywny. Następnym razem się uda. Pozdrawiam

Hej! chyba tylko 3 dziewczyny nas pisze... Czarneoczymam -serdecznie Ci gratuluj e serduszka :) na kiedy masz termin porodu? Korneli-przykro mi ze @ przyszła. Ja tez zaczynam starania od nowa. No i wracam jednak od poniedziałku do pracy. Patryk bedzie troche z moja siostra,troche z nianią. Ostatnie 2 dni spedzilismy na spacerkach.NO i moj mąz miał wolne,więc nawet nie wchodziłam na neta. Miłego weekendu wam zyczę .

Gość korneli1988
Julia i Sandra... jeszcze byly Wiktoria Weronika i Tomus