Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakocony

Koty przeszkodą w związku

Polecane posty

Gość gość
codziennie biegasz z odkurzaczem i myjesz podłogi? Wyjeżdżasz w ogóle z domu (na wakacje)?

Gość gość
ja bym chętnie poznała faceta, ktory kocha koty- nie pozbywaj się ich, to najlepsi przyjaciele, a dziewczyna jest bez serca skoro tego od ciebie żąda, ja bym nigdy się mojej kotki nie pozbyła, bo mnie jakiś k***s prosi, w życiu, pogoniłabym gnoja

Gość gość
5 kotów? niezły smród musi być w chałupie - i to jeszcze facet!

Gość gość
ale to jest jednak różnica - mieć w domu 1 kota a mieć ich 5...

Gość zakocony
Tak jak pisalem zawsze marzylem o siersci z zupie i zapachu samca kota na moich poduszkach, to mnie nakreca, myslalem ze ona jest inna i to zaakceptuje, niestety widac zmienila zdanie po tym jak najstarszy- Opuszek zrobil kupe na jej kopertówke, chociaz pozniej ja zjadl, ona tak ma, pozniej zaczal sie do mnie jak zwykle lasic i lizac mnie po rekach i twarzy, co ja bym zrobil bez moich nalepszych siersciastych przyjaciól?

Gość gość
koleżanka ma 3 koty, bajzel niesamowity. I cały czas biega ze ściereczką, bo wychodzą na blaty, a wiadomo że jak się coś robi w kuchni to musi być czysto.

Gość zakocony
Odkurzam 2 razy w tygodniu, na wakcje nie wyjeżdzam bo nie lubie takiej formy wypoczynku, ale 1-3 dniowe wyjazdy się zdarzają i kociarnia daje sobie rade sama.

może i jest różnica, ale skoro juz ma te koty i sie z tym nie krył, to nie widzę powodu, żeby teraz miały "zniknąć" bo się jaśniepaniusi odwidziały /

Gość gość
a uprawiacie seks w tej kociarni?

Gość gość
2 razy w tygodniu??? tylko??

Gość gość
zgadzam się z Ewą, a koty są czystsze od psów

Gość zakocony
gość a uprawiacie seks w tej kociarni? . Uwielbiam jak koci ogonek laskocze mnie po jadrach w trakcie bzykanka!

Gość zakocony
Bez przesady w domu się mieszka, nie musi byś sterylnych warunków. Według mnie jest u mnie czysto.

Gość gość
a jeśli dziewczyna zaszłaby w ciążę, to co zrobiłbyś z kotami? Chodzi mi o możliwość zarażenia dziewczyny toksoplazmozą i o noworodka wśród 5 zwierząt.

już sie odezwały te, co to "ze ściereczką" latają i odkurzają codziennie mam 3 koty i odkurzam raz na tydzień, z żadną ściereczką nie latam i jest w miarę czysto dom to nei muzeum, kuchnia nie laboratorium koty nie laża po blatach, sporadycznie jednemu sie zdarza nie wiem, skąd wy czerpienie takie wzorce domu ze zwierzętami, że syf i smród u was w domach tak było, czy co? /

Gość gość
te koty najpierw depczą po poszczanym piachu w kuwecie a potem po stole i blatach w kuchni - smacznego!!!

Gość zakocony
i raz jeszcze dodam ze kilka klaczków miedzy zebami to jeszcze nie koniec swiata!

Gość gość
z kotami muszą być sterylne warunki

Gość gość
o Je>>>U kilku lat mam do czynienia z rodzinami gdzie zwierzę ta są lepiej traktowani , niż ludzie, te osoby mają ferbla.

Gość gość
toksoplazmozę mają tylko koty które wychodzą na dwór ! !!

Gość gość
gość a jeśli dziewczyna zaszłaby w ciążę, to co zrobiłbyś z kotami? Chodzi mi o możliwość zarażenia dziewczyny toksoplazmozą i o noworodka wśród 5 zwierząt. xxxxxxxxxxxxxxx przecież dla niego koty ważniejsze od żony i dziecka!!! dlatego ją z brzuchem wygoniłby do jej rodziców, żeby mu kotków nie denerwowała!

Gość gość
po co jakieś idiotki, albo idioci podszywają się pod zakoconego?, idzie sobie debile, my tu mamy interesujący temat !

Gość gość
koty niewychodzące możemy zarazić my- ludzie przychodząc z brudnymi butami do domu. A jeśli chodzi o kobietę w ciąży to nie może ona sprzątać kuwety no i trzeba ją sprzątać częściej i wtedy będzie ok.

Gość zakocony
'' jeśli dziewczyna zaszłaby w ciążę, to co zrobiłbyś z kotami? Chodzi mi o możliwość zarażenia dziewczyny toksoplazmozą i o noworodka wśród 5 zwierząt.'' Nic bym nie zrobił, pełno kobiet trzyma zwierzęta w domu w czasie ciąży i dzieci są zdrowe.

Gość gość
koty bardzo rzadko przekazują tokosoplazmozę, a wy jesteście wredni i niedouczeni

Gość gość
nie wiem czy tak rzadko, sama znam 2 dziewczyny z toksoplazmozą.

Gość gość
a jak się zaraziły? jeśli nie sprzątają kuwety to nie mają możliwości się zarazić.

Gość gość
pytanie brzmiało co robić ? odp jest jedna olać tę bezduszną francę i szukać NORMALNEJ dziewczyny

Gość gość
wyobrażacie sobie malutkie dziecko w łóżeczku i 5 kotów nad nim? a jak dziecko będzie uczulone np na sierść - to kogo wyrzucisz? koty czy dzieciaka

Ewa 33 pozdro najpierw były koty, poznały życie w domu i obecnie są nieprzystosowane do życia w dziczy, po tam inne koty oznaczyły teren, przyzwyczaiły się do ciepełka podanego jedzenia i czystości, nie walczyły nigdy nie wiedzą, że jeżdża samochody jesteś za to odpowiedzialny/a jeżeli nie dogadasz się po ludzku z chłopakiem, to zostaw go, on zmusza Cię do rzeczy kosztem sumienia Twojego, to niedopuszczalne, ja byłabym podejrzliwa, gdyby ktos kazał mi robić coś takiego to trochę jak ultimatum- ja lub Twoje dziecko (dziecko to co innego niż koty, ale coś w tym stylu, bo to jest odpowiedzialność i opieka), jakkolwiek boli należy niepokoić się stawianiem takich warunków o co poprosi potem???