Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

marzenia o kolejnym dziecku starajace sie od pazdziernika

Polecane posty

Hejka! Też dawno nie wchodziłam ,bo czasu nie miałam. Synek mi sie rozchorował, od czwartku gorączkuje, ale już dzisiaj jest lepiej. Ja robiłam test ponownie ,ale nic nie wykazał, a w poniedziałek wybieram sie do lekarza, bo ponad rok czasu nie byłam. Miesiączki nadal nie mam, ale mysle, ze to pewnie przez karmienie. Pozdrawiam i miłego wieczorku:)

Gość czarneoczymam
Termin man na 4 lipca, ale będę chciała urodzić 2 .w moje urodziny

Gość korneli1988
nie ma to jak prezent na swoje urodziny :) ja bym chciala jakby sie juz trafilo to na 4 sierpnia, akurat nasza rocznica slubu, a na przyszly rok to bedzie hmm 7 :D

Gość czarneoczymam
Dziewczyny wczoraj zamówiłam test na płeć dziecka. Na weekend powinnam go mieć! Slyszalyscie coś o tym? Jak Wasze starania? Miłego dnia!

Gość ewunia88
nam w pazdzierniku nie wyszlo dostalamokres 12list.i sie zalamalam ale 18mi sie skończył i teraz sie zastanawiam jaki dzień będzie plodny i bedziemy działać:)

Gość czarneoczymam
Ewunia88 Jutro działaj!Ja zaszłam w 10dc. przy cyklach 28 dniowych.Masz dzieci? Powodzenia.

Gość Ewunia88
czarneoczymam mamy córeczkę ale jak powiedzieliśmy sobie ze chcemy mieć dziecko to zrobiliśmy to i od razu sie udało ją mam cykle 31dniowe to jutro mogę sie juz starać? bardzo bysmy chcieli 2dziecko

Gość czarneoczymam
Ewunia88 Ja przy cyklach 28 dniowych sprobowałam w 10 dc. i jestem w 8 tyg. ciaży , owulacja była w 12 lub 13 dc. Wydaje mi sie , ze spróbuj dzisiaj i za 2 dni. Wiesz moze w jakim dc spłodziliście córkę? ja mam 2 synów i teraz marze o corce.

Gość ewunia88
czarneoczymam no właśnie nie pamiętam dokładnie w którym dc ale bedziemy działać w pazdzierniku wspolzylismy w 13dc i 20dc no i niestety nie wyszło:( ale może w tym wyjdzie jestem dobrej musli:)

Gość korneli1988
my tez zaczynam owocne staranka w tym cyklu i oby to byl ostatni :)

Gość ewunia88
korneli1988 życzę powodzenia:)

Gość gosc13
kochane a stosujecie "cos" na pomoc w zajsciu w ciaze?

Gość czarneoczymam
Ja niczego nie brałam tylko kwas foliowy i za pierwszym razem zaszłam. Chodziłam na monitoring cyklu żeby trafić przed owulacją.

Gość korneli1988
hej jak wam weekend leci? ja jakas zmeczona jestem i dziwnie mi nie dobrze ;/ ale to chyba na ta pogode..

Gość korneli1988
hej kochane co slychac dobrego.. jak sie macie? ktoras cos testowala? :)

Gość czarneoczymam
Widzę,ze koleżanki nas opuściły. Jak Twoje prawko Kornelia?

Gość korneli1988
super 4 grudnia mam egzamin takze zobaczymy :) moj instruktor powiedzial ze nie powinnam miec problemow ze zdaniem :)

Gość korneli1988
hej.. jak tam starania? ktoras juz wypracowala II kreseczki :)

Gość wiki327
hej dziewczyny :) pisalam na poczatku topiku pozniej mialam zalatanie w pracy i .... udalo mi sie :) jestem w 6 tyg. ciazy, termin na 25 lipiec, beta ladnie przyrasta :) na 4 grudnia mam wizyte i mam nadzieje ze zobacze serduszko:) mecza mnie nudnosci i narazie testuje co moge zjesc a co nie....

Gość korneli1988
super :) a od ktorego tyg masz nudnosci? no my z mezem to staranka na calego.. ale cos mi sie wydaje ze chyba sie udalo.. mam taki metaliczny posmak.. wogole jakos innaczej sie czuje..

Gość wiki327
najpierw zrobilam test 1 dzien przed spodziewana @ ale wyszedl cien kreski, potem zrobilam 2 dni po @ wyszla slaba kreska, no wiec poszlam na krew i wyszlo 946 bety i od tego czasu jak zobaczylam wynik sie zaczelo:P nie wiem czy to juz psychika zadzialala, na sam smak smazonej ryby mnie odrzuca, mieso to samo, narazie twarozek i zupki przezemnie przechodza :) wymiotow na szczescie na razie nie ma... u mnie najpierw tydzien przed @ poczulam ze cos mnie jakby uszczyplo od srodka, wiec podejrzewam ze to bylo zagniezdzenie, a tak to tylko piersi bolace i w sumie jedynym objawem ktory byl przeciwko @ bylo to ze nie spuchłam tak jak to zawsze bywa....

Gość korneli1988
aha... no ja jestem ciekawa co z tego bedzie.. chcialabym juz II kreseczki.. @ mialam 16-18 listopad ( ogolnie uwazam ze szybko sie skonczyla) a staranka 21, 23,24,27 cykle mam hmm rozne ale ok 25 dni.. mam nadzieje ze trafilismy :)

Gość wiki327
Trzymam kciuki zeby sie udalo :) my celowalismy dzien przed i dzien po owulce :) dla pewnosc***oprawilismy jeszcze tydzien po bo czasem mi sie zdarzalo ze o tydzien przesuwala mi sie @ :) moj M to juz byl tak tym zmeczony :D chociaz raz w zyciu go wymeczylam hihihihi

Gość korneli1988
moj tez ma mnie dosc hihih :D bidulek wypompowany jak nie wiem :D ale tyle mamy przyjemnosci co ich pomeczyc :D

Gość czarneoczymam
Wiki gratuluje! kornelia czuje, ze Ci sie udało! Życzę Ci tego! U mnie juz 9 tydzień leci! A brzuch juz mi widać...troche szybko prawda? w pracy jeszcze nie wiedzą . Po swietach chce powiedzieć ale brzuszek coraz większy . W 1 i 2 ciaży było widać dopiero około 12 tyg. Zamówiłam sobie test na płeć i czekam na niego z niecierpliwością ...dostała informacje, ze na razie nie ma w magazynie. W przyszłym tyg. dopiero moze będzie;/ Wiki masz juz dzieci?

Gość korneli1988
nie dziekuje :) ale bylabym meeega szczesliwa jakby sie okazalo ze jest :) poprostu innaczej sie czuje.. nie chce sobie nic wmawiac ale mam takie wrazenie

Gość wiki327
czarneoczymam to moje pierwsze bedzie :) troche sie obawiam bo tyle sie naczytalam o poronieniach i innych komplikacjach, w pracy tez lekko nie mam bo niby stanowisko kierownicze ale ciagle stres i praktycznie praca fizyczna. dobrze ze swoj zespol mam wspierajacy i jak tylko sie dowiedzialy to od razu mnie odciazyly od najcieższych obowiązkow... nie wiem mysle o l4 po nowym roku narazie czuje sie niezle poza mdlosciami ale nie wiem jak dalej bedzie..

Gość czarneoczymam
Ja siedzę 8 godzin przed komputerem. W pracy jeszcze nie wiedzą. Gin. powiedziała mi,ze nie mogę dłużej pracowac przed kompem niż 5 godzin. Wiecie może co może się stać jak będę dłużej siedzieć przed kompem?w dwóch ciazach od początku szlam na l4. A teraz chciałam jak najdłużej chodzić do pracy.

Gość korneli1988
co slychac kochane.. ja juz jestem tuz tuz przed tym egzaminem :)

Gość wiki327
no tylko sie nie stresuj :) dasz rade! ja wlasnie wybieram prezenty dla moich i meża 3 chrzesnic na gwiazdke bo wole teraz na spokojnie pozamawiac i miec spokoj :) a jak wiadomo mlodym damom ciezko dogodzic :P