Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość gość
Ja też mam małe dziecko a potrafię seks z mężem uprawiać przynajmniej 2 godziny:) A kup jej piżamę będzie miała czym wypchać kosz na śmieci:)

Gość mk24
to jak maja dziecko to nie maja prawa do seksu? ja mam dwoje dzieci i jak byly male to rowniez wstawlam nago do nich i tez chodze w takich koszulkach z ktorych cycki wyskakuja i stringach a propo te koszulki zakrywaja tylek zeby nie bylo ze to zboczenie. przy dzieciach

Gość mk24
do goscia przedemna dobre

Gość mk24
do goscia od pizamy dobre ha ha

Gość ręce mi opadly
No chyba ledwo zakrywają. Nie, podoba mi się to, że mały od początku śpi w swoim łóżeczku i w swoim pokoju. Nie wyrzuci tej piżamy nie pozwolę na to.

Gość ręce mi opadly
Syn jest przed meczem musi od odpoczywac i mam nadzieje, że ona nigdzie nie wyfrunie i będzie siedzieć z dzieckiem.

Gość gość
mk24 a bo ta baba zaczyna mnie już denerwować ma kilka takich samych tematów gdzie wkleja te same posty i nawet nie prowadzi konwersacji jako takiej tylko sama się nakręca. Słuchaj jak ona piżamy nie wyrzuci to po prostu będzie w szafie i tyle ale ty maż problem ale nie martw się to można leczyć tylko lepiej teraz bo jeszcze trochę tym tempem i będzie za późno.

Gość gość
Boże, takie głupie prowo a Wy nabiliście już 8 stron ;/ pelikany.

Gość ręce mi opadly
Ja nie, mam problemów. Owszem mam problem z synową której nie lubię. Ona nie nadaje się na mamę, i żonę.

Gość mk24
za to ty mozesz ja chetnie zastapic

Gość gość
bo nie wiem kto tu jest durniejszy ten co odpisuje czy ten co pisze. ale to jest topik zaprogramowany przez kafeterie-jak wiele innych, byle rubel sie krecil

Gość ręce mi opadly
Napewno bardziej bym dbała o syna i wnuka. Syn mógłby odpoczywac po meczach, treningach. Zamias sałaty miałby coś późnego na obiad.

Gość mk24
teraz bez zlosliwosci ja rowniez mam syna z ktorym jestem zwiazana bardzo mocno moze z racji tego ze jest najmlodszy ma 5 lat. Nie moge sobie wyobrazic jak wyfrunie mi z gniazda bo w tym momencie jego zycia ja jestem dla niego najwazniejsza ale zdaje sobie sprawe ze bedzie ktos wazniejszy niz ja i pewnie rowniez bede zazdrosna ale ta zazdroscia moge popsuc wszystko tak jak i ty to robisz zastanow sie bo logicznie myslac to on zony nie zostawi i nie wroci do ciebie bo ty zamiast salaty dasz mu schabowe jesli to nie prowo to zajmij sie soba syna juz wychowalas czas na chwile dla siebie

Gość ręce mi opadly
Nie wiecie jakie to ciężkie dla mamy. Miałam syna i nagle nie mam. Woli mieszkać z obcą babą. To cholernie boli.

Gość gość
jak juz piszesz sama z soba to zostaly ci jescze dwie strony do nabicia:) i ofiara ostala spelniona

Gość mk24
pisze poraz ostatni bo mi rece zaraz opadna myslalam ze cos dotrze ale chyba nie.To nie jest zadna obca baba tylko zona twojego syna a przedewszystkim matka twojego wnuka pamietaj o tym. Jak tak bedziesz postepowac stracisz oboje dobra rada idz do jakiegos terapeuty on ci pomoze uciekam

Gość gość
sprobuj tylko kur wa dzisiaj sie pojawic w moim domu to nie recze za siebie, wnuka tez juz nigdy nie zobaczysz ty stara wariatko. twoj syn ci dzisiaj nie pomoze bo go nie bedzie caly dzien a my sobie pogadamy

Gość ręce mi opadly
Napewno nie jestes moją synową. Jeśli jesteś moją synową to powiedz ile mój syn ma lat, gdzie dzisiaj niby jest ?

Gość Andrzej44
Autorko: Jesteś toksyczną matką i teściową, udaj się na konsultację do psychiatry i PRZESTAŃ SIĘ WTRĄCAĆ W ŻYCIE TWOJEGO SYNA!!!

Gość ręce mi opadly
A widzisz jednak moją synową nie jesteś ? A po drugie to o tej godzinie mój wnuk je właśnie.

Gość ręce mi opadly
Ja chce dla syna jak najlepiej i wiem że ona to nie jest kobieta dla niego.

Gość ręce mi opadly
Chciałabym żeby syn miał normalną żonę, normalny dom, normalne życie. Ale ona nie ubiera się normalnie, nie wychowuje dziecka normalnie, wydaje pieniądze jakby miała miliony. Żeby była mu oddana, nie wydawała jego pieniądzy. Bardzo mi przykro że ona taka nie jest.

Gość gość
Ludzie, to prowokacja, a wy łykacie to jak młode pelikany. Nie karmcie trolla

Gość gość
Wiadomo, że prowokacja :) ale śmieszna ;) czekam aż pojawi się "synowa"i zaczną się tutaj kłócić :D

Gość ręce mi opadly
To nie jest prowokacja ktoś się podszywa pod moją synową.

Gość gość
Byłoby bosko gdyby twoja synowa znalazła ten temat i pokazała mężowi. Zapewnie na wlasne życzenie straciłabyś syna i wnuka...

Gość ręce mi opadly
Ona niech lepiej skupi się na moim wnuku i synu. Raz byłam środkiem jak facet ją podrywał on do niej , jaki śliczne dziecko po mamusi" a ona ,, mały przystojny po tatusiu "

Jesteś tępa. Odwal się od nich, daj im żyć po swojemu! Moze Twoj syn jest szczęśliwy, nie wpadłaś na to?