Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna na wczasach

Właśnie podjelam decyzję ze w marcu polecimy sobie na wczasy

Polecane posty

Gość grettabe
nie byłam - ale nie lubię z******te podejscie :P

Gość wiosna na wczasach
nie znam nikogo, kto odważyłby się podróżować po Egipcie na własną rękę bez ochrony. Nie namawiajcie mnie na kierunki arabskie bo to nie ma sensu - szkoda klawiatury. A co do nurkowania i rybek - ja tego nie kocham. To jest ładne, ale na krótko i szybko się nudzi. Ale każdy lubi co innego.

Gość grettabe
ale jesteś ograniczona - nei byłam, ale nie lubie, nei lubie nurkowac - ale nie nurkowałam hahahhahhahahha co za pustak z ciebie jedz nad Bałtyk

Gość wiosna na wczasach
Powiem wprost: nie chcę jechać do kraju arabskiego ze wzgledów bezpieczenstwa w samodzielnym przemieszcaniu się, światopoglądowych (prawa człowieka, kobiet i brak demokracji) i "temperamentu" Arabów (są zbyt kontaktowi, dotykają człowieka, zaczepiają, krzyczą). Wystarczy? :)

Gość wiosna na wczasach
Gretabe, gdzie napisałam, że nie nurkowałam? Wskaż proszę - inaczej będę Cię ignorować w dalszej dyskusji.

Gość gość
Jak blisko i nie arabsko to hiszpania, grecja - ale to nie marzec. Dominikana czy karaiby są piękne, ale lot to ok. 11 h (lecialam z paryża). Bliżej i cieplej zostają tylko kanarki - po problemie.

Gość grettabe
szybko to ty sie znudzisz, jesli masz takie wąskie horyzonty nie wiesz co to pasja, hobby.... mam wrazenie ze napisałas tego posta zeby się .pochwalic' (?) ze pkanujesz wakacje w marcu :D:D:D:D:D:D:D

Gość grettabe
to napisz gdzie nurkowałas? Autralia? wielka rafa koralowa??

Gość hherbo
mogła jeszcze nurkowac na KAraibach... ale jesli nei wie gdzie mozna sie wybrac na wakacje w marcu to sądze ze ,nurkowała raczej we własnej wannie

Gość Patelenka
witaj! Byłam ze znajomymi na Teneryfie w marcu tego roku. Koszt za jedną osobe wynosił ok 4 tys zł, za tygodniowy pobyt. Było ok 25 stopni i bardzo przyjemnie. Lecieliśmy z Gdańska 6h. Oczywiście wszystko all inclusive. A wycieczka była z biura podrózy ITAKA. Polecam!

Gość tootsiee
a teraz obejrzyj sobie hotele i teren, plaze na wyspach ;) sprawdz temp. wody... hehe

Gość gość
W zimie tylko na karaiby. Bylismy na dominikanie w styczniu. Cuuudownie!!!

Gość tootsiee
niestety porażka lekka albo i duza

Gość gośćioow
napisał - krótki lot! ile lecisz na Karaiby??

Gość gość
Egipt w marcu nie jest najgorszy, cieplo ok 30 stopni ale noce chlodne i woda w morzu tez. Bylam w pierwszej polowie marca w Hurgadzie ale podobno cieplej jest w Sharm el Sheikh

Gość tootsiee
ale pierdzielisz...morze czerwone chłodne? chyba w Aqabie, byłes w Marsa?

Gość gość
Wyspy kanaryjskie powinny byc ok. Tam jest cieplo caly rok ale bez upalow. Za tydzien lecimy z mezem na teneryfe i juz sie nie moge doczekac :-)

Gość gość
Tootsie czy jak ci tam, morze jest chlodniejsze po zimie, przynajmiej dla mnie bylo za zimne, a byles tam w ogole ze tak wiesz??

Gość tootsiee
tak, byłam, widziałam, czułam. Regularnie odwiedzam Egipt, nurkuję. moze bywają wyjątkowo ciepłe wiosny itd. jak to w naturze

Gość gość
Ja byłam w marcu tego roku na Teneryfie i płaciłam za all inclusive hotel *** ok 1900,00 z biura Alfa Star. Bardzo przyjemnie było, polecam

Gość gość
jaka zimna woda w Egipcie:D, chyba ktos tam wcale nie był, bylismy koniec lutego, woda bardzo ciepla, wiczory chlodniejsze,czuc roznice miedzy noca i dniem

Gość gość
Teneryfa jest juz dawno przereklamowana, niedługo bedzie drugim, Egiptem, to opinia mojej kuzynki, ktora ma bp, tez ludzie masowo leca na Teneryfe, Majorkę bo Egipt wiekszosc woli omojac poki co osobiscie bylam widzialam nic specjalnego

Gość no tak bieda lata w marcu bo
najtaniej, a potem beda foteczki na fb "cudowne wczasy na Teneryfie 2014" hehehe

Gość Patelenka
Teneryfa nie jest wcale taka tania! Myśmy płacili 4 tys za osobę, ale nie o cenę tu chodzi, też o hotel, i co się w nią liczy. Niektórzy nie mogą sobie pozwilić nawet na wczasy w Polsce a co dopiero za granicą. a to że ktoś wrzuci zdjęcia z wakacji to co z tego ?? Zazdrościsz czy co ?

Gość wiosna na wczasach
Uwierz mi, ze z dochodem 25 tys netto miesięcznie na 2 osoby trudno pozwolić sobie na droższy niż marzec termin...... Bieda, Panie. Bieda.

Gość gość
bylam na Teneryfie kilka lat temu i goraco polecam, nie rozumie, ze nie polecaja jej ludzi, ktorzy tam nigdy nie byli, straszny zal.. wg mnie jest co zwiedzac, jest pieknie, fajni ludzie, mozna sie obkupic, pogoda, slonce, ocean..nie widze minusow, drogo tez na niej samej nie jest :) ja polecam :) bylam w Puerto de la Cruz

no sorry, ale 4 tys za osobe to jest malo(przynajmniej dla nie), ale to nie temat by sie chwalic;) x x nie dziewczyno , nie zadroszcze wrzucania fot, tylko to mnie smieszy:D zwykle wrzucaja foty Ci, ktorzy 1 czy 2 w zyciu gdzies pojadą, trzeba znajmym sie pokazać:D x x nasi znajomi nawet nie wiedza gdzie latamy, bo juz bysmy dawno nie mieli znajomych:D, a tak lepiej jak nie wiedza

Gość Patelenka
Jaki bezsens... Masakra, no i niech się chwalą.. Boże, pierwszy raz za granica to zawsze jest cos i wielkie przezycie. a ty jak sobie latasz to dobrze, lataj sobie gdzie tylko chcesz i za ile. nie ważne jest ile wydasz na wycieczkę i gdzie byłeś, ale z kim tak naprawdę. Ja mogę pojechać do innego mista na jeden dzień z bliską mi osoba i nie potrzebne do szczęścia mi są drogie wycieczki do ciepłych krajów, chociaż i takich nam nie brakuje...A to, że sobie wstawię zdjęcia to co ? Jak cię to śmieszy to ich nie ogladaj, bo zazwyczaj tak gadaja osoby, które zazdroszczą, że nigdzie nie były./

Gość Patelenka
T ojestem ciekawa tez jacy to są znajomi, skoro gdyby wiedzielei, nie mielibyście ich, zazwyczaj to z rodziną lub bliskimi znajomymi się jeździ na takie wczasy.

[zgłoś do usunięcia] Patelenka T ojestem ciekawa tez jacy to są znajomi, skoro gdyby wiedzielei, nie mielibyście ich, zazwyczaj to z rodziną lub bliskimi znajomymi się jeździ na takie wczasy. x x znajomych nie stac, na takie wczasy na jakie my latamy, nie kazdy dobrze zarabia, a z rodzina owszem latamy:)