Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość gość
Jestem ciekawa co byś zrobiła w przypadku rozwodu aby wnuk został z ojcem. Chyba w ogóle nie wiesz jak sądy działają. Wnuk zostałby z matką i byś go widziała raz na rok lub w ogóle!

Gość ręce mi opadly
Mój syn miałby najlepszych adwokatów do rozwodu. To ona widzialaby mojego wnuka raz do roku. Niby dlaczego mój syn miałby widywać małego tylko raz w roku ?

Gość gość
Idź ty do pracy. zatrudnij się gdzieś w sklepie czy cos. Też sobie będziesz mogła szpilki kupić i satynowe koszulki nocne.

Gość gość
Adwokaci by nic nie dali. Matce można odebrać dziecko tylko gdy udowodni się ze jest narkomanka i ze jest agresywna w stosunku do dziecka. A takie małe dziecko to już w ogóle zapomnij, bo ma więź z matką. Po za tym Twój syn nie mógłby zająć się dzieckiem bo pracuje od 5 do 20 wiec sąd www życiu by mu nie powierzył wyłącznej władzy rodzicielskiej. On może widywał by dziecko częściej, co dwa tygodnie w weekend pod nadzorem matki zapewne. A ty juz nie bo synowa nie miałaby obowiązku wpuszczać cie do mieszkania. I Twój syn pewnie nie małe alimenty by płacił, przy jego zarobkach to ze 2 tysiące i jeszcze alimenty na synowa kolejne 2 tysie :)

Gość ręce mi opadly
Mój syn nie pracuje od 5 do 20. Mój mąż tak pracuje. A syn gra i ma prace na zasadzie zlecenie i pracuje w domu.

Gość ręce mi opadly
Dlaczego alimenty na nią? I dlaczego takie wysokie. przecież ludzie płacą po 500 zł alimentów i tylko na dziecko.

Gość ręce mi opadly
I dlaczego tylko raz na 2 tygodnie ? Przecież on ma takie same prawa jak ona teraz on musi zajmować się dzieckiem, a później co?

Gość ręce mi opadly
RoZumiem, że na dziecko trzeba zapłacić, ale nie aż 2 tysiące, a na nią....po co, żeby ona miała 2 tysiące więcej ?

Gość ręce mi opadly
TakIemu dziecku to tylko pampersy, mleko trzeba kupić. Przecież 2 tys na dziecko to duzo.

Gość gość
Przestan kobieto wtracac sie w zycie mlodych,bo tez bys nie chciala zeby ktos dyktowal ci warunki..kazdy musi przezyc zycie po swojemu!!Ogarnij sie !tesciowa 55 👄

Gość ręce mi opadly
Ale ja się nie wtrącam. Ja chce dobrze.

Gość gość
Nieodowiedzialna to Ty, kobieto, autorko tematu, jesteś. Robisz wszystko, aby rozbić małżeństwo syna. Przystopuj! Pora zaakceptować synową. Nie postępuj tak, jak prawdopodobnie robiła Twoja teściowa - nie akceptowała Cię. Pokaż, że można inaczej. To naprawdę nie jest trudne! Dla mnie synowa jest drugą córką. Moja mama też bardzo szanowała synowe. Zweryfikuj swoje postępowanie!

Gość gość
Miało być "nieodpowiedzialna".

Gość gość
Mam dwóch synów i dreszcz mnie przechodzi, jak sobie pomyśle, jakie będe miała synowe, patrząc na niektóre dziewczyny. Z kogo one biorą przykład, chyba z durnej telewizji, ale gdzie były ich matki?

Gość ręce mi opadly
Ja nie czynie nic co by prowadziło do rozbicia ich małżeństwa. Właśnie jej rodzice prowadzą swoją dużą firmę . Jej matka elegancka, skromna.

Gość gość
Alimenty na synową również bo w przypadku rozwodu pogorszyłby się jej stan finansowy. Dziecko to nie tylko pampersy i mleko, ale również ubrania, szczepienia, leki, wozek, nowe łóżko i meble, zabawki, mata piankowe, mata edukacyjna. To wszystko kosztuje. Spokojnie na miesiąc można wydać na dziecko 2 tysiące. A jak synowa przedstawi taki kosztorys to takie alimenty dostanie tymbardziej że Twój syn dużo zarabia a dziecko ma prawo żyć na takiej samej stopie życiowej co rodzice. Sądy dyskryminuja ojców i Twój syn nie mógłby nic zrobić w przypadku takiego małego dziecka sąd zasadzilby kontakty np. Raz w tygodniu na 3 godziny i to tylko dla niego, ty nie mogłabyś się z nim pojawić. Sąd nie odda dziecka ojcu bo jak sama napisałaś to matka jest najważniejsza. Także powodzenia rozbijaniu małżeństwa :)

Gość ręce mi opadly
Przecież ona też pracuje. A co jeśli synowa nie chciała pieniędzy i byłaby opcja żeby mógł widywać małego kiedy tylko chce?

Gość gość
Alimentów się nie zrzeknie to na pewno. A jakby się dogadali to mógłby widywać i codziennie. Nie zmienia to faktu ze Ciebie mogłaby nie wpuszczać w ogóle i tulę byś wnuka widziała.

Gość ręce mi opadly
Ale najczęściej żaden mężczyzna nie płaci alimentów na byłą żonę. Przecież on ma.takie same prawa do dziecka jak ona więc ma prawo widywać dziecko kiedy chce.

Gość ręce mi opadly
Skoro zarabia tyle pieniędzy to po co jej alimenty.

Gość ręce mi opadly
4 tysiące to dużo. Dlaczego ona miałaby zyskać 4 tysiące, a mój syn oddać jej te 4 tysiące.

Gość gość
Nie będę wdawać się z Tobą w dyskusję bo widocznie nie masz zielonego pojęcia jak działają sądy. Jesteś głupią babą wiesz? Zostaw młodych w spokoju. Jak nie akceptujesz synowej to nie zatruwaj im życia. Mam nadzieje że Twój syn w końcu przejrzy na oczy i zobaczy jaką jesteś dwulicową matką i przestanie się w ogóle z tobą kontaktować.

Gość ręce mi opadly
Ja nie zatrowam im życia.

Gość gość
Ona tez pracuje, ale jak zostanie sama z dzieckiem bedzie musiala oplacac nianie. Jak pojdzie na wychowawczy przestanie zarabiac. Tak czy owak syn bedzie musial placic wiecej. Za wszystko.

Gość Koszyczek123
jeżeli ona ma chodzić do pracy to raczej po rozwodzie dziecko będzie u ojca, bo przy opiece będzie pomagała mu matka

Gość ręce mi opadly
Mojej koleżanki córka dostaję od ojca swojego dziecka 600 zł więc dlaczego.jedni płacą tyle a drudzy po 3 tysiecy. I tak ona za 2 msc wraca do pracy i będzie niania

Gość gość
Przy tak malym dziecku pewnie zrezygnuje z pracy. Pojdzie na urlop.Wiec pracowac nie bedzie.

Gość Koszyczek123
bo twój syn zarabia 15 tys. zrozum to! jak na takie zarobki to to 4 tys jest mało

Gość ręce mi opadly
Ale zrezygnuje z pracy gdy zostanie sama ?

Gość ręce mi opadly
Uważam, że to u syna wnuk powinien zostać. Ona jest nie odpowiedziala ubiera se jak tania d****a Na spacer z dzieckiem w wysokich szpilkach, obcisłych spodniach, mój wnuk ma 2 miesiące i dzisiaj ona zabiera mojego wnuka na mecz mojego syna, a tam.jest głośno, krzyczą, biją się. Weszłam do ich łazienki- stringi, krótka koszula nocna chyba jej d**y nawet nie zaslania z wielkim dekildem i ona tak pewnie przy moim wnuku lata. Nie karmi piersią, wnuk dostał koszulkę i spodenki takie jak.mają piłkarze z klubu syna tylko malutkie to i ona zamierza w to ubrać go na ten mecz a to jest na krótki rękaw i krótkie spodenki.