Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odpisuje czy napisać znowu czy dać sobie siana

Polecane posty

Gość gość

Jak byście zrobiły, czy jeśli facet nie odpisuje na waszą wiadomośc to zaczepilibyście go jeszcze raz czy od razu po tym jednym nieodpisaniu daly sobie spokój i czekamy na jego ruch? Co robicie w takich sytuacjach, drążycie i zaczepiacie dalej?

Gość gość
zalezy na jaka tresc konkretnie nie odpisal

Gość kelner z Rewala
owsa se daj :)

Gość gość
Na zwyczajna, nie inną niż zazwyczaj. Mila normalną wiadomość

Gość gość
czasem sie odzywam, bo i mi sie zdarza nie odpisac na jakas wiadomosc, nie toleruje tylko jednego: nie odpisania kiedy o cos pytam

Gość gość
Ja draze:) od razu litania oskarzen i pytan dlaczego nie odpisuje ;)

Gość gość
Daj sobie spokój - jak mu zależy to nie zapomni o wiadomości do Ciebie

Gość gość
Z jednej strony napisałabym, a z drugiej boję się że może już znalazł sobie nową towarzyszkę dlatego mnie olewa i wyjdę na idiotkę

Gość gość
cenie się i dlatego olewam takiego fagasa

Gość gość
nie pisz, nie narzucaj sie, przeciez czytac umie.

Gość gość
Ja draze;) bo z moim szczesciem to maile i smsy nie dochodza, nie raz tak mialam;p a ile przez to sie naplakalam ;)

Gość gość
a co w sytuacji jak było się na randce z facetem, odzywał się później, plany na kolejne spotkanie i ostatni es, że pomyślimy kiedy i gdzie. i cisza od tygodnia prawie ;)

Gość gość
Ja draze bo z moim szczesciem to maile i smsy nie dochodza, nie raz tak mialam;p a ile przez to sie naplakalam Taka ci dali wymowke? Ze smsy i meile nie dochodza? i ty w to uwierzylas? Jak mozna byc tak naiwna?!!!! I dobra rada, przestan drazyc, bo tylko na niezaspokojana, niedor*****a desperatke wyjdziesz!

Gość gość
jak sobie pozwalać ,to tak robi ze mna zawsze było powaznie,bo takiego chamstwa nie toleruję i mój men bardzo sie ze mną liczywidocznie jestes dla niego nikim waznym

Gość gość
a jak się zachować na początku znajomści jak facet milczy kilka dni np? tzn odzywac się 1 czy nie?

Gość gość autorka
Głupio mi się odzywać, skoro dostał smsa to chyba wie ze należy się odpowiedź :( A może jest już jakaś inna dziewczyna.

Gość gość
Taka ci dali wymowke? Ze smsy i meile nie dochodza? i ty w to uwierzylas? Jak mozna byc tak naiwna?!!!! I dobra rada, przestan drazyc, bo tylko na niezaspokojana, niedor*****a desperatke wyjdziesz! Hahahaha, oj straszna ze mnie desperatka ;) tak, nie dochodzily ;) i moje do niego tez NIE ! Takie klody pod nogi od poczatku, zlosliwosc rzeczy martwych ;) Dziekuje za rady, ale na zadna desperatke nie wyszlam;) przynajmniej wszystko sobie wyjasnilismy ;) I zawsze wyjasniam na biezaco;) ROZMOWA klucz do sukcesu;) Zreszta zadaje sie z dojrzalymi ludzmi ktorzy nie bawia sie w nieodpisywanie dla sportu;) A jak cos wole w twarz uslyszec, ze cos jest nie tak. I prosze nie robcie tym biednym dziewczynom prania mozgu;) Dialog zsuniety na dalszy plan zeby tylko sie nie osmieszyc i nie wyjsc na desperata... no ludzie:) Kazdy ma prawo oczekiwac odpowiedzi na smsa

Gość gość
nie zawsze odpisuję na durne sms-y,daję do zrozumienia,ze nie mam ochoty

Gość gość
smsy nie dochodzi? tez tak mogę wmawiać komuś

Ostatnio miałam taką sytuację,wysyłałam sms,a po chwili komunikat"informacji nie dostarczono".

Gość gość autorka
Mój na pewno doszedł, zawsze dostaje potwierdzenie dostarczenia smsa. Zawsze dochodzą. a powiedzcie, co w takiej sytuacji, jeśli on napisał coś do mnie, ja mu zaraz odpisalam, jak zawsze, a ten juz nie odpisal, zero reakcji. Czy znowu powinnam napisać, mimo braku odp z jego strony? Nie wiem jak się zachować, to swieza znajomość i nie chcę wyjść na nadgorliwą

Jeśli zadałaś pytanie i nie odpisał,możliwe że się bawi,albo ignoruje.Zależy jaka była treść sms-a.

Gość gość autorka
Czy zadalam pytanie.W sumie nie zadalam, tak wprost, ale napisalam coś w stylu "zastanawiam się co u ciebie, mam nadzieję ze humor ok",więc jakby w domyśle bylo, ze licze na odpowiedz

No tak,w drugiej części zdania sama odpowiedziałaś na zadane przez siebie pytanie:).Facet nie lubi się domyślać;)Oni tak mają,odpowiadają na konkretne pytania.Wiele zależy też od miejsca i czasu,czy może pozwolić sobie na pogadanki w danym momencie.