Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opisujcie co wyprawiają zdziry żeby zdobyć żonatego faceta i

Polecane posty

Gość gość
Uważj gościowka, bo zaraz ci jakaś głupia suka napisze, że mąz cię zdradza, a ty żyjesz w nieświadomości i że wcale się nie dziwi, że on cię zdradza, jak seksisz się z nim raz na dwa miesiące albo żadziej i tylko w jednej pozycji, pod koldrą i po ciemku. :D:D:D

Gość gość
Uważj gościowka, bo zaraz ci jakaś głupia suka napisze, że mąz cię zdradza, a ty żyjesz w nieświadomości i że wcale się nie dziwi, że on cię zdradza, jak seksisz się z nim raz na dwa miesiące albo żadziej i tylko w jednej pozycji, pod koldrą i po ciemku. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Tego nikt nie wie kto się jak sexi i w jakiej pozycji. Ale jak ktoś nie zna zasad ortografii to widać to gołym okiem. Polecam lekturę słownika ortograficznego.

Gość gość
Uważj gościowka, bo zaraz ci jakaś głupia suka napisze, że mąz cię zdradza, a ty żyjesz w nieświadomości i że wcale się nie dziwi, że on cię zdradza, jak seksisz się z nim raz na dwa miesiące albo żadziej i tylko w jednej pozycji, pod koldrą i po ciemku. xxx lepiej, będzie ci usilnie wmawiać, że w tym samym czasie kiedy mąz leżał z tobą w łożku ona uprawiała z nim namiętny seks w 100 pozycjach hahahahahahahaha

cóż, po tym, czego doświadczyłam ostatnio, w wiernych mężów po prostu już nie wierzę. | z pozoru dobre małżeństwo, starają się o drugie dziecko (!!!) a facet na imprezie, gdy za ścianą była jego żona, zupełnie bezstresowo się do mnie dobierał. został tylko ciężko op********y, bo przecież bić go nie będę. żonie też nie powiem, bo mi jej nieco żal. ona jest w niego wpatrzona jak w obrazek. generalnie wszyscy dookoła uważają, że cudowna z nich para. khem... :o | swoją drogą - śmieszne jest założenie mężatek, że każda leci na jej "misiaczka". ja gardzę tchórzami, zdradzaczami, a facet z bachorami i alimentami do niczego mi niepotrzebny. | mam wielki wybór wśród wolnych, więc czemu miałabym brać takie niewierne byle co?

"Uważj gościowka, bo zaraz ci jakaś głupia suka napisze, że mąz cię zdradza," | nazywanie innych kobiet "głupimi sukami" to jak rozumiem przejaw twojej "solidarności jajników"? :classic_cool: | musisz być nieźle sfrustrowana, żonko :) mąż nie dogadza? :)

Gość gość
Tego nikt nie wie kto się jak sexi i w jakiej pozycji. Ale jak ktoś nie zna zasad ortografii to widać to gołym okiem. Polecam lekturę słownika ortograficznego. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Słownik ortograficzny lepiej we sobie i podłóż pod doope, żebyś jej nie uświniła do reszty, jak cię będzie żonaty dymał pod lasem, na krowim łajnie.

Gość gościowka
Niech każdy pisze co chce ja swoje wiem :-)

Gość gościowka
Alicja to raczej ty wydajesz się być sfrustrowana ;-)

Gość gościowka
Podobno przebierasz w wolnych facetach jak w ulęgałkach ale kipisz złościa na kilometr :-(

Gość gość
Pewnie alicji żonaty nie chciał przelecieć, gdy dobierała się do niego na imprezie, gdzie żona była za ścianą. Dlatego tak bardzo nienawidzi żon. :D

"Alicja to raczej ty wydajesz się być sfrustrowana" | bo? :D bo piszę prawdę, która cię boli? :classic_cool: | za jednego facecika skoczyłybyście sobie nawzajem do gardeł i się pozarzynały. takie to jesteście "solidarne" :)

Gość nanaanaanana
Nie wierzę, jakie kobiety potrafią być zaślepione "pewnie jej żonaty nie chciał przelecieć" ni przyjmujecie do wiadomości, że takie sytuacje się zdarzają???? Czy wy myślicie, że tłumy kobiet dobierają się do żonatego, a on się opiera? Naprawdę faceci mają fajnie, każde zachowanie zostaje usprawiedliowne. Mnie mąż chyba by z domu wyrzucił, gdybym go zdradziła, a na pewno nie mówił "po co ją głupi k*****arz podrywał"

Gość gościowka
Nic mnie nie boli :-D Dlaczego tak bardzo nie lubisz mężatek? Może dlatego ze nie możesz nią zostać... Czy masz konkretnego kandydata na męża, czy samych adoratorów chętnych na sex i nic ponadto ;-)

Gość gość
A nie mówiłam, że za moment wściekły koorfiszon będzie swój jad wylewał? Zaraz alicja albo jakaś inna desperatka napisze ci, że mąz na 100% cię zdradza, jak nie popierasz łajdactwa. Codźcie koorfy zobaczyć na wlasne gały, jak się z męzem bzykam. :D:D:D

Gość gościowka
A propos - żaden inny facecik mnie nie interesuje, bo jestem mężatką i mam gdzieś innych panów, którzy często składali mi propozycje, ale ich pogoniłam :-p

"Pewnie alicji żonaty nie chciał przelecieć, gdy dobierała się do niego na imprezie, gdzie żona była za ścianą. Dlatego tak bardzo nienawidzi żon." | wiesz o tym, że w tym momencie dyskutujesz sama ze sobą i ze swoją własną frustracją? :)

Gość nanaanaanana
A gdybym była taką agresywną kobietę pod tytułem "po co go głupie suki omotały" to na pewno byłby bardziej skłonny do zdrady, niż teraz, gdy wie, że to byłby koniec i winiłabym tylko jego i nie byłoby żadnych usprawidliwień. Tak samo mi by było łatwiej zdradzić, gdyby mój mąż był typem człowieka "głupi k*****arz ją omotał niech się odczepi od mojej żonci"

"A nie mówiłam, że za moment wściekły koorfiszon będzie swój jad wylewał?" | nie trafiłaś. akurat ja w życiu sypłałm tylko z JEDNYM facetem i bynajmniej nie był żonaty. | i gdzie ja napisałam, że mężowie was zdradzają? :) no, gdzie? :D

Gość gościowka
Alicja - nienawidzisz żon, to fakt, tylko jest pytanie ---------- dlaczego? :-) :-):-)

Gość gość
Czy masz konkretnego kandydata na męża, czy samych adoratorów chętnych na sex i nic ponadto x a który by ją chciał za żonę taką złośliwą jędzę. jeszcze by zamężne kobitki na własnym ślubie zagryzła. taka to tylko na raz się nadaje.

Gość gościowka
co to jest SYPŁAŁM ??????

sypiałam* | swoją drogą, jeśli pisanie prawdy = nielubienie kogoś, to macie ze sobą poważny problem :) | nanaanaanana - to są zwolenniczki "biednych misiów", którzy są tak ułomni, że dają się uwieść. | w rzeczywistości ludzie nie pojmują jednej, szalenie prostej prawdy: małżeństwo można rozbić jedynie od środka. jeśli ono jest dobre, nie ma takiej szansy, żeby facet poleciał na inną babę. | a co do tych, które uważają, że "zostanie żoną" to wielkie osiągnięcie życiowe - współczuję wam. musicie mieć naprawdę straszliwie niską samoocenę i całą masę kompleksów, skoro swoją wartość odmierzacie tym sposobem.

Gość nanaanaanana
gość i gościówka - straszne jesteście? Po co to obrażanie? Naprawdę przykre jest to, że tak wyzywacie. Za to, że dziewczyna napisała, że się pijany żonaty chłop przystawiał do niej? Co w tym dziwnego? Do Was nigdy żaden pijak się nie przystawiał?

Gość gość
gościowka co to jest SYPŁAŁM ?????? __________ Chciała pokazać jaka jest porządna, tylko jej nie wyszło. :D

Gość nanaanaanana
Ala - tak wiem, to są kobiety pod tytułem "czemu głupie suki omotały go!" Jak już wyżej napisałam, taka postawa prowadzi do tego, że maż jest wtedy bardziej skłonny zdradzić, wiedząc, że zostanie usprawiedliwiony.

Gość kruczorek
a gdzie ja sie do gardła rzucam innym kobietom, droga Alicjo?? Matko kochana, jak czytam niektóre wypowiedzi to sie zastanawiam skąd w Was tyle złosci? Zdarzaja sie i żonaci, którzy podrywaja wolne dziewczyny, zdarzaja sie wolne dziewczyny, które za cel stawiaja sobie zarwać żonatego. Od ludzi to zalezy, a nie od obrączki na palcu moje drogie.

"co to jest SYPŁAŁM" | to jest literówka, którą przed chwilą poprawiłam. jakbyś nie zauważyła, forum nie posiada opcji edycji postów, | jeżeli dziewczynko uważasz, że cię nienawidzę, to lepiej idź do jakiegoś terapeuty. naprawdę. ty mnie obchodzisz mniej niż zeszłoroczny śnieg i naprawdę nie wyobrażaj sobie, że darzę cię jakimkolwiek - pozytywnym lub negatywnym - uczuciem :) | zresztą od początku tematu nie użyłam jeszcze żadnego obraźliwego określenia wobec żon. a wobec mnie padło ich mnóstwo :) | czyżbyście nienawidziły wolnych i atrakcyjnych? WHY? :D

Gość gościowka
Zostanie żoną to nie jest wielkie osiągnięcie to przede wszystkim założenie rodziny z miłości i tworzenie jej przez długie lata w przyjaźni i radości razem z dziećmi :-) Ty na ten temat nie wiesz nic ....

Gość gość
Do Was nigdy żaden pijak się nie przystawiał? | Nie, bo my się z pijakami nie zadajemy.

Gość gościowka
ale może poznasz :-) Oby ....