Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

marzenia o kolejnym dziecku starajace sie od pazdziernika

Polecane posty

Gość korneli1988
hej co tam slychac nowego u was? ja zabiegana :) a teraz jeszcze doszly mi jazdy bo prawo jazdy robie w tyg jade sie na egzamin zapisac :)

Gość czarneoczymam
Ogólnie to ok. Jutro znowu do pracy . Czuję się dobrze. Czasem krzyże mnie bola. Czasem myślę czy przeżyje ta trzecią cesarke...jakies obawy sa ale myślę,że będzie dobrze. Oby tak było.Kornelia a Ty się nie boisz?

Gość korneli1988
nie :) ja wlasnie koncze jazdy bo prawko robie :D wszystko jest ok :) poza tym ze czasu mi brakuje dla siebie hi

Gość czarneoczymam
Wczoraj byłam u lekarza , ciąża jest ale jeszcze serce nie bije. za 10 dni do kontroli i zobaczymy czy płód będzie sie rozwijał. Jestem w 5/6 tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nie poronie.:(

Gość korneli1988
kochana bedzie :) trzeba tylko dobrze sie nastawic i wierzyc

Gość czarneoczymam
Dziekuje za wsparcie. Kornelia byłaś juz u lekarza?

Gość Madziutek07
Cześć dziewczynki-mogę dołączyć?

Gość basiunia_29
Hej Dziewczynki! Mój synek ma własnie 15 miesiecy, też zaczyman starania o drugie, mam nadzieje ,że mogę dołączyć. pozdrawiam

Gość czarneoczymam
Zapraszamy dziewczyny. ! Napiszcie coś o sobie.

Gość Madziutek07
Ja mam już synka,który w pażdzierniku skonczył 2 latka. W poprzednim miesiącu za specjalnie się nie staraliśmy,chociaż nadzieje na ciąże miałam...niestety test wyszedł negatywny. Zrobię jeszcze jeden za 4 dni jeśli @ nie przyjdzie. A powinnam dostać@ 10.11. Pozdrawiam was dziewczyny

Gość basiunia_29
Ja dopiero 2 października dostałam @ ponieważ jeszcze karmie, i narazie tez czekam czy przyjdzie miesiączka czy nie:)

Gość korneli1988
hej kochane ja w poniedzialek ide do lekarza. takze zobaczymy co powiedza :)

Gość basiunia_29
Ja dzisiaj jade z małym na szczepienie i kusi mnie kupic test i chyba kupie i zrobie:)

Gość Madziutek07
Basiunia a kiedy powinnaś dostać okres?

Gość Madziutek07
Korneli-trzymam kciuki!!! powodzenia ::)

Gość basiunia_29
Teoretycznie koło 2 listopada, ale to mój byłby drugi okres po karmieniu ( 2 pażdziernik pierwszy), chociaz pewnie mała szansa, bo jeszcze karmie.

Gość basiunia_29
Hej Dziewczynki! Jakaś cisza się zrobiła, niestety na tescie tylko jedna kreseczka:(

Gość Madziutek07
Hej. Basiunia przykro mi :( ale i u mnie też jedna kreseczka... Jesli w niedzielę nie dostanę okresu,to wtedy powtórzę test. W ciąży z synkiem nic nie zapowiadało,że nie dostanę okresu-objawy miałam takie jak na @. Jestem bardzo przeziębiona i nawet nie czuję objawów zbliżającej sie @ w tym miesiącu ...

Gość gość
moze ktoras kolezanka mi powie 8.10 dostalam @trwal do 13.10. 20.10kochalam sie z mezem 25.10 do 28mialam plamienia wczoraj powinnam dostac okres robilam test paskowy ale wyszla jedna slaba kreska dzis okresu brak czesto siusiam lekko bola mnie piersi i mam klucia w lewym jajniku czy moge byc w ciazy?

Gość gość
Teoretycznie możesz być w ciąży.bo kochałaś się z mężem w 13 dniu cyklu.Powtórz test za 2 dni.albo idz na badanie beta hcg. Powodzenia!

Gość gość
bardzo dziekuje za odpowiedz:)

Cześć :) To ja też się dołączę, co prawda udzielam się też na innym forum, dla chcących ogólnie zajść w ciążę w tym roku, bez znaczenia czy pierwszą czy nie :) f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5711047 tu macie link, może zechcecie się przywitać :) Ja mam 27 lat, 6 letnią córkę, od tego cyklu staramy się o kolejne bobo, odstawiłam tabletki, jestem po owulce i testuję w okolicach 18.11, więc jeszcze trochę przede mną :)

Gość czarneoczymam
Witajcie kochane. Co tam u Was. ja siedze w pracy...nie mogę doczekać się czwartkowej wizyty u gin. Dowiem sie czy bije serce. Bardzo się boję:(

Gość korneli1988
ja wlasnie żurek z jajkiem wcinam :D trzymaj sie tanm.. bedzie dobrze :)

Gość evcia88
ja czekam do niedzieli i zrobie znow test mam nadzieje ze pokaze mi 2kreseczki 3dni mi sie @spoznia.

Gość basiunia_29
Hejka! Madziu mam pytanko, pracujesz czy w domku z synkiem jestes? Bardzo chce mieć drugie, ale mam też troche obawy, jak sobie poradze, ale to pewnie każdy ma:)

Gość Madziutek07
Hej dziewczynki :) Basiu,ja pracowałam od marca do teraz,ale niestety brak pracy i zostałam tak jakby zawieszona. Aktualnie siedzę w domu z syniem i tez czasem zastanawiam sie czy dam radę,ale wiem,że dam :) Goni mnie tez wiek,skonczyłam juz 30 lat i czuję ze to odpowiedni czas na rodzenstwo dla synka. Mam nadzieje,ze pytanie było do mnie bo ja mam na imię Magda :)

Gość basiunia_29
Tak, tak do Ciebie:) Ja w tym roku skonczyłam 29 i tez bym chciała, zeby moj synek mial rodzenstwo:) Najbardziej się boje jak mojego małego odstawie od piersi, bo wieczory i noce niestety bedzie mi ciezko oduczyć i to mnie dodatkowo stresuje:(

Gość czarneoczymam
Dziewczyny ja w tym roku skończyłam 29 lat i zawsze sobie mówiłam,ze na 30 ste urodziny chce mieć 3 dziecko i tak się składa,ze zaszłam w październiku w ciążę. Na urodzinki będzie prezent o ile wszystko będzie dobrze bo jak na razie serce nie bije:( i to mnie dołuje

Gość Madziutek07
Czarneoczymam a Ty z lipca? bo ja też :) I nie martw sie-będzie dobrze-usłyszysz serduszko. A który to tydzien u Ciebie? Basia wiem jak to jest z tym odstawianiem,bo ja karmiłam 14 miesiecy i lubiłam to :) tylko,ze u mnie odstawienie musiało sie odbyc nagle,bo zachorowałam na ostre zapalenie zatok i musiałam brać antybiotyk,a w zwiazku z tym zakonczyc karmienie. Pamietam ze rano było jeszcze karmienie i mój wielki żal,ale synek jakoś dziwnie szybko zapomniał o cycu. Mam ochotę stworzyć jakąś tabelkę,ale niewiem jak.....