Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość ręce mi opadly
Mój syn nie tylko gra. A synowa napewno dużo nie zarabia. Syn dorastał propozycje wykazu za granicę i grania tam, ale w tym samym czasie poznał moją synową i nie wyjechał.

Gość gość
Będzie miała. Archiotekt na pewno lepszy zawód niż piłkarz. A praca w sklepie to zaden wstyd.

Gość ręce mi opadly
Ile ona może zarobić ? Z 3 tys ?

Gość gość
Lycka0510 a kto ci powiedzial ze ona taka nie jest. Zazdrosna tesciowa? Moze jest i piekna i zaradna i oddana , madra i skromna.

Gość ręce mi opadly
Mój syn napewno na to by nie pozwolilby żeby ona go utrzymywała.

Gość gość
3 tysiące? architekt? właśnie sprawdzilam, i jedna firma zrobila na ten temat raport. W Polsce architekt ma średnie wynagrodzenie 6187 złotych. A może być nawet 2 razy wiecej. Ty ile zarabiasz?

Gość ręce mi opadly
Ja nie pracuje, mój mąż zarabia.

Gość gość
To znaczy, ona sobie w zyciu lepiej radzi, zarabia pieniądze, więc i wydawac na siebie ma prawo.

Gość gość
wiec czym sie roznisz od tej "zlej" synowej?

Gość ręce mi opadly
A mój syn zarabia miesięcznie ok 15 tys

Gość Lycka0510
gość 20:30:24 zaradna nie jest, bo nawet nie potrafi się dzieckiem zająć mądra też nie jest, skoro chodzi na mecze w szpilkach oddana to ona jest jego dla pieniędzy, bo wydaje nie swoje w takich ilościach skromna też nie jest, skoro ubiera się jak d****a jedynie może być piękna, ale dla mnie piękna nie = zadbana

Gość Lycka0510
gość 20:30:24 zaradna nie jest, bo nawet nie potrafi się dzieckiem zająć mądra też nie jest, skoro chodzi na mecze w szpilkach oddana to ona jest jego dla pieniędzy, bo wydaje nie swoje w takich ilościach skromna też nie jest, skoro ubiera się jak d****a jedynie może być piękna, ale dla mnie piękna nie = zadbana

Gość ręce mi opadly
Lycka0510 Wkoncu ktoś mnie rozumie ?

Gość gość
Dobrze ze tyle zarabia. Z jej i jego zarobkami dostana kredyt i kupia dom w innym miescie. Pewnie na drugim koncu Polski.

Gość ręce mi opadly
Mają piękne mieszkanie. Syn ma klub ma miejscu więc nigdzie się nie przeniesie.

Gość gość
Lycka0510 a kto powiedzial ze nie potrafi sie dzieckiem zajac. bo nie karmi piersia? Na mecze ma chodzic w tenisowkach? W pilke bedzie grac? A wiesz na pewno czy wydaje jego pieniadze ? Moze swoje? Uwazasz ze jak zalozy worek to bedzie skromna? A tesciowa jest tak podniecona gra w pilke synusia, jego KARIERA. Niech zobaczy za granica Prawdziwych pilkarzy i ich zony. Piekna zona reprezentuje meza. Chcialaby zeby chodzila ubrana jak kopciuszek.? Za jakis czas dopiero by ja zjadla ze jest nieprezentacyjna i nie pasuje do slicznego synusia.

Gość gość
Teraz mowi ze sie nie przeniesie. Inny klub da mu lepsza oferte i uciekna byle dalej od takiej matki.

Gość ręce mi opadly
Przez nią zmarnował swoją karierę, bo mógł robić karierę za granicą. Jakby nie ona.

Gość gość
A ona przez niego musiała urodzić dziecko i siedzieć parę miesięcy w domu zamiast robić karierę w firmie.

Gość ręce mi opadly
Przez niego ?

Gość gość
Nie rozpaczaj moze jeszcze wyjada. Oczywiscie wiesz ze nie wyjedzie sam. tylko z rodzina. Byloby to lepiej dla nich . Na pewno nie moglabys wpadac wieczorem na inspekcje co robia i w czy spi synowa.

Gość gość
Sama to dziecko sobie zrobila??

Gość ręce mi opadly
Prosiłam, mówiłam, żeby wyjechał zrobic karierę, jakby nie ona... Poznał ją i.nie chciał wyjechać.

Gość ręce mi opadly
Teraz nie pozwolę na to żeby wyjechał. A skąd ja wiem czy mój syn chciał tego dziecka ? A może to była zaplanowana wpadka przez nią.

Gość gość
niech im pani da spokój skoro są szczęśliwi, chyba, że chce pani rozwalić synowi małżeństwo

Gość ręce mi opadly
Ja nie wiem czy są szczęśliwi.

Gość gość
Właśnie napisała, że chce rozwalić. Robienie komuś wjazdu na chatę i sprawdzanie bielizny jest skrajnie niekulturalne....Nie myślalaś o tym? Może to ona TOBIE powinna sprawdzić, czy na pewno dobrze karmisz męża i czy masz kurze pościerane? Przychodzisz tam z wizytą czy na inspekcję?

Gość gość
Nie pozwolisz zeby wyjechal. A co zrobisz? Zamkniesz go w pokoju? Dasz szlaban na komputer?? Puknij sie w czolo . Bedzie chcial wyjechac. nie bedzie sie pytal o pozwolenie.Zrobi co zechce. Uwazasz ze powinien cie informowac czy chce dziecko czy nie? Pewnie maja plany o ktorych wiedza tylko oni , a nie postronni. Bo teraz jestes osoba postronna. Stoisz z boku.

Gość ręce mi opadly
Zrobię wszystko żeby nie wyjechał. Postaram się o to jeśli zajdzie potrzeba. Dla mnie wiadomość o ciąży była szokiem, nie spodziewałam się i spędziłam się dopiero w 3 miesiącu