Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość gość
najpierw jeczyc, ze zle bo niedlugo chce wrocic do pracy a powinna z dzieckiem siedziec teraz zle, bo z dzieciakiem jest i zyja tylko z jego wyplaty ZDECYDUJ SIE

Gość ręce mi opadly
Tak przed ciążą pracowała.

Gość ręce mi opadly
a w ciąży pracowała do 8 miesiąca ciąży.

Gość ręce mi opadly
Ona powinna być oddana mu, on zarabia więcej od niej. Powinna mu hotowac, dbać o niego, kochać, szanowac, uwielbiać.

Gość mk24
ja juz pisalam jestes trzasnieta powinna uwielbiac meza jak ty bys uwielbiala swojego nie siedzialabys caly dzien na kafe co mezulek kopnal cie w d**e i tyle a jak ci sie nudzi to wez szklanke i podsluchuj sasiadow i zaloz nastepny temat ale idiotka jakich malo z ciebie juz nawet znam temat nastepnego topiku "Moi sasiedzi za glosno sie r***aja" idz do lekarza lepiej zrobisz stara zawistna babo

Gość ręce mi opadly
Mój mąż pracuje od 5 rano do 20

Gość ręce mi opadly
Kiedyś weszłam do nich do łazienki a tam na suszarce-stringi, figi, dwie króciutkie sukIeneczki do spania z wielkimi dekoldami. Mi na jej miejscu byłoby wstyd.

Gość gość
co mam robicie do jedzenia na weekend,a ciasto jakieś pieczecie,nie mam pomysłu

Gość gość
Ty stara k****, co cię to obchodzi, że ona wydaje pieniądze twojego syna. Jego żoną jest to musi wyglądać. Gdyby o siebie nie dbała to mowilabyś, że jest brzydka. Z autopsji to znam.

Gość ręce mi opadly
A obchodzi mnie. Zarabia mniej od syna tego jestem pewna. to są pieniądze mojego syna i tylko jego.

Gość gość
hehe jesli to nie jakieś żarty to współczuje tej synowej że ma taką teściową, najlepiej by było gdyby synowa wyprowadziła się na drugi koniec Polski tak żeby teściowa wreszcie dała jej spokój

Gość ręce mi opadly
Właśnie wróciłam od syna i mnie trafia. U nich jak zwykle sporty włączony a co mój miesięczny wnuk robi ...siedzi przed telewizorem i ogląda mecz. Powodzian,.synowej że on nie powinien oglądać telewizora a ona że to nie ona, a syn, że on nie widzi w tym nic złego, mały jest spokojny ,, Przecież musi się uczyć od małego. " Po prostu aż mi małego szkoda.

Gość gość
nie wpierdalaj się stara prukwo i zajmuj się sobą.

Gość gość
twoja synowa powinna dostac pokojowa nagrode jobla skoro ci jeszcze za kudły po asfalcie nie przeciagnela

Gość ręce mi opadly
A co mam patrzeć jak mojemu wnukowi psuje wzrok?

Gość gość
gowno ci do tego, mialas juz swoj czas na wychowywanie, teraz mozesz ewentualnie przyniesc cukierki i popatrzec jak ci synowa pozwoli

Gość gość
NO nie wierze!!! przecieram oczy ze zdumienia!!! Myslalam ze to niemozliwe ale wszystko pasuje!! Mamo jak mozesz wypisywac o mnie takie rzeczy w internecie!!!

Gość gość
Ostatni raz dzisiaj u nas bylas pamietaj!!! juz cie nigdy nie wpuszcze do domu!!!

Gość ręce mi opadly
alez coreczko ja do was jutro się wybieram.I pojutrze tez :P

Gość ręce mi opadly
Wyżej to podszyw a córeczka pownie córeczka nie jest

Gość ręce mi opadly
Włączyli by mu bajkę, a nie mecz. Syn siedzi z nim i opowiada mu co się dzieje na boisku, a przecież nic małemu to nie da.

Gość gość
Właśnie teraz najwyżej wpływają na rozwój dziecka.

Gość mk24
podnosze chyba ze mamusce rece juz calkiem opadly

Gość ręce mi opadly
Jaki rozwój niszczą mu oczy. Syn może nie wiedzieć, ale synowa? Powinna pierwsza zareagować. Dla mnie to on nie powinien brać z nią ślubu a tym bardziej mieć dzieci.

Gość ręce mi opadly
Ona zamiast małego ubierać normalnie to ubiera na beżowo i takie odcienie albo kibickie rzeczy. Ja nie wiem jak do niej dotrzec. A jak wczoraj weszłam do łazienki to między rzeczami dla małego stringi, bokserki, pończochy, bokserki, bluzki, i jakiś szlafrok jej biały krótki i śliski nie wiem po co jej taki szlafrok, a tak po za tym nie powinna w takich rzeczach chodzić ma dziecko. Przed ciążą nie ubierała się tak k***wsko jak teraz.

Gość ręce mi opadly
Nie moge ochłonąć po wczorajszym. I ona pewnie w tej swojej krótkiej sukience do spania i w tym szlafroku idzie do płaczącego dziecka ? I lata pół naga przy moim wnuku. Przecież ta sukienka ma taki dekold że cycki to jej wyskakują.

Gość mk24
a w nocy pewnie spac nie moglas bo zastanawialas sie czy chodzi w tych stringach i tej koszulce z ktorych wyskakuja cycki no i czy synus sie nie przemeczy przed meczem bo pol nocy uprawial seks z wlasna zona. Wiesz na swoj sposob jestes urocza nie da sie ukryc

Gość gość
Nawet jak by poszła do dziecka naga to 2 miesięczne dziecko tego nie zauważy więc wyluzuj to nie 2 latek:)

Gość ręce mi opadly
Napewno pół nocy seksu z nią nie uprawiał oni mają dziecko !!!

Gość ręce mi opadly
Ale to jednak dziecko. Co będzie się tak ubierać gzy, mały będzie, miał z 5 lat. Wiem co jej kupię pod choinkę- normalną piżamę.