Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość gość
ubiera się tak żeby go podniecać zazdrosna jesteś? tak teraz ma inną babę nie Ciebie pogódz się z tym ty masz męża albo idz na terapię ,zajmowałaś się synem gdy mały?jakaś flądra wtrącała się wtedy?to ich świat nawet jak rozbiją namiot koło boiska to nic Ci do tego

Gość gość
Do "ręce mi opadly" - lecz się. I to nie jest obelga, to dobra rada. Próbujesz rozbić z zawiści małżeństwo dorosłego i samodzielnego człowieka. Jak sie postarasz, to oczywiście ci się uda, ale nie zdziw się, bo syn wówczas cię znienawidzi. On ma własne życie i przykro mi, ale pierwszeństwo w jego życiu ma żona - tak jak i w twoim życiu najważniejszy powinien być mąż, a nie syn.

Gość ręce mi opadly
To co ona mu daje jest nie zdrowe. Jeśli nie mają pokarmu to ok. Ale ona zakładała od początku, że.nie będzie karmić, a pokarm miała.

Gość ręce mi opadly
,,ubiera się tak, żeby go podniecać", a on co.jakaś maszyna do seksu?

Gość gość
autorko masz jakich syndrom porzuconej mamusi i zachowujesz sie jak nienormalna, nie widze nic złego w zachowaniu twojej synowej za to w twoim duzo, idz kobieto do psychologa bo wkrótce rodzina uzna Cie za wariatke

Gość gość
Ty im tak serio w gary zaglądasz? Dorosłym ludziom? Po co? I skąd wiesz, co jest zdrowe - jesteś lekarzem, dietetykiem?

Gość ręce mi opadly
Nie jestem lekarzem ani dietetykiem. Ale on pije samą chemię a po wysiłku jakim jest bieganie przez prawie 2 godziny potrzebuje dla organizmu wartościowych składników.

Gość gość
ale kobitka,leki odstawiłaś,czy ze schodów spadłaś?"gdyby głupota umożliwiała latanie fruwałabyś jak gołębica" :):):)

Gość gość
ale to jest wybor syna, nie twoj daj mu zyc swoim zyciem, cale zycie nie bedzie przywiazany do twojego cycka

Gość gość
nosz kur.wa synowa dba o twojego syna w kazdej kwestii a stara baba świruje, rany biedny ten twój syn, obys mu ta chora zazdroscia zycia nie zmarnowała i małzeństwa nie rozbiła

Gość ręce mi opadly
Jakby synowa kupiła mu wodę to od by wode pił a nie chemie.

Gość ręce mi opadly
Niby jak.dba o niego ? Ona właśnie o.niego nie dba!

Gość gość
Po wysiłku pije się napoje izotoniczne, normalna sprawa. Kobieta nie chodzi w dresie - też normalna sprawa. W dresie tylko na silowni. Syn się żeni i uprawia seks - co w tym dziwnego, też nie wiem.

Gość gość
nienormalna jest ta teściowa,nic do niej dociera,każdy tu prawie wytyka jej błąd, a ta jak grochem o ścianę.

Gość gość
jak sie tak o niego boisz to trzeba bylo go z domu nie wypuszczac, wtedy nie poznalby tej "zlej" synowej", wiec teraz pretensje miej do siebie :D

Gość gość
Weronie sobie syna z powrotem do macicy, pozostanie na zawsze twoj

Gość gość
mój brat tez gra w pilke w 2 lidze i tez po meczu daja im napoje energetyczne a pracuja z nim trenerzy i dietetycy a poza tym dobry zawodnik powinien wlasnie odzywaiac sie zdrowo i lekko a nie jak przecietny facet ktory jak to okreslilas powinien ozadnie zjesc nie wtracaj sie jak oa sie ubiera bo to najwidoczniej pasuje twojemu synowi a wychowanie dziecka pozostaw rodzicom bo naroooooooooooooobisz duzo zlego!!!!

Prześladowanie młodych matek i małżeństw przez babska, które wszystko wiedzą lepiej, powinno być karalne.

Gość gość
Jak bym miała mieć Ciebie za teściową to bym uciekła aż by kurzyło się za mną. Nie lubię takich kobiet jak Ty w średnim wieku, które pchają się w związek młodych ludzi. Wszystko muszą wiedzieć, dyktować i węszyć co dzieje się bo jak nie wiedzą to ich boli serce i tak długo będą gderać by dowiedzieć się. Lecz się Kobieto bo zachowujesz się jakby Twoj synek miał 3 latka, ktorego trzeba prowadzic za raczke i nianczyc :D

Gość gość
PROWOKACJA JAKIEGOS GIMBUSA KTORY NAWET ZDANIE NIE POTRAFI ZLOZYC.:O LUB KAFETERIA SIE "WYSILILA"

Gość ręce mi opadly
W tamtym tygodniu wpadłam do nich gdy była pora kompania małego. A jej w domu nie było, syn sam kąpał małego, a ona przyszła jak mały już spał czyli przyszła na gotowe. Syn powiedział mi, że była na areobiku czy jak to tam.się mówi.

Gość ręce mi opadly
Takie napoje są nie zdrowe, a on je pije po każdym treningu, każdym meczu, każdej siłowni. Może synowi pasuje ale mi nie pasuje. A ona nosi nazwisko mojego męża. Musi się dopasować do rodziny. Nie mam nic do tego, że się ożenił i tak nie mieszka z nami od 18 roku życia, że uprawiają seks też do tego nic nie mam, sama kiedyś to robiłam. Jakby nie to nie miałabym wnuka.

Gość gość
kompania. rzeczywiscie gimbus

Gość Ewepopop
Ahaha nie wierze co czytam. Przeciez to niemozliwe zeby takie glupie baby istnialy :D te no... Tesciowe :D kobietko idz tv trwam poogladaj.

Gość gość
I ręce mu odleciały bo dziecko wykąpał?A tobie by czasem nie odpadły? Pora kąpania to nie pora odwiedzin.Oj głupi ten twój syn a synowa ma anielską cierpliwość.

Gość gość
TO NIECH CI TE RECE W KONCU ODLECA ZEBYS JUZ PRZESTALA P-I-E-R-D-O-L-I-C- NA FORUM

Gość ręce mi opadly
Ale powinna być w domu w porze kąpania. A syn sam musiał go wykąpać, nakarmić i położyć spać. A mało tego ona wychodzi na ten areobik 3-4 razy.w tygodniu.

Gość gość
Najbardziej zabawny tekst nosi nazwisko to musi się do rodziny dopasować.Hehe musi to ona cię olać i odciąć męża od twojego cycka. A i może czasem wróć do seksu aldemar podobno na mózg wpływa.

Gość gość
A ty siedzisz i pierdy w necie wypisujesz zamiast obsługiwać meza Gdzie kolacja gdzie seks?

Gość ręce mi opadly
Ma rączki to sobie kolacje zrobi, a seks....