Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość ręce mi opadly
Tydzień po porodzie była już u fryzjera, bo na mecz idzie a syn musiał sobie dać radę z tygodniowym dzieckiem.

Gość gość
Sposob znajdziesz. Dobre. Nogi mu polamiesz czy bedziesz udawac ze chora jestes. Znam takie mamuski. Jak cos nie po ich mysli to- Boze serce boli., zawal mam, wylew, i wszystko inne. Tylko mnie zastanawia czy nadal masz meza? Jestes tak zapatrzona w synusia ze moze nie zauwazylas ze sie wyprowadzil. Z okazji slubu dalas synowej regulamin? Co ma gotowac, w co sie ubierac, w czym spac. Ile razy ma spac z mezem i w jakich pozycjach zeby biedny sie nie meczyl za bardzo.

Gość gość
O matko tygodniowym dzieckiem sie zajmowal. Wlasnym dzieckiem. To dopiero tragedia. Moj maz sie zajmowal nasza corka od chwili narodzin bo ja nie moglam prze miesiac wstac z lozka. Paskudna cesarka, potem komplikacje. Nawet karmic nie moglam. Tylko spalam. Moj robil wszystko przy malej.

Gość gość
Ciekawa jestem po co karmicie tego trolla... matka alinka 2.... a wy łykacie i prowadzicie dyskusję...

Gość gość
Ale glupi temat , a tyle komentarzy

Gość ręce mi opadly
Mój syn ma strasznie luzne podejscie do tych sprawach. Przepraszam bardzo mój syn sportowiec powinien coś porządnego zjeść, bo przy niej samą sałatę, ryby, piersi z kurczaka. Przecież on wszytko spala.

Gość gość
skoncz glupia babo bo to nudne.

Gość gość
tyle komentarzy bo sam je komentuje Maciek B:D:D:D

Gość gość
Temat moze glupi ale ja znam taka tesciowa. Moja wlasna. 4 lata po slubie 2 dzieci. Po slubie wyjechalismy na weekend do Francji. Mamusia wziela klucze ze niby kwiatki bedzie podlewac. Jak wrocilismy, okazalo sie ze przemeblowala mieszkanie.Mialam rozna bielizne. Ktora jej sie nie spodobala po prostu wyrzucila. Myslalam ze nie wytrzymam. Na loddowce znalazlam kartke na ktorej polce mam trzymac i jakie produkty. Mialam gotowac mieso 3 razy w tygodniu. 3 razy rybe i 1 dzien tylko warzywny.Po narodzinach dzieci wszystko nie tak. Ubieram nie tak, karmie nie tak, jestem okropna matka. Maz tylko sie smial , ze jest jedynakiem a ona sie tylko troszczy.

Gość gość
26.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość skoncz glupia babo bo to nudne. xxxxxxx Nic mnie tak nie rozmiesza jak swiete oburzenie piszacych skoncz a same temat podbijaja :). Pelikanki kochane ,tak lubicie lykac drazliwe tematy ,ze az strach sie bac o kondycje psychiczna wasza :):):)

Gość gość
to moja teściowa jest złota,też próbowała sie wtrącać ale przystopowałam ją,autorka jest jakąś koszmarną mamuśką-syna wychowuje się dla innej kobiety nie dla siebie,jeśli się kogoś kocha to trzeba mu dac byc szczęśliwym,jak nikt cie o zdanie nie pyta to po prostu nie masz prawa dyktować komuś jak ma wychowywać dziecko,ubierać sie gdzie i kiedy wychodzić-to nie jest twoje życie droga teściowo tylko twojego syna-dorosłego samodzielnego człowieka,tyle osób ci to tutaj napisało a ty swoje.moja koleżanka jedynaczka też miała taką mamę,wszyscy narzeczeni byli źli niegodni jej córeczki,2 razy w miesiącu wzywała karetke na niby zawał,córka się wyprowadziła a ona została sama-nawet w wigilie.a jeśli chodzi o wnuka-masz prawo tylko i wyłącznie go rozpieszczać-kupować prezenty,zabierać do piaskownicy-jeśli synowa ci pozwoli,jak sie nie zmienisz to i tego nie bedziesz miała.jak rozwalisz małżenstwo syna,skrzywdzisz małego bo bedzie się bez ojca wychowywał.ogarnij si ekobieto

Gość ręce mi opadly
Jeśli maja być razem to będą mimo wszytko. A jest będzie rozród to zrobię wszytko żeby mały został z moim synem.

Gość gość
Glupia baba wymysla historie ,a jeszcze glupsze daja rady .

Gość gość
Tak wszystko zrobisz zeby zniszczyc zycie swojego syna. Jestes pewna ze Ci podziekuje?

Gość ręce mi opadly
Ja czuje że jest nie szczęśliwy.

Gość gość
Jestes uprzedzona do synowej .. Niewazne co zrobi bedzie niedorze. Pewnie nie spisz po nocach i myslisz jak Twoja synowa zneca sie nad Twoim biednym synkiem.

Gość ręce mi opadly
Nie jestem uprzedzona! Mój syn jest sportowcem jest silny więc napewno.go.nie bije

Gość gość
Sa ze soba szczesliwi. Maja dziecko ,sa rodzina. Plany na przyszlosc. Na swieta nie odwiedzaja was ? Siedzisz z mezem sama?

Gość gość
oczywiscie, ze sie zneca nad twoim synem, przeciez zostawia go samego z dzieckiem i gotuje mu zdrowe potrawy :D

Gość ręce mi opadly
Wigilię spędzają albo u nas albo u jej rodziny. Nie wiem.czy są szczęśliwi.

Gość gość
Jestes pewna ze go nie bije.? Sprawdzalas? Na Twoim miejscu podlozylabym kamerki w domu. Albo z nienacka odwiedz ich kolo 3 w nocy. Moze przylapiesz synowa bez majtek, i wtedy Twoj syn zrozumie ze nie jest dobra zona.

Gość ręce mi opadly
A co do zostawiania mojego wnuka z moim synem. Obowiązkiem matki jest zajmowanie dzieckiem w pierwszych miesiącach życia.

Gość gość
a gdzie ty wyczytalas ten obowiazek? w biblii czy konstytucji? :D

Gość gość
Obowiazkiem matki??? Od kiedy ??? A ojciec to co?? To nie jego dziecko??

Gość gość
oczywiscie, ze to nie jego dziecko bo jedyna godna kobieta, by urodzic dziecko synusiowi jest jego mamuska hahahaha

Gość ręce mi opadly
Mój syn się nie da, jest silny, jest sportowcem. jedynie raz widziałam jak mial odrapane plecy od łopatek w górę. On jest mężczyzna. Nie ma instyktu. Przy nim mały ogląda mecze, bo syn tylko to ogląda.

Gość gość
ty mozesz byc utrzymanka j****y nierobie a synowa nie? siedzisz tu od rana do nocy, widac ze na dekiel bije z nudow a dziewczyne bys najchetniej zagnoila do kamieniolomow. jka mozna byc tak zaklamana p***a!!!

Gość gość
Podrapane plecy. Musial wtedy strasznie cierpiec.Tak synowa sie nad nim zneca.A sprawdzilas czy czasami zadnych malinek nie ma??

Gość gość
Prowo czy nie, ale odzywy autorki zajefajne! :-D :-D