Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

marzenia o kolejnym dziecku starajace sie od pazdziernika

Polecane posty

Gość korneli1988
juz jutro egzamin.. jakos nie specjalnie sie przejmuje... dzisiaj bylam na jezdzie po 2 tyg przerwy i instruktor w szoku ze superowo jezdze :) trzyma za mnie kciuki.. jak zdam za pierwszym razem to nie wiem chyba na ksiezyc podskocze :)

Gość ewunia88
korneli1988 życzę powodzenia i trzymam kciuki:) a jak tam starania dziewuszki? bo ja muszę poczekać do 12grudnia czy dostanę @czy też nie:)

Gość czarneoczymam
Kornelia powodzenia! Jak starania dziewczyny?

Gość ewunia88
u mnie w tamtym miesiącu nie wyszło może w tym będzie lepiej:)

Gość korneli1988
zobaczymy ja 10 mam termin na @.. staranka byly mocne :) zobaczymy

Gość ewunia88
trzymam kciuki:)

Gość korneli1988
hej kochane.. wiec tak: teoria rewelka perfekt.. jazda? hmm.. lipa sprzeglo bylo straszne i nie bylo sznas jechac :( ale nastepnym razem zdam :)

Gość korneli1988
a wiecie co stwierdzam strasznie mnie piersi bola ale od zewnetrznej strony, i sutki, masakra... niby @ mam zaplanowana na 10.12.. wiec na testowanie na wczesnie.. moze ktoras co ma II kreseczki sie wypowie :)

Gość wiki327
korneli ja testowalam 1 dzien przed, wyszedl cien kreski zastanawialam sie czy tak ma byc czy co, po 2 dniach od terminu @ wyszla slaba kreska, piersi do dnia dzisiejszego bola mnie jakbym miala dostac @, dzisiaj bylam na usg :) moja kruszynka ma 1 cm, seruszko bije mocno, wiec jestem troche spokojniejsza:)

Gość czarneoczymam
Kornelia następnym razem zdasz! Ja testowalam 3 dni przed spodziewana @ i wyszła druga blada kreska, po 2 dniach poszłam na badanie krwi. Teraz końcówka 10 tyg. 7 grudnia testuj. Ostatnio miałaś 2 kreski na teście prawda? Co się wtedy stało? 3mam kciuki

Gość ewunia88
dziewczynki trzymam za was kciuki ją to juz nie mogę sie doczekać czy będą 2kreseczki czy też nie ale nie miałam w tym miesiącu żadnego plamienia a staraliśmy sie bardzo czy to coś może oznaczać Odpowiedzcie proszę:p

Gość czarneoczymam
Ewunia88 o jakie plemienia Ci chodzi? Ha niekiedy przed okresem miałam plamienua tak z 3 dni przed

Gość korneli1988
nie przejmuje sie :) nastepnym razem bedzie ok. a zmieniajac temat. to co myslicie o tych moich bolacych piersiach. takie jeszcze jakby nabrzmiale.. nie wszystko mi smakuje,. z testowaniem musze jeszcze poczekac... ale opinie warto poznac

Gość ewunia88
pytam bo przy 1ciąży to ją nie miałam żadnych objawów ani boli brzucha czy piersi dziś mam mocny śluz i po raz pierwszy z rana miałam zawroty głowy i to 2razy zrobiło mi sie duszno aż musialm usiąść a moja córeczka kochana do mnie tekstem ,mamusia co Ci ,:) moja kochana:) korneli no to niepe pozostaje nic tylko czekać do testowania:)

Gość czarneoczymam
Dziewczyny dzisiaj przysłali mi test na płeć,jutro rano robię! Buziaki! Co u Was słychać?

Gość czarneoczymam
Kornelia jak byłaś w ciazy z bliźniętami to w którym tyg. się dowiedziałaś,ze są dwa? Kiedy był widoczny brzuszek u Ciebie? Ja jutro zaczynam 11 tydzień i się śmieje,że będą dwa. Mam brzuszek jakbym była w 15 tyg. W 7 tyg. miałam usg dopochw. i serduszko było jedno. Jak było u Ciebie?

Gość korneli1988
od razu widzialam ze sa dwa :) teraz czekam.. ale piersi to mnie niemilosiernie bola

Gość czarneoczymam
Dzisiaj robiłam test na płeć i wskazuje na dziewczynkę ale jakoś się tak nie nastawiam. Usg mam 21 grudnia wiec może się dowiem.

Gość ewunia88
czarneoczymam a na jaką płeć liczysz w sumie chyba obojętnie co by było zdrowe :)

Gość czarneoczymam
Ewunia88 wiadomo,że zdrowie najważniejsze. Jestem mamą 2 chłopców i bardzo chciałabym córkę.

Gość korneli1988
kochane jak po mikolaju i przed swietami?? prezenty kupione??? kurcze dzisiaj mnie tak dziwnie mdli, zrobila mi sie zilona-niebieska taka hmm siateczka na piersiach,ktore dalej bola okropnie, sa napuchniete :D i delikatnie podbrzusze mnie pobolewa

Gość gość
W wieku 25 lat 6 dzieci? Czy ty masz inne priorytety w życiu oprócz mnożenia się? :o Straty współczuję, tyle że chyba faktycznie przydałby ci się psycholog bo kolejne dziecko nie zastąpi ci tych, które odeszły a wiedz że skoro już raz urodziłaś przedwczesnie to znaczy, że szyjka nie wytrzymała. Co jeśli znowu się tak stanie i ciąża będzie zagrożona i będziesz musiała np całą ciążę spędzić w szpitalu leżąc? O dzieciach nie pomyślałaś? zostawisz je dla własnego widzi mi się? Swoją drogą pie rdolenie o zepsutym sprzęgle, samochody są sprawdzane i nikt by nie dopuścił do jazdy jakby coś się działo z sprzęgłem. Nie zdałaś bo widocznie nie potrafisz jeszcze jeździć, doucz się i nie bądź taka pewna siebie.

Gość korneli1988
gosciu wybacz ale nie twoj interes. ja ci nie mowie co masz robic a czego nie, jak masz kazdemu zamiar ublizac to zmien forum. Nie zapytales dokladnie co sie stalo a juz swoje zakladasz..

Gość korneli1988
co u was? My jutro z mezem i maluszkami idziemy na zlot Mikołajów :) Maluchy juz sie doczekac nie moga :) super ze sa takie zloty, wkoncu jakas atrakcja dla maluszkow. jutro chyba bede testowac :) dam znac co i jak

Gość e83e
my zaczęliśmy się starać w listopadzie, 2 dni przed terminem miesiączki zrobiłam test, wyszła druga blada kreska, w dzień @ zrobiłam drugi test, znowu to samo...niestety 3 dni później okres...a już się cieszyłam, że się udało:(

Gość korneli1988
co dobrego kochane? jak przygotowania do swiat? ja wlasnie zastanawiam sie co mojemu mezowi kupic z nim to wieczny dylemat.. hi.. dziewczynkom chyba po wózku z lalka i zestaw do robienia bransoletek. bynajmniej narazie tak mysle :)

Gość czarneoczymam
Kornelia testowałaś juz?

Gość korneli1988
nie.. poczekam do jutra na spokojnie.. jutro rano zrobie :)

Gość ewelaf
Cześć dziewczyny ja dopiero dzisiaj odkryłam to forum :) staramy się od września i do tej pory jeszcze nic nie wyszło. Biorę luteine od 16-26 dc na wyregulowanie miesiączek i podtrzymanie ewentualnej ciąży. Mam nadzieję że w tym cyklu się uda.

Gość korneli1988
witamy u nas w grupie :)