Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPOTKALAM KOLEZANKE Z LICEUM SZOK

Polecane posty

Gość gość

kiedyś śliczna dziewczyna, najlepsza w szkole uczennica, myslam,ze skoczyla jakies prawnicze czy medyczne studia(ba nawet byłam tego pewna) a tu...okazało sie,ze byle jakie zaoczne i tylko licencjat, wyszła za bogatego gościa, ale jego rodzina jej nie akceptowała(bo z bardzo biednej rodziny), zrobili z niej wariatkę, odebrali dziecko, wcześniej mąż ja bil, zamykał w pokoju,ze nawet nie mogla sie zalatwic...masakra... ale jej współczułam.... dopoki nie przyznala sie,ze poleciala na kase goscia, bo myslala,ze bedzie do konca zycia ustawiona a tu zonk,,,wcale go nie kochała, byl dla niej sponsorem...specjalnie zaszla w ciaze,zeby sie znia ohajtał, a ze to bardzo znana w miescie rodzina wiec nie ma mowy o nieslubnym dziecku,,, tak sobie zycie zmarnowala, a mogla byc kims pracuje na produkcji za jakies grosze i jeszcze placi alimenty ze slicznej dziewczyny pozostal wrak czlowieka, zaniedbana

Gość bardzo mądra i piękna
skąd ty idiotko czerpiesz takie pomysły, podobno tępaki mają bujną wyobraźnię, spierddalaj stąd !!!

Gość gość
o co ci chodzi??? to prawda, napisalam na forum, bo troche poruszyła mnie jej historia i chce poczytac co wy o tym sadzicie, moze ja źle ocenilam z jednej strony mi jej szkoda(bo jestem bardzo empatyczna), z drugiej...wszystko robila z premedytacją, by wkrecic sie do bogatej rodziny

Gość gość
bywam tez znam taka dziewczyne, co nic nie mialamm zlapala na dziecko bogatego goscia, chciala mega alimenty a skonczylo sie tym,ze dziecko jest z ojcem:D tak bywa pazerom na kase

Gość gość
ojejku to skandal ale ona go moze odzyskac jak chce i w ogole ulozyc zycie sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady : ❤️ ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=bH_yfrBq-lE

weź się goń idiotko, raz piszesz że jej dobrze w życiu, kolejnym razem że źle, idź się leczyć jak ci się nudzi debilko

Gość gość
cos ci sie pomylilo gdzie ja napisalam,ze jej dobrze w zyciu??? ja myslam tak, ale okazalo sie,ze jest odwrotnie

Gość gość
w waszym wieku, zarowno twoim jak i jej to raczej z tylu liceum a z przodu muzeum :P, :P, :P btw - kiedy darmowe wejscia do muzeow? :classic_cool:

spadaj na drzewo głupia

Gość gość
jak nie masz nic madrego do napisania to w*********j szmato jedbana i nie w******j ludzi

Gość gość
samo zycie.. malo to takich przypadkow znajoma rzucila meza bo poznala bogatego goscia, gosc zbankrutowal a ona znowu chce do meza wracac:D tylko,ze on ma ja w ...

Gość przyjarany piernik
Ale czemu nam o tym opowiadasz? Jakos lepiej sie poczulas, ze q sumie twoje gowniane zycie nie jest jeszcze takie najgorsze?

Gość gość
zauważyłam taką zależność, że większość osób zarówno chłopaków jak i dziewczyn z mojej szkoły, którzy byli "kimś" , teraz są na ogół zwykłymi ludzmi którzy chodzą do pracy, żadnej tam wybitnej i tak ciągną z miesiąca na miesiąc, a w szkole był szpan bo była kasa tatusia.