Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet nie zwraca na mnie uwagi bo JESTEM BRZYDKA

Polecane posty

Mężczyźni dużo częściej spotykają się z odmową, jeżeli podejdzie do nich obca kobieta. Czasami automatycznie odmawiacie, a dopiero później zdajecie sobie sprawę, że "kurcze, fajny facet, trzeba było się zgodzić".

Gość tralalilalila
no ale jak możesz myśleć "on mnie odrzuci, bo mam złe proporcje ciała" przecież może równie dobrze odrzucić, bo nie odpowiada mu styl bycia, charakter, cokolwiek

powinno być - Mężczyźni dużo częściej spotykają się z odmową, a rzadziej odmawiają jeżeli to do nich podejdzie obca kobieta.

Gość Tak jest i już
Moje obawy mogę nawet uzasadnić konkretnymi zdarzeniami. Mianowicie zdarzyło mi się umawiać z facetami poznanymi w internecie. No cóż, nie każdy się odzywał po spotkaniu. To chyba o czymś świadczy... Obecnie odpuściłam sobie tę formę poznawania męczyzn.

Gość gość
POZNALEM LADNA dziewczyne ,a pozniej gd ypoznalem jej Charakter bardziej ja prawdziwa OKAZALA SIE Brzydka osoba .....

Gość tralalilalila
i co, myślisz że się nie odzywali, bo masz za gruby tyłek? może po prostu odpowiada im inny typ charakteru, albo byłaś zbyt inteligentna na spotkaniu

Gość URODA BARDZO SZYBKO Mija
PRZECIEZ URODA BARDZO SZYBKO MIJA...... Kobiety wieku 28 lat juz zaczynaja brzydniec....

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Co z tego ze jablko z zewnatrz ladne ,jak w srodku zepsute zgnile...

Z tym zbyt inteligentna to chyba same sobie tak tłumaczycie:D Zawsze jak słyszę taki argument to ze śmiechu opluwam monitor bądź rozmówcę:D

Gość Tak jest i już
O tym czy facet odzywa się po pierwszym spotkaniu decyduje głównie wygląd. Natomiast to co potem, to już inna bajka. Ja nie kwestionuję znaczenia charakteru, intelektu, zainteresowań etc.

Gość tralalilalila
dlaczego? przecież nie znasz tych facetów, z którymi się umawiała, a ona jest inteligentna naprawdę. a ty chciałbyś być z kobietą, która jest bardziej kumata i oczytana od ciebie? wydaje mi się że żaden facet by nie chciał.

Gość Tak jest i już
Ja na pewno nie uważam się za zbyt inteligentną, wręcz przeciwnie.

Gość tralalilalila
co za modna i ceniona na kafe skromność :D

Musiała by być geniuszem:D. Żarcik. Nie mam kompleksów na punkcie własnej inteligencji i lubię towarzystwo rozgarniętych kobiet. Ciężko o takie, bo większość teraz to siano w głowie i totalny brak poglądów.

Gość tralalilalila
ja kiedyś kupiłam se do przeczytania dzieło Nietzschego, a mój brat na to "ale nie czytaj tego nigdy w pobliżu jakiegoś chłopaka, ok?" heh

Gość Tak jest i już
Nie wiem czy modna i ceniona, ale uważam, że trudno być zbyt inteligentnym. Tak samo jak trudno być zbyt ładnym, zbyt bogatym etc. I nie w znaczeniu, że życie z tym ,,ciężarem" jest nie do zniesienia.

Gość tralalilalila
Jeeezu, a kto pisał że jesteś "zbyt inteligentna" ja stwierdziłam, że jesteś inteligentna i tyle :D

Gość tralalilalila
;) heheh miałam na myśli , że pokazała się od razu ze swojej inteligentnej i oczytanej strony

Gość Tak jest i już
Spokojna głowa, na pewno nie byłam ,,zbyt inteligentna" (cha cha), ale na przygłupa z galopujacym zanikiem mózgu też raczej nie wyszłam (mam nadzieję). Wydaje mi się, że moja osoba mocno rozminęła się z wyobrażeniem takiego jednego z drugim. Pewnie spodziewali się kogoś innego.

Z galopu prawie oplułem monitor:D. Z Twoim poczuciem humoru jest wszystko w porządku. Zapisz to sobie na liście swoich plusów i minusów po plusami:)

Gość tralalilalila
dla ciebie tak, ale myślę, że dużo facetów może jej dowcipu nie kumać i być zakłopotanych ;)

Gość Tak jest i już
Potrafię być pocieszna. To fakt.

Gość tralalilalila
ja potrafię być poczciwa jak koziołek matołek, ale nikt tego nie docenia :P

Gość Tak jest i już
Mojej pocieszności też nie. Pośmieją się i idą dalej. Cycki jednak mają większą moc przyciągania.

Ja lubię pocieszne. Koziołki matołki również. Ale ja chyba ogólnie jestem frontem do ludzi i w każdym chcę dostrzegać zalety.

Gość tralalilalila
:D złe facety, złe :P

Niestety faceci to wzrokowcy - cycki widać, wnętrza nie;) Żeby zyskiwać przy bliższym poznaniu najpierw trzeba zacząć od poznania.

Gość Tak jest i już
Ogólnie ludzie to wzrokowcy.