Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardcoreee

dlaczego zaraz po porodzie wciskaja kobiecie dziecko do karmienia

Polecane posty

Gość gość
tak rewelacyjnie zwłaszcza, że miałam cc :O ale po to byłam w tej ciąży aby urodzić dziecko, więc ono po urodzeniu było dla mnie na pierwszym miejscu

Gość gość
Po to że normalna kobieta czeka na tę chwilę conajmniej 8 miezięcy i doczekać się nie może. .. Dobry żart tynfa wart - normalna kobieta to chyba czeka na szczęśliwie zakończony poród, a nie na wampirka przy cycku.

no to nie wypowiadaj się o więzi z matką, słusznie , bo wychodzi na to ze kobiety karmiące dzieci nie cyckiem, na wędkę zaczepiają butle i z kilku metrów rzucają w stronę dzieci nie mając z nim cielesnej styczności :D

Gość gość
Tak bo lekarza obchodzi twoje krocze u hahahah. Nam ja dostałam dziecko to miałam w duupie kto mi w krocze zagląda, mógł to być nawet cały pluton smiech.gif ................... No cóż, nie mierz innych swoją miarą. Nie każdy jest plutonowa k***wka co się rozkracza gdzie byle.

Gość livvy
Zastanawiam się kto mógł zadać tak głupie pytanie, bo chyba nie dojrzała kobieta? Siara? Przeciwciała? Mówi ci to cokolwiek, czy totalnie nic? Rety... ludzie. :o

Gość gość
jesteś toksyczna nuda z tym samym tekstem Dziecko wtulone w matkę, słyszące bicie serca nie przeżywa aż takiego szoku, po zmianie otoczenia.

Gość gość
po cc moje dziecko było włożone pod moją koszulę i przyssało się do piersi jest to jedno z moich najwspanialszych wspomnień, nasz pierwszy kontakt po drugiej stronie brzucha.

Gość gość
pierwsze mleko tzw siara jest najcenniejszym uodparniajacym plynem, juz nie mowie o wiezi z matka czy pobudzeniu laktacji. ... Nie każda che karmić piersią.

Gość NoniewiemJA
Dla mnie to było normalne ze po porodzie dziecko przestawiałam do piersi . Naprawde nie wiem co w tym dziwnego ze noworodek jest wtulony w mamę i pije mleko ? Przeciez to jest naturalne .

Gość gość
gość pierwsze mleko tzw siara jest najcenniejszym uodparniajacym plynem, juz nie mowie o wiezi z matka czy pobudzeniu laktacji. ... Nie każda che karmić piersią. xxxx To już w ogóle debilizm

konkretnie z JAKIM testem?? no przecież bierzesz malucha w własne ramiona i trzymasz je w swoich objęciach, więc o co ci chodzi? masz z nim non stop kontakt poprzez dotyk przy karmieniu niezależnie od metody, przy kapaniu, przy przewijaniu, przy noszeniu i bawieniu się z nim. Nieustannie rodzic z dzieckiem ma kontakt cielesny

Gość gość
gość gość pierwsze mleko tzw siara jest najcenniejszym uodparniajacym plynem, juz nie mowie o wiezi z matka czy pobudzeniu laktacji. ... Nie każda che karmić piersią. xxxx To już w ogóle debilizm ... Dlaczego??

Gość gość
Mi po cc nie.przystawiono dziecka.do piersi. Mogłam ją tylko przytulic. Lezalysmy osobno, zobaczyłam ja dopiero po 16 godzinach i wtedy nakarmilam.

gościu z 19:48 Debilizmem jest stwierdzanie debilizmu gdy ktoś wybiera inna metodę karmienia nie taka jaka ty sobie zażyczyłaś w stosunku do swojego dziecka :) Tak, to jest z twojej strony debilizm Ja właśnie tym sposobem odchowałam, wykarmiłam wszystkie z dzieci, zdrowe jak rydze, nie chorujące w ogole. Mogę być dla ciebie debilem ,ale oczy by ci wyszły jakie moje własne szkodniki na zdrowasnie wredoty powyrastały

Gość hehehhehehhehehehehhe
Autorko rzeczywiście straszne .Najlepiej niech zabiorą dziecko i oglądaj go przez szybę. Noworodek sam szuka piersi a wy wpychacie mu butle z sztucznym mlekiem bleee

Gość gość
nie wiem gdzie tak jest ,ale tam gdzie rodziłam a rodziłam w państwowym w szpitalu ,nie dali mi zaraz dziecka ,najpierw kiedy już leżałam na sali dostałam obiad ,a potem dziecko i w ogóle mnie zapytano czy chce dziecko teraz ,czy chce przystawić do piersi ,za drugim razem miałam cc i dziecko przywieźli mi na chwilę abym odpoczywała a na noc spytali czy chce dziecko mieć ze sobą .

Gość gość
UWAGA teraz pani ToksycznaKobita będzie próbowała przekonać wszystkich jakie to mm jest z******te i cudowne :) Dawaj dawaj toksyczna

Gość gość
to nie jest inna metoda tylko produkt zastępczy, upodobniony w sposób chemiczny do naturalnego.

a w zyciu!!!! Ja wręcz apeluje i nawoływane do niekrytykowania wybranej metody karmienia nie zależnie czy to jest cyckiem czy butelką!! Jak do tej pory to pomarańczki tutaj krytykują NIE podawanie piersi i ja o to proszę aby zaprzestać takich pouczen, bo kazda matka robi tak jak uwaza

Gość gość
rosół też gotujesz z kostki? Czy normalnie wstawiasz mięso?

Gość gość
gość gość gość pierwsze mleko tzw siara jest najcenniejszym uodparniajacym plynem, juz nie mowie o wiezi z matka czy pobudzeniu laktacji. ... Nie każda che karmić piersią. xxxx To już w ogóle debilizm ... Dlaczego?? Dlatego,ze sie zadaje pytania, na ktore odpowiedz jest oczywista. Nie ma obowiazku rodzenia!!! ALe gdy sie rodzi, bierze sie odpowiedzialnosc za dziecko. Odpowiedzialnosc polega miedzy innymi na zapewnieniu mu jak najlepszych warunków rozwoju , w wypadku noworodka szczególnie poprzez karmienie dziecka tym, co dla niego najlepsze- jesli tylko jest taka mozliwość ( "Nie chce mi sie, to obrzydliwe , cycki mi sie zdeformują itp " nie jest brakiem takiej mozliwosci)

hej Toksyczna!!! znów zadręczam Cię mailami;-)) hmmm...nie znam sie, ale jesli ona nie może nawet dziecka utrzymać z braku sił, to może lepiej dac jej czas? dlaczego hrabinka? jaka hrabinka? kobieta świezo po porodzie swoje przeszła, ale widze, wy jesteścei zadowoleni tylko wtedy jak baba ma wór na głowie i nikt się znią nie liczy. no tak, bo jest dziecko, a kobieta jest odtąd funkcją. hardcore- cudowny mąż, zazdroszczę;-) tak powinno być. facet jak kocha to tak samo martwi się o dziekco jak o żonę (kobieta jak sie szanuje martwi się tak o siebie jak o dziecko, a męża docenia za rycerską postawę i kocha nie mniej niż dziecko tylko dlatego, że ono się urodziło.

noi widzisz??? i następna nade mną sobie daje prawo do kolejnego wytykania i krytykowania nie podawania cycka. Czemu to robicie? czy ktoś was namawia i przekonuje abyście piersiami nie karmili? NIE, wiec i wy do tego się nie posuwajcie krytykując osoby i wyzywając od debili kto nie chciał karmic cyckiem

Gość gość
heloiza spadaj stąd i nie wymądrzaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Mogłabym się założyć, że dziewicą jesteś :P

Gość gość
moj maz wlasnie zalatwil mi cesarke w dobrej klinice i mam zamiar karmic butelka nie wyobrazam sobie aby lezec w panstwowym szpitalu rozkraczona po porodzie i aby jakas p*****lnieta polozna dyktowala jak mam karmic i kiedy

Gość gość
ze czyjas sasiadka, znajoma itp nie karmila naturalnie i ma zdrowe dzieci nie zmienia faktu,ze badania i statystyki prowadzone lekarzy specjalistow jednoznacznie stwierdzaja, ze mleko matki jest najlepszym pokarmem, zwlaszcza becenna jest siara.

Gość gość
Toksyczna Chcesz tolerancji ? to zacznij od siebie .