Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opisujcie co wyprawiają zdziry żeby zdobyć żonatego faceta i

Polecane posty

Gość gość
bez sensu sie klocicie!! W wiekszosci przypadkow to faceci podrywaja wolne kobiety i maja w d... swoje zony. Taka prawda. Mnie moj maz do konca oklamywal, potem prosil o wybaczeni, ale nie moglam niestety. Po rozwodzie mnie 4 zonatych podrywalo- slownie czterech- i co? To ja jestem temu winna?

Gość gość
///. Nie ma ani jednej dniówki bez flirtu, ani jednej imprezy bez podszczypywania ani jednej delegacji bez zdrady !!!/// No to musi znaczyć,że mój mąż jest przynajmniej bi a może nawet gejem....,a małżeństwo to tylko przykrywka:P:D:D:D:D:D

Aż strach, że kobiety mogą się tak wulgarnie wyrażać :o Nie wiem, co ci Wasi mężowie w Was widzieli. Chyba tylko tyłek i cycki, bo kultury, obycia ani rozumu za grosz nie macie. Taka wulgarna baba nie nadaje się do niczego. Może dlatego tak bardzo boicie się zdrady?

" Po rozwodzie mnie 4 zonatych podrywalo- slownie czterech- i co? To ja jestem temu winna?" | no oczywiście, powinnaś się oszpecić i nie wychodzić do ludzi na wszelki wypadek! ;) | przecież to wina wolnych i ładnych kobiet, że żonaci penisa w spodniach utrzymać nie umieją. | "Te inne kobiety, bo krótką spódniczkę włożyły, albo dekolt miały, no a przecież powinny chodzić w worku jutowym, żeby temu biednemu mężusiowi nic nie stawało" | ja ostatnio na imprezę włożyłam luźne jeansy i zwykłą bluzkę na krótki rękaw, a i tak ch... pomogło. za to teraz włożę mini. na złość żonom! :P

Gość gość
no wlasnie, żony to wasi mezczyzni podrywaja wolne kobiety!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
o proszę, właśnie widać, jaka ona szczęśliwa i ZUPEŁNIE niesfrustrowana | swoją drogą, tu chyba po prostu pisze jedna bezrobotna baba, której się wydaje, że na jej podstarzałego, obłego misia lecą wszystkie lasie z osiedla bo on jest taki maczo, że nawet błotnik w składaku wymieni | widać że alicji jej frustracja na rozum padła i gdzie się nie obejrzy, to widzi bezrobotne baby zazdrosne o swoich meżów. miałas się pracą zając. wywalili cię za to że chlałaś razem z chłopami i sie do nich dobierałś jak już nie kontaktowali?

Gość gość
ale dlaczego winiecie kobiety a nie waszych mężów??? Ja mialam do mojego pretensje nie do kochanki.

Gość gość
oni chyba mają rozum, nie są bezwolni. Nawet jakby ich jakaś baba podrywała to powinni mieć do was szacunek i powiedziec stanowcze NIE.

"miałas się pracą zając" | mam podzielną uwagę, a co najważniejsze - już zrobiłam :) | "wywalili cię za to że chlałaś razem z chłopami i sie do nich dobierałś jak już nie kontaktowali?" | i co tam jeszcze ciekawego wymyślisz na mój temat? :D

Gość kameliowalilia
Wiecie co..tak podczytujecie Was i,aż przykro Mi się zrobiło.. po pierwsze,że tak się wyzywacie bez sensu nawzajem. a po drugie,że nie ma znaczenia,czy ktoś jest wolny,czy żonaty-tylko liczą się zasady i charakter!!czy facet jest k****arz,czy nie itp

Gość gość
Gdyby mąż mnie zdradził,miałabym pretensje do niego;ale jeślibym widziała że jakaś lala się do niego przystawia-to miałabym pretensje do niej.O co?O to,że przystawia się do mojego męża:OProste!

Gość gość
" Po rozwodzie mnie 4 zonatych podrywalo- slownie czterech- i co? To ja jestem temu winna?" | no oczywiście, powinnaś się oszpecić i nie wychodzić do ludzi na wszelki wypadek! | przecież to wina wolnych i ładnych kobiet, że żonaci penisa w spodniach utrzymać nie umieją. | "Te inne kobiety, bo krótką spódniczkę włożyły, albo dekolt miały, no a przecież powinny chodzić w worku jutowym, żeby temu biednemu mężusiowi nic nie stawało" | ja ostatnio na imprezę włożyłam luźne jeansy i zwykłą bluzkę na krótki rękaw, a i tak ch... pomogło. za to teraz włożę mini. na złość żonom! _________ Ty Alicja możesz nawet się rozebrać i latać na golasa po ulicach a i tak żaden normalny męzczyzna uwagi na ciebie nie zwroci. Co najwyżej pijaki będą głośniej gwizdać pod sklepem monopolowym i może nawet któryś się odważy, żeby cię w doopę klepnąc. :D

Gość gość
no ok ale najpierw bys musiala przeprowadzic sledztweo, ja kt owygladalo.. ale wierz mi ze zonaci sa BARDZO napaleni i wrecz sami wchodza do lozka.Pewnie sa tez kobiety, ktore kusza, ale oni powinni miec rozum i zasady!

Gość gość
Ja się pytam ponownie czy piszą tu zdradzone zony, bo przeczytałam wszystkie posty i jedyne co znalazłam, to nagminne wmawianie żonom przez zdesperowane i samotne baby, że wszyscy męzowie na swiecie zdradzają. :D Alicja przoduje - jesteś desperatką nr. 1 w tym temacie. Jak będziesz szła teraz na impreze, to obowiązkowo bez majtek. Pamiętaj! :D

Gość gość
Nie ma mowy o żadnym śledztwie.Zdrada,to zdrada-niezależnie od "przyczyny":Pale jeślibym "widziała",że się panienka do Niego przystawia,to żadne śledztwo mi niepotrzebne.Za stara jestem;)żeby nie umieć zobaczyć,tego co jest do zobaczenia:D

Gość gość
pewnie ze zdrada to zdrada. Zgadzam sie. Ale tutaj strasznie najezdzaja na kobiety, a mezow bronia.

Gość gość
Motoangelo Aż strach, że kobiety mogą się tak wulgarnie wyrażać Nie wiem, co ci Wasi mężowie w Was widzieli. Chyba tylko tyłek i cycki, bo kultury, obycia ani rozumu za grosz nie macie. Taka wulgarna baba nie nadaje się do niczego. Może dlatego tak bardzo boicie się zdrady? xxx widać coś widzieli, że się pożenili i jeszcze nie chcą się rozwieść a takie byle co jak ty omijają szerokim łukiem.:D

Gość gość
Na tym topiku prym wiedzie jedna debilna mezatka-frustratka, naprawde nie widzicie, ze wszystkie obrazliwe wpisy to 1 osoba? Pewnie siedzi w domu i czeka z obiadem na meza, a ten sie spoznia, wiec sie wariatka tutaj wyzywa

Gość Mezatki to desperatki
Jedzie od ciebie stereotypami na odległość! Skoro ktoś pisze prawdę w oczy, to od razu albo jej związek nie ukłąda się, albo jest samotny, nieszczęśliwy itp. Typowe, uproszczone myślenie mężatek, które nie mogą znieść, że ich zafajdany mąż może uganiać się za inną! Ano może, i powiem Ci tylko jedno prosta babo! Nie życzę nikomu, najgorszemu nawet wrogowi, ani stukniętej mężatce, aby kiedykolwiek była ofiarą molestowania przez żonatego chama i musiała szukać sprawiedliwości w sądzie, a jakaś p.... ęta żona z wybujałym ego mówiłaby , że ten zafajdany mężulek był ofiarą bo go kobieta uwodziła. Albo: " Bo ten łajdak już tak ma, że łąpie za kolanka dziewczyny, zagląda im w dekolty i mówi, ze pięknie pachną. Więc nie powinny brać tego do siebie, bo przecież to zwykły flirt jakich wiele." Rzygać się chce jak czytam te hipokrytki, które albo dobrze wiedzą kogo trzymają pod jednym dachem, albo udaja, ze nie wiedzą! No bo co by sąsiedzi powiedzieli gdyby się wydało!@!!!!!

oh god... mogę 1000 razy napisać, że gardzę żonatymi i mnie nie interesują, a jakaś chora osoba i tak będzie mi wmawiać, że jest inaczej. | cóż, taka specyfika dyskusji z idiotami. | dziękuję za uwagę, miło mi, że udało mi się tyle osób doprowadzić do białej gorączki tylko tym, że jestem - good for me :)

Gość gość
gość Na tym topiku prym wiedzie jedna debilna mezatka-frustratka, naprawde nie widzicie, ze wszystkie obrazliwe wpisy to 1 osoba? Pewnie siedzi w domu i czeka z obiadem na meza, a ten sie spoznia, wiec sie wariatka tutaj wyzywa ^^^^^ Mój mąż np. kretynko dziś ma urlop. Siedzi obok mnie i psa mi rozczesuje do kąpieli a ja mu to czytam i razem zwijamy się ze śmiechu, więc odpuście trochę głupie baby z tym wmawianiem zdrady, że wam się zonaci tak pchają do łóżka, bo mąz psa mi nie rozczesze i będzie musiał wziąć jutro kolejny dzień urlopu.

"widać coś widzieli, że się pożenili i jeszcze nie chcą się rozwieść a takie byle co jak ty omijają szerokim łukiem" x Coś Ci się pomyliło głupia babo, bo ja jestem mężczyzną. I mam żonę, na szczęście normalną i niewulgarną. Na takie coś jak Ty w realu nawet bym nie napluł...

"Co najwyżej pijaki będą głośniej gwizdać pod sklepem monopolowym i może nawet któryś się odważy, żeby cię w doopę klepnąc." x To Twoja fantazja erotyczna czy po prostu masz takie doświadczenia z klepaniem po d***e? Serio pytam, bo mi by coś takiego nawet do głowy nie przyszło. Co za czasy, baby są bardziej prymitywne od facetów... :o

Gość gość
Mezatki to desperatki Jedzie od ciebie stereotypami na odległość! Skoro ktoś pisze prawdę w oczy, to od razu albo jej związek nie ukłąda się, albo jest samotny, nieszczęśliwy itp. Typowe, uproszczone myślenie mężatek, które nie mogą znieść, że ich zafajdany mąż może uganiać się za inną! Ano może, i powiem Ci tylko jedno prosta babo! Nie życzę nikomu, najgorszemu nawet wrogowi, ani stukniętej mężatce, aby kiedykolwiek była ofiarą molestowania przez żonatego chama i musiała szukać sprawiedliwości w sądzie, a jakaś p.... ęta żona z wybujałym ego mówiłaby , że ten zafajdany mężulek był ofiarą bo go kobieta uwodziła. Albo: " Bo ten łajdak już tak ma, że łąpie za kolanka dziewczyny, zagląda im w dekolty i mówi, ze pięknie pachną. Więc nie powinny brać tego do siebie, bo przecież to zwykły flirt jakich wiele." Rzygać się chce jak czytam te hipokrytki, które albo dobrze wiedzą kogo trzymają pod jednym dachem, albo udaja, ze nie wiedzą! No bo co by sąsiedzi powiedzieli gdyby się wydało!!!!!! xx Sama jesteś prostą babą, której żaden facet nie chce za zonę, bo by się spalił ze wstydu, jakby się kumple z niego śmiali, ze jego żona zaspakaja każdego chętnego faceta.

Gość gość
Motoangelo "widać coś widzieli, że się pożenili i jeszcze nie chcą się rozwieść a takie byle co jak ty omijają szerokim łukiem" x Coś Ci się pomyliło głupia babo, bo ja jestem mężczyzną. I mam żonę, na szczęście normalną i niewulgarną. Na takie coś jak Ty w realu nawet bym nie napluł... I z ciebie taki mezczyzna jak z koziej doopy trąba. która normala kobieta by cię chciał? :D

Gość Mezatki to desperatki
Tak, bo każda kobieta w odległości 100 m od twojego meża to chętna i napalona na niego suka , która o niczym innym nie marzy tylko o tym, żeby go zaspokoić. Żal mi ciebie, ze masz tak marne podstawy swojego związku.

Gość gość
"z ciebie taki mezczyzna jak z koziej doopy trąba. która normala kobieta by cię chciał? smiech.gif" Normalna nie ale lesba to nie jedna by się polaszczyła. :D

Gość gość
Dzisiaj ja na moją kochankę wysrałem dużo miłości :classic_cool:

Gość gość
Mezatki to desperatki Tak, bo każda kobieta w odległości 100 m od twojego meża to chętna i napalona na niego suka , która o niczym innym nie marzy tylko o tym, żeby go zaspokoić. Żal mi ciebie, ze masz tak marne podstawy swojego związku. x Pocałuj mnie tam gdzie słońce nie dochodzie nieszczęsna kreaturo, ktora przez całe życie pozostanie jedynie "narzeczoną" hahahahaha

Gość gość
facet na babskim forum heh i babskim temacie yhmm..