Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardcoreee

dlaczego zaraz po porodzie wciskaja kobiecie dziecko do karmienia

Polecane posty

Gość gość
heloiza pewnie robi warkocze:P

a czemu tak was to śmieszy? skoro dzieciom potraficie tak podawać cycki i wszystko, to umiałybyście JKABYŚCIE CHCIAŁY dac też mężowi swoją drogą bieganie z rana nagos nie jest złe, np. częstując lubego jablkiem w warkoczu i w białej zwiewnej transparenten pidżamie ale nie trzeba być tylko matką, by czuć takie klimaty, a skoro dla was czułość i troska o męża i chęc dania mu powodu do satysfakcji i poczucia miłosci to dla was film....to.... gościu- no mi tez o to chodzi. wiadomo, ale wytłumacz teraz tym, które jednej symbolicznej malink nie swą w stanie dać mężowi z całuskiem. ich już to śmieszy, urodziły i ich już śmieszy to.

no dla męża zaplotłabym warkocze, ostatecznie włosy sa nie tylko by dziecko się nimi bawiło jak zasypia, ale też dla męża, by miał za co pociągnąć żony i matki rozumieją matki nie koniecznie;-p pozdrawiam wasze wypadniete, przerzedzone , ścięte na zapałke po porodzie włosy zabawne...właśnie siedzę z farbą na głowie, maluję włosy na seksowny mahoń. pozdrawiam wasze pozostałe strąki

to kto jaki ma raj w domu o zalezy jaki sobie tworzy, można miec i boiblijny raj jak się chce i biegać na golaska z mężem karmiąc się truskawkami- jak sie chce. ale jak się woli usiąść okrakiem i pilnować boba w piaskownicy z gniazdem na głowie, to c h u j sztywne baby bez fantazji

Gość gość
heloiza999 (calkiem serio pytam, nie chce urazic ani nic naprawde). Ty cos palisz? bo tak smiesznie gadasz :))

Gość gość
heloiza999 hehe laska ty jeszcze jestes dziewicą i nigdy nawet na randce nie byłaś wiec wiesz......

Gość gość
seksowny mahon??? o f**k....teraz modne sa naturalne kolory a nie obsrany mahon

Gość gość
Teraz to chyba jakis podszyw a nie heloiza, zupełnie inny styl. Postaraj się lepiej, podszywie!

Gość gość
Helioza jest chora psychicznie .Bierze leki i dlatego jest taka dziwna.

Gość gość
palisz czy nie mow mi tu szybko, ja serio pytam, ta wyzej niech spier dala

Gość gość
Ona jest chora i leczy się . Jej ojciec nie kochał jej mamy tylko ją .Ta dziewczyna jest chora !!!!

haha- i wcale nie jestem dziewica, spalilas, nie jesteś aż taka mądra i domyslna, hahaha jesteście paskudnymi żonami, serio, skoro aż tak was razi, to co napisałam, jesteście nienormalne...

Gość gość
helioza nie kłam .Masz 24 l i jestes dziewica.

Gość gość
Ja nie karmię piersią, bo to był dla mnie okropny dyskomfort psychiczny i fizyczny. Płakałam, gdy dziecko jadło, a ono denerwowało się i nie chciało jeść. Męczyłam się tak 2 tygodnie i dałam mm. I jest rewelacyjnie.