Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opisujcie co wyprawiają zdziry żeby zdobyć żonatego faceta i

Polecane posty

"to przede wszystkim założenie rodziny z miłości i tworzenie jej przez długie lata w przyjaźni i radości razem z dziećmi" | to z nadmiaru tej przyjaźni, miłości i radości tak na mnie skaczecie? :D | takiego "szczęścia i spełnienia" to pozostaje naprawdę tylko współczuć :) co niniejszym czynię.

Gość gościowka
Jeśli chodzi o mnie to ja z pijakami się nie zadaję :-D

Gość nanaanaanana
Heheh nie trzeba się zadawać z pijakami, by podrywali. 1.Przechodząc obok sklepu z piwem, np. wołają za Tobą "ale dupcia z ciebie" jeden z drugim ma żonę, dziewczynę, dzieci. 2. Jesteś na imprezie i faceci piją alkohol ..... Pomyślcie, kiedy byście były bardziej skłonne zdradzić? 1. Mąż mówi "jeśli mnie zdradzisz, nie chcę cię znać nie będzie żadnej szansy, stracisz mnie na zawsze. I nie będzie mnie obchodziło tłumaczenie, e ktoś tam cię wyrwał" 2. Mąż mówi "a co Zenek robił takie maślane oczy do ciebie? Czyżby bezczelny k*****arz cię podrywał? Jakby cię wyrwał to bym włosy powyrywał głupiemu k*****arzowi"

Gość gość
Ale do ciebie Alicjo startował nawalony, więc sama przyznajesz się, że musisz być paskudna. :D

Gość gościowka
Alicja żal mi ciebie dziewczyno... lepiej znajdź sobie fajnego wolnego faceta i spędzaj z nim jak najwięcej czasu,. to może choć trochę złagodniejesz :-) Widać że potrzebujesz duuuuuużo miłości ...

Gość nanaanaanana
To czyli jestem paskudna, skoro pijaki za mną głupoty wołają. A najbardziej paskudne są w takim razie ekspedientki w monopolowym.

Gość gość
nanaanaanana Heheh nie trzeba się zadawać z pijakami, by podrywali. 1.Przechodząc obok sklepu z piwem, np. wołają za Tobą "ale dupcia z ciebie" jeden z drugim ma żonę, dziewczynę, dzieci. 2. Jesteś na imprezie i faceci piją alkohol ..... Pomyślcie, kiedy byście były bardziej skłonne zdradzić? 1. Mąż mówi "jeśli mnie zdradzisz, nie chcę cię znać nie będzie żadnej szansy, stracisz mnie na zawsze. I nie będzie mnie obchodziło tłumaczenie, e ktoś tam cię wyrwał" 2. Mąż mówi "a co Zenek robił takie maślane oczy do ciebie? Czyżby bezczelny k*****arz cię podrywał? Jakby cię wyrwał to bym włosy powyrywał głupiemu k*****arzowi" ___________ Weź tu przestań wyjeżdżać z patologią, w której obracasz się na codzień.

Gość nanaanaanana
I barmanki. Barmanki w takim razie są chyba najbardziej paskudne.

Gość gość
Tiaaaa jak to mowią I nie ma brzydkich kobiet tylko wina brak :-D :-D :-D

Gość nanaanaanana
Nie obracam się w patologii Chyba, że Ty mieszkasz w jakimś magicznym miejscu, gdzie wszyscy faceci są porządni, chodzą zawsze czyści i pachnący, nigdy nie gwiżdżą/trąbią/wołają za kobietami i nie piją nawet grama alkoholu.

Gość gość
nanananana nie obrazaj ekspedientek i barmanek :-p :-p

Gość gość
pijaki za niż wołają dupcia, jeszcze trochę i zaczną gwizdać na jej widok, a ona chwali się tym na publicznym forum, że ma takie powodzenie. ale dno.

swoją drogą, czemu płaszczycie tyłki przed kompem, hejtując mnie - bogu ducha winną dziewczynę - która nigdy żonatych nie podrywała? | to z tej radości płynącej z życia małżeńskiego, jak rozumiem? :D | w zaciekłości i nienawiści wobec mnie nie dorównałaby wam nawet setka starych panien :) | i to wszystko za co? za to, że napisałam, że nie wierze w wiernych, bo podrywają mnie żonaci, którymi - jak napisałam - gardzę. LOL! :D | zróbcie coś ze swoim życiem, znajdźcie sobie pracę albo coś, bo ta wasza satysfakcja naprawdę coś słabo wygląda :classic_cool: | enjoy 🖐️

Gość gość
nananana to za toba gwizdza i trabią? oj to niedobrze o tobie świadczy :-) z kim ty przebywasz? miedzy jakimi ludźmi?

Gość kruczorek
a ja chciałam zacytować pierwszą wypowiedź panny ALicji: " Alicja Donnikova żonatych wcale nie trzeba zdobywać. | są łatwi, biegają jak pieski za ładnymi, wolnymi kobietami. mi osobiście odrzucanie ich zalotów już po prostu się nudzi " świadczy to, moim zdaniem, o niezywkłej prostocie panny Alicji, może lekkiej frustracji? osobiście uważam, ze generalizowanie świadczy o płytkim umyśle.

Gość gość
alicja ale kłamiesz pisałas że podrywają cie wolni, a teraz ze zonaci tak samo.... ojojoj motasz się kobietko :-p

Gość gość
od początku było wiadomo ze Alicja jest sfrustrowana bo żonatego odrzuca a wolnego nie ma i jest w kropce :-) singielka LOL :-D

Gość gość
A co w tym dziwnego, ze zona/kobieta boi sie stracic meza/chlopaka? Mozna probowac zachowwac sie z klasa, nie robic wyrzutow,nie byc zazdrosnym. Ale w glebi serca nikt z nas nie chcialby byc zraniony/zdradzony. Gdyby moj maz zaczal mnie zdradzac, to chyba by mi serce peklo! Mozemy sobie obiecywac, ze zachowamy sie z klasa, ale jak pisala Noblistka "tyle o nas wiemy, ile nas sprawdzono". Dlatego staram sie zrozumiec te kobiety, ktore wylewaja zale na inne kobiety. To po prostu straszna bezsilnosc. I rozpacz.Tak mi sie wydaje przynajmniej.

Gość nanaanaanana
To była ironia z tymi barmankami i ekspedientkami :) Bo one są głównie narażone na takie zaczepki. gość- czemu odbierasz to jako chwalenie się? Myślisz, że to przyjemne, takie zaczepki? Myślisz, że to miłe przechodzić obok podmchmielonej grupki facetów? Zwłaszcza, gdy jest ciemno? Czemu mnie atakujesz?

Alicja to jedyna normalna kobieta wypowiadająca się na tym topiku. Reszta to jakieś pieprznięte frustratki. Zauważcie, że ona Was nie obraża i nie zrobiła Wam żadnej krzywdy. A Wy zachowujecie się jak jakieś psycholki.

Gość gość
nanananana a gdzie twój facet że sama wieczorami spacerujesz miedzy grupkami pijakow? gdzie ty żyjesz?

Gość nanaanaanana
Oczywiście, nie ma w tym nic dziwnego. Też nie wiem, jakbym się zachowała w takiej sytuacji. Ale staram się nigdy nie obrażać kobiet, z którymi mężowie zdradzają żony. Np. sytuacja : mąż porzucił żonę i dziecko dla innej. Rozmawiamy o tej sytuacji i mówię "co za palant, ale wychowanie wyniósł z domu, jak można było sę tak okrutnie zachować", dając mu do zrozumienia, że gdyby on mnie zdradził TYLKO jego winiłabym za zdradę. Pewnie w głębi duszy myślałabym o tej kobiecie najgorszymi inwektywami, ale próbowałabym nie dać tego poznać po sobie, by nie czuł się usprawiedliwony.

Gość gość
gość- czemu odbierasz to jako chwalenie się? Myślisz, że to przyjemne, takie zaczepki? Myślisz, że to miłe przechodzić obok podmchmielonej grupki facetów? Zwłaszcza, gdy jest ciemno? Czemu mnie atakujesz? ___________ To po co łazisz sama nocą tam, gdzie stoją zapijaczone chłopy. Czy ty mieszkasz w jakichś slumsach?

Gość gościowka
Gdybym dowiedziała się o zdradzie męża, to rozwod byłby na 100% dlatego wierzę w to, że on mi tego świństwa nie robi, tak samo, jak i ja jemu :-)

Gość nanaanaanana
W pracy na przykład? A czy ja sama nie mogę wyjść z domu po 19 tej? Jak już wcześniej pisałam wystarczy przejść obok sklepu monopolowego / baru

Gość gościowka
No własnie nannanana czy Ty mieszkasz w jakichś barakach?

"alicja ale kłamiesz pisałas że podrywają cie wolni, a teraz ze zonaci tak samo" | w którym miejscu kłamię? podrywają mnie faceci - i wolni i żonaci. z czym masz problem? | jestem sama bo nie chcę się nikim ponownie wiązać, m.in. dlatego, że widzę, jak beznadziejni i zdradliwi są faceci. z tym też macie problem? | a teraz żegnam, bo teraz niestety muszę skupić się na pracy 🖐️ gdyż nie jestem utrzymanką swojego męża.