Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość ręce mi opadly
Syn przychodząc z treningu jest zmęczony. A ona wychodzi sobie i zostawia mu dziecko na 2 godziny, a czasem nawet więcej, a on był wtedy naprawdę zmęczony, wyczerpany, i do tego nie wyspany (nie wiem może wstaje do dziecka). A jak przyszłam to co jadł sałatę, i pił te n swój napój.

Gość ręce mi opadly
Szkoda mi go. Zmęczony, nie wyspany i z dzieckiem musi siedzieć

Gość gość
tu nie narzekaj na swoje synowa, tylko uswiadom sobie, ze twoj synalek lubi takie kobiecty co ubieraja sie jak tanie dziwki...

O jej, a kobieta to jaka jest, kiedy zajmuje sie na okrąglo malym dzieckiem? Wypoczeta jak po SPA? Weź się ogarnij... Fajnie, że facet z dzieckiem zostanie, żeby żona mogła miec chwile dla siebie. Takiego faceta bym chciała!

Gość gość
Ale to normalne, że każde z rodziców zajmuje się dzieckiem. Jak się zajmowałaś sama, to jesteś głupia. Mąż też ręce ma i syn też...a kobiecie się aerobik należy.

Gość gość
a moze i jest maszyną do seksu :-) jak lubi...a co?chciałabyś być na miejscu synowej co?przyznaj się zboczona babo

Gość ręce mi opadly
Wypraszam sobie, kiedyś ubierała się inaczej. a a jakieś 4 lata temu cos jej odbiło

Gość gość
tak pewnie provo ale takie baby naprawde istnieją porąbane

Gość ręce mi opadly
Na miejscu synowej nigdy w życiu to mój syn !! Tyle, że on był strasznie zmęczony , i spać mu się chciało. Może mały nie chciał spać chociaz synowa twierdzi, że budzi się.2 razy w nocy.

Gość gość
dobra dobra jestes młodym gnojkiem autorze,ale chyba nie maminsynkiem cooo?:-)

Gość ręce mi opadly
U nas mąż pracował,a ja zajmowałam się synem.

Gość wifigdańsk
kobieto juz wczoraj załozylas taki temat i nikt ci tam nie odpisuje nikogo nie interesują twoje obawy o wnusia i zal do synowej bo niczyich rad nie chcesz słuchac tylko za przeproszeniem piep.rzysz jak potłuczona ciagle to samo jakbys nie widziala ze ci tam odpisują -piszesz sama sobie.kazdy ci mądrze pisze a ty wiecznie swój monolog.

Gość gość
i dlatego mezczyzni tez powinni zajmowac sie dziecmi kobiety od samego poczatku powinny wiedziec, ze zycie poza dziecmi tez istnieje

Gość gość
Jezu Kobieto jaka ty musisz być uboga poza synem i pieprzeniem mu w życiu to ani kontaktu z mężem ani przyjaciół,ani wyjścia do kina,teatru. Jak nie pracowalas tyle lat to ni ma się co dziwić łaziłaś za starym koniem na treningi prowadziłaś za rączke to na serio nie jest normalne.

Gość ręce mi opadly
Powinni się zajmować ale nie kiedy mój syn jest zmęczony.

Gość ręce mi opadly
Ona się ubiera jakby, miała z 21,lat, a ma 29. Szkoda mi syna, bo widzę jak jego koledzy patrzą na nią i synowi, musi być naprawdę przykro, że jego koledzy slinia się do jego żony. A jak ona go zdradzi ? Biedny on. Ona nie ubiera się tak dla niego. Jestem pewna.

Gość gość
On na, pewno jest zadowolony

Gość gość
No faktycznie biedny ten twój syn

Jak Twoja synowa jest ładna i zgrabna to nie widzę powodu dla którego ma się ubierać jak zakonnica albo wskakiwać w burkę jak Arabka.A dzieckiem mają się oboje zajmować.Twój syn jest ojcem,a Ty wychodzisz z ałożenia,że najlepiej,żeby się uwalił i leżał,a cały świat kręcił się w około niego.Niech sobie zyją tak jak im wygodnie i skoro się dogadują ze sobą nikomu nic do tego

Gość gość
a jak kobieta jest zmeczona to ktos ja pyta czy chce sie zajmowac dzieckiem? wg ciebie ojciec powinien zajmowac sie dzieckiem tylko od czasu do czasu?

Gość ola ma mola
Panikujesz rodziłam pół roku temu po 2 tygodniach brałam dziekco na spacery, zaczełam się ubierać jseksownie bo wreszcie pozbyłam się brzucha, Kobieta musi odreagować i chętnie poszłabym do pracy niż siedziała w domu choe ć kocham dziecko bardzo, Wspoółczuje jej takiej teściowej. Bierz dziecko na weekendy aby p omóc młodym niech się pobawią

Gość ola ma mola
i niech syn pomaga bo ona zajmuje sie nizm całyc czas moj pracuje na kopalni i jak przychodzi przespi sie to potem z dzieckiem jest przynajmniej 2-3h

Gość gość
On był NAPRAWDĘ zmęczony. Jak go zobaczyłam - cienie pod oczami nie spał, do tego po treningu zmęczony, a ona wyszła sobie i zostawiła go, a co on jadł sałatę i pił swój napij energetyczny.

Gość gość
oj synuś nie umrze jakby miał za 3h znowu lecieć na mecz to by poleciał. niech się zajmuje dzieckiem a ty teściowo zdaleka od tego i krytyki oni spobie poradzą jak chcesz to weż ty dziecko na trochę niech ykuji nie krytykuj bo to przykre wspieraj

Gość ręce mi opadly
Biedny on. Mały leżał na łóżku, on.z nim oglądał jakis mecz i karmił go. On nawet spokojnie, nie mógł meczu oglądnąć.

Gość gość
no tak, bo mecz najwazniejszy hahaha

Gość ręce mi opadly
Dla niego tak.

Gość gość
czyli dziecko nie jest wazne, wazniejszy mecz? :D

Gość ręce mi opadly
Jemu też coś od życia się należy.