Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest pradopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio okres miałam 18 października (18 września, 16 sierpnia, 17 lipca) - więc w miare reguralnie. Mam 20 lat wraz z moim narzeczonym zaczeliśmy starać się o dziecko 2 i 3 listopada kochaliśmy się bez jakichkolwiek zabezpieczeń. Jakie jest prawdopodobieństwo, że mogłam zajść w ciąże? Nie umiem zbytnio oblczać tych dni płodnych. Dlatego w internecie znalazłam kalkulatory dni płodnych, które właśnie mi wyliczyły, że dni płodne wypadały mi właśnie na te dni m.in. Nie wiem jaka jest ich wiarygodność. Bardzo bym chciała zajść w ciąże. Ale zdaje sobie sprawę z tego, że czasami kobiety naprawdę długo starają się o dziecko. Dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
dni płodnych się nie wylicza, dni płodne się obserwuje

Gość gość
obserwowałam. wydobywał się w te dni z pochwy śluz.

Gość Brzuchatkaaaaa1990
jak chcesz zajść w ciąże to ja ci polecam zamiast liczenia dni płodnych zakupić testy owulacyjne ja miałam te: http://allegro.pl/ciaza-testy-owulacyjne-20miu-ml-bardzo-czule-i3611607836.html i dzięki nim się udało oczywiście nie od razu siusiasz do pojemniczka wkładasz kawałeczek test do moczu według instrukcji i jak wychodzą || ale tak samo grube krechy t w tedy działajcie przez dwa kolejne dni wcześniej oczywiście po miesiączce też raz na 2 dni powodzenia :)