Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadly

MOJA SYNOWA JEST NIE ODPOWIEDZIALNA

Polecane posty

Gość gość
Mam dla ciebie rozwiazanie autorko maź przyjmie nazwisko zony i dostosyje się do niej Wtedy bedzieszmogla spać spokojnie

Gość ręce mi opadly
Nosi nasze nazwisko więc nie może zrobić mi wstydu.

Gość gość
Twój syn tez ma rączki to może swoje dziecko nakarmić i wykapac Idź babo i nie pierdol już bez sensu jak powalona

Gość gość
KONIEC TOPIKU-SAME LOSIE TU PISZA,AUTORKO TWOJE ROGI WLAZLY CI JUZ W D-O-P-E Z TEGO BEZSENSU

Gość gość
to jakiś wałek ale kobieto musisz zrozumieć,że syn już nie jest twoj, oni tworzą swoją rodzinę robią i będą robić po swojemu. A co do twoich metod wychowawczych to wiesz dziś to możesz sobie poopowiadać z innymi babciami jak to było kiedyś. Młodzi nie chcą wychowania przez starszych,wasze zasady,dziwne przesądy,zacofanie i teorie rodem z prlu tylko zaszkodzą i ogłupią dziecko także najlepiej weź się za swojego męża i razem odwiedzajcie ich w weekendy co dwa nie częściej:D i patrzcie jak młodzi sobie radzą:)

Gość gość
Wstyd to ty rodzinie przynosisz...Ale rozumiem wizyta u psychiatry w grę nie wchodzi bo co ludzie powiedzą.

Gość gość
Idź leczyć swoją menopauze syndrom opuszczonego gniazda Jesteś zalosna

Gość ręce mi opadly
On wtedy był po ciężkim treningu, zmęczony, do tego nie wyspany.

Gość gość
to co oni robią to ich sprawa wstyd? haha śmiech na sali opanuj się jesteś już dorosła, najwyżej ty możesz wstyd im przynieść z takimi gadkami:D w ogóle to wstyd przed kim? Myślisz,że młodzi się przejmują jakimś pierniczeniem szukających taniej sensacji plotkarzom? Otóż nie sądze

Gość gość
Jedno dziecko miałaś i myślisz, że wszystko wiesz o wychowaniu dziecka? Śmieszne. Jej, dziewczyny, poznałam ostatnio fajnego jedynaka i już się boję, co będzie dalej...wiać?

Gość gość
Kiedy przyjmiesz do wiadomości ze w nowej rodzinie syna twój głos się nie liczy ? Nadal będziesz z żalu ujadać jak pies ?

Gość ręce mi opadly
Ja już widziałam jak na chrzcie sobie radzili mały dostał kolki, a oni nie wiedzieli co robic, ona kładła go na brzuszek, masowala, dmuchala,a nie zna mojego sposobu, a mój syn miał straszne kolki.

Gość gość
Taka idealna żona ciebie, lepsza niż synowa ? A pytanie o męża byłaś tym ze ma rece? O niego się tak nie troszczysz i o jego uwagę tak nie zabiegaszjak o syna Stara zazdrosna rura, ktora z syna chce zrobić swego towarzysza życia bo maź ja od lat olewa

Gość gość
nie zna to pozna albo już poznała nie dajcie się więcej wkręcać, poduchę można poznać po tym,że nie odpowiada na racjonalne zarzuty oraz po tym,że utrzymuje bezemocjonalny ton wypowiedzi ale bajeczka niezła:D:D:D

Gość gość
Co z tego ze podpucha jak co druga teściowa taka wariata ?

Gość ręce mi opadly
Oj nie pozna, nie pozna. Nie chciala pomocy gdy bylam poyrzebna to teraz.noech sobie sama radzi

Gość gość
ty zawistna głupia babo wlaśnie pokazałaś jak ci na wnuku zależy.

Gość gość
nic z tego teoretyzować zawsze można a z tymi teściowymi to przypuszczam,że masz rację... biedni ci mężowie:D

Gość gość
taka tandetna prowokacja i już cztery strony? Nie zesrajcie nad tą "teściową" pelikany :D

Gość gość
zrozum,że nikt nie chce pomocy starej baby która wychowywała 20 czy 30 lat temu wg jakis dziwnych starych zasad, TO NIE TE CZASY heeelooołłł:D:D:D

Gość gość
Zwłaszcza z tym opatulaniem dzieci są takie....pełno ich. Nie mozna wyjsc z dzieciakiem bez czapeczki, bo zaraz sie jakas przyczepi.

Gość gość
no i co z tego,że prowo jak juz to ustalilismy pelikanie :P

Gość gość
Ludzie, skąd się biorą takie matki pojebane? Pewnie syn jest jedynakiem, jednego lunęłaś? Odwal się od jego rodziny, daj im żyć tak jak chcą i jak uważają za słuszne i idź się zamknij w domu z tymi berecikowymi radami. A synowa może nawet chodzić z butem na głowie i Tobie gówno do tego. Jeśli taki styl jej odpowiada to niech się tak ubiera, widocznie Twojemu synowi też się to podoba. Straszną matką jesteś, współczuję synowi, tacy ludzie jak Ty nigdy nie powinni mieć dzieci

Gość ręce mi opadly
Zależy mi kocham mojego wnuka, ale chciałam pomoc, ona wolała pomoc swojej matki, ona jeszcze przyjdzie do mnie na kolanach.

Gość gość
jej matka jest widocznie lepszą babcią

Gość gość
niestety ale takie kobiety na serio istnieją, chociażby matka mojego chłopaka...ta kobieta po prostu mnie przeraża

Gość gość
Przyjdzie na kolanach? :D Prędzej ty przyczołgasz się na brzuchu i będziesz błagać jak pies, kiedy syn i synowa w końcu powiedzą DOŚĆ i nie będą chcieć mieć z tobą kontaktu. Maż ci nie dogadza, pewnie nawet nie chcesz, ale za to syna traktujesz jak życiowego partnera... to zachodzi pod pedofilię/kazirodztwo tudzież inne zboczenie... :D

Gość gość
Pani babcio,a co o pani mówi(mówila) pani teściowa

Jenyy, czytam ten temat i żal mi Cię autorko. Jesteś zwyczjnie zazdrosna, a powinnaś być dumna z synowej, że to ladna, zadbana kobieta, a nie wieśniara w powyciąganym dresie, że wspiera Twojego syna i dopinguje, a równoczesnie nie chce siedziec na dupie tylko pracować na przyszłość waszego wnuka. Ubiera się jak chce, jest młoda, może sobie na szpilki pozwolić czy dopasowane spodnie. Nie rób z niej jakiejś dziwki, bo na pewno nia nie jest. Dziecko powinno się też ubierac tak jak siebie, tylko dodatkowo kocyk, żeby go nie przegrzać.

Gość gość
PRZECIEZ TO SZKODA CZASU NA JAKIEGOS GIMBUSA JAJA SOBIE ROBI TE POSTY NA POIOMIE SZKOLY PODSTAWOWEJ:D:D:D