Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet nie zwraca na mnie uwagi bo JESTEM BRZYDKA

Polecane posty

Gość tralalilalila
Tak jest i juz, a co byś zrobiła, gdybyś była na randce z facetem, który ci się spodobał i wiążesz z tą znajomością sporo nadziei, a on na drugą randkę po paru dniach zaprasza do siebie na "wspólne oglądanie telewizji"?

Gość Madelajnn
Skup się na zdobyciu dobrze płatnej pracy. NA HAJS LECOM

Nie wiem czy to do mnie pytanie, bo nie jestem kobietą, ale co to za problem. Masz ochotę na sex - zgadzasz się. Nie masz - proponujesz inne miejsce, nie wiem, pub, kino. Nie ma co sobie życia utrudniać.

Gość tralalilalila
No nie, to było do Tak jest i już :P

Gość Tak jest i już
Trzeba się przygotować, że na takim spotkaniu będą: ,,Nafta i ogień". Czy jakoś tak.

Gość tralalilalila
nie znam :D czyli co?

Gość Tak jest i już
Będzie się działo. :)

Gość tralalilalila
czyli poszłabyś?

Gość Tak jest i już
W tej kwestii wolę się nie wypowiadać. Jeżeli obawiasz się, że dojdzie do kontaktu seksualnego, to nie idź.

Gość tralalilalila
heh, to akurat była sytuacja sprzed roku, nie poszłam, bo chciałam sama nadawać tempo rozwoju akcji , ale nie przyjął warunków , jak zwykle ;P

Gość Tak jest i już
Wielu facetów tak ma, to naprawdę nic wyjątkowego.

Gość tralalilalila
nom :( ja się w tym nie odnajduję

Jak się rozejrzeć po ulicach to dosłownie KAŻDY może kogoś mieć. Więc radzę szukać innej przyczyny samotności niż brzydota.

Gość Tak jest i już
Nie warto robić nic wbrew sobie. Niech się gonią, napalone patafiany. :) Teraz to niektórym nawet miesiąca nie chce się czekać. Fakt, że wiele tzw. wyzwolonych kobiet popsuło ,,rynek" i faceci wiedzą, że jak jedna nie ,,da" od razu, to szybko znajdzie się kolejna. A niech się takie megaszybkie Bille (żeńskie i męskie) kiszą we własnym sosie. Mobilne siedliska zarazków. ;)

Gość tralalilalila
hehheh, racja, nawet nie wiedzą, jak to niewiele trzeba (moje optimum to 3-5 spotkań), to nie, musi być od razu :P

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora

Gość Tak jest i już
Kolejny tekst o potworze... Rozumiem, że to z racji na to, iż mamy halloweenową noc?

Gość tralalilalila
przysłowia nie biorą się z tyłka :D mi zawsze mama mówiła, żebym się nie martwiła, bo każda potwora znajdzie amatora

Gość Tak jest i już
Jeżeli autorowi tego zacnego powiedzonka przyświecała myśl złagodzenia słowa ,,brzydula" i jednocześnie pocieszenie takowej, no - nieładnej panny, to chyba jednak szlachetna intencja nieco minęła się z efektem końcowym...

Gość tralalilalila
może na twojej dzielni :P ja codziennie widzę że to prawda

Gość tralalilalila
hehe, tak, to też słyszałam

Gość Tak jest i już
Nie o to chodzi. Mam na myśli wyraźnie pejoratywne zabarwienie słów użytych w powiedzeniu. No sama się temu przyjrzyj: Potwora - czyli kto? ,,POTWÓR,, MONSTRUM (łac. ZŁY OMEN, cud) – samo słowo wywodzi się od "po tworzeniu" czyli ma to być istota "stworzona już po właściwym dziele stworzenia" – popularne określenie szerokiej grupy fikcyjnych stworzeń występujących w mitologii, legendach, wierzeniach ludowych oraz literaturze grozy." ********************************************************************************** Amator - 1. osoba zajmująca się czymś NIEPROFESJONALNIE, niemająca doświadczenia w danej dziedzinie; 2. miłośnik czegoś, osoba znajdująca w czymś przyjemność; człowiek zajmujący się czymś hobbistycznie;" ***************************************************************************************8 Dalej uważasz to powiedzonko za niewinne?

Gość tralalilalila
ale ty sobie lubisz komplikować: potwora - kobieta nieładna amator - jej zalotnik jest rym, jest dowcip, jest ziarno prawdy a ty mi tu jakieś słowniki :D

Gość Tak jest i już
A taki miłośnik potwornosci, to siłą rzeczy, oceniając z góry, raczej nie jest do końca zrównoważony, normalny. Zamiłowanie do brzydoty, to rodzaj parafilii. Wiem, że chodzi o to by spojrzeć na to z przymrużeniem oka, ale przyrównywanie nieładnej kobiety do MONSTRA, w hardkorowej wersji monstra, wyposażonego w otwór (jedyne co czyni taką szkaradną bestię użyteczną). To chyba nie jest nic szczegolnie chlubnego, miłego, pozytywnego?

Ależ pesymizm. Jak napisał de Saint-Exupery - najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Dobranoc.

Gość tralalilalila
co cię ugryzło ? :D przecież nikt tak jej w oczy nie mówi :D chociaż, jeśli jest spoko i ma do siebie dystans, to pewnie sama by się roześmiała

Gość Tak jest i już
Już ja widze, jak skaczesz ze śmiechu i radości, po tym jak ktoś określa Cię mianem potwory (nawet żartobliwie). To chyba mimo wszystko śmiech przez łzy lub dobra mina do złej gry...

Gość tralalilalila
dorośnij ;)

Gość gość
Przypominam że ci*ki nie mam już calej, wkładalam sobie kaszankę i kielbase i moj kolega chcial mi wsadzic ale ma dużą kiełbaske