Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia ugu

Jak facet daje do zrozumienia kobiecie że jest zainteresowany nie znając jej

Polecane posty

Gość gość
a mój z hiszpańskiego wogle na mnie wczoraj nie spojrzał, ja rozumiem, że test mieliśmy, ale to nie powód... :(

Gość basia ugu
A buuu :( wiem jak to przykro

Gość basia ugu
I jak mozna byc zdezorientowanym przez takie zachowanie, potem niczego juz nie jest sie pewnym. Ogolnie czlowiek sie zniecheca :(

Gość gość
zobaczymy co będzie jutro, jak znów taki będzie obojętny, to ja chyba zwątpię :(

Gość basia ugu
No to jest w tym wszystkim najgorsze - te watpliowsci, czy on jest zainteresowany czy nie. Raz daje ci sygnaly, ze jest a innym razem jest obojetny. I nie mozna byc pewnym na czym sie stoi :(

Gość gość
gdy facet jest zainteresowany to uśmiecha się i patrzy się na was i czeka aż go zagadacie

Gość basia ugu
A czemu czeka? Sam nie może zagadać jak jest zainteresowany?

Gość gość
właśnie, czemu my mamy zagadać? ja go nawet 2 razy zagadywałam, tylko nie wiem, czemu mam to robić dalej i czemu ja mam kontynuować gadkę

Gość gość
gość właśnie, czemu my mamy zagadać? ja go nawet 2 razy zagadywałam, tylko nie wiem, czemu mam to robić dalej i czemu ja mam kontynuować gadkę Właśnie czemu???? też jestem ciekawa, skoro kobieta zagadała nawet dwa razy to teraz ruch na faceta . trzeci raz nie zagaduj. zamiast sie wgapiac niech cos zrobi. dlaczego tak robi? moze niech jacyś panowie się wypowiedza.

Gość gość84
No bo pewnie myśli dokładnie tak jak Ty. Łatowej est coś zrobisz, gdy chociaż wydaje się, że ta druga strona jest zainteresowana. Łatwiej nie nie znaczy jednak, że łatwo. No i trzeba wiedzieć z grubsza na czym się stoi. A on pewnie sądzi, że jednak zainteresowana jest jesteś, ale nie może o tobie przestać myśleć I to dlatego.

Gość gość
odpowiem obojętnością na obojętność, mam prawo mieć focha, on pewnie wogle o mnie nie myśli, tylko myślałam, że jak zagadam i będę się patrzyć na niego trochę, to może coś dotrze... widać nie jest zainteresowany... tylko po co się peszył, jak o coś pytałam, uśmiechał się, szukał kontaktu wzrokowego- pewnie prowadził gierkę jakąś

Gość gość84
no z pewnością prowadził gierkę....na pewno. Tylko kobieta mogła tak pomyśleć. Jeśli faktycznie byłabyś mu obojętna to by się tak nie peszył.

Gość gość
no nic, poobserwuję, co będzie dalej, ale nie będę robić sobie nadziei

Gość basia ugu
Z tego mojego lovelasa chyba tez nic nie bedzie, on chyba czeka az ja cos zrobie, a ja czekam na niego ;/ Bylismy dzis razem w sklepie - oczywiscie nie przez przypadek, jak widzialam, ze idzie to polecialam za nim. W rezultacie stalismy razem przy kasie, no i nic :( On sie gapi, ja wzrok na dol, widze ze mnie obserwuje jak pakuje zakupy, a ja nic zerkam ukradkiem. Niestety stala jeszcze inna kobieta i pakowala zakupy miedzy nami. Przy kasie zgadac tez nie wiadomo o co, ale chociaz ,moglam sie do niego pousmiechac, a ja znowu zimna jak glaz. I raczej stracilam juz nadzieje, ze on sie kiedys ruszy. A ja jestem zablokowana i zagdac sie wstydzie. I to by bylo na tyle tej historyjki :(

Gość gość
wiesz bo ty mu sie podobasz ale boi sie ze poniesie porazke ty tez niesmiala jestes, wiesz jakbys dala mu znak usmiech czy cos

Gość gość
basia! ile ty masz lat kobieto??? ile on ma lat??? mam wrazenie ze zachowujecie sie jak licalisci, coz chyba licealisci sa teraz konkretniejsi

Gość basia ugu
Wiem, ze to jest zalosne. Zarowno ja jak i on zachowujemy sie jak dzieci, ale kurcze nie wiem co zrobic. To, ze ja jestem niesmiala to wiem doskonale, ale on ? Wyglada na powaznego, dojrzalego faceta, a tu takie podchody. Normalnie dziecinada ;/

Gość Italiana24
po ile lat macie

Gość gość
Nie trzeba go było olewać jak sam zagadywał. Teraz to on już nic nie zrobi, a ty jak widać tylko czekasz na gotowe, zamiast go jakoś zachęcić. On drugi raz już twarzy nie chce tracić.

Gość basia ugu
Wstyd przyznac ale ja jestem przed 30 a on troche po ;/ W normalnych warunkach bym go nie olała ,ale pisalam juz wielokrotnie, ze bylam wtedy zajeta, a ja nie kombinuje na dwa fronty ;/

Gość gość
wow baba 30 lat i taka pogmatwana

Gość basia ugu
Pogmatwana :) no coz... nie mialam latwych relacji z facetami ;/

Gość gość
A ja ponowie pytanie odnośnie wpisu jednej forumowiczki: Ona zadała pytanie dlaczego jeżeli zegadała do faceta dwa razy on nie zrobi tego samego tylko dalej sie wgapia. Skoro kobieta zagadała DWA RAZY to chce tej znajomosci. Chyba że facet jest niemowa. Prosze panów o wypowiedzi.

Gość gość
trzeba by bylo jego zapytac, ona napisala tez, ze ostatnio nawet na nia nie spojrzal, byc moze wiec nie jest nia zainteresowany

Gość gość
raz sie wpatruje a raz ignoruje, dziwny ten facet

Facet zainteresowany dziewczyną będzie szukał jej wzrokiem.Będzie patrzył na nią kiedy się tylko da! To jest naturalne.

Gość gość ta od faceta
ta....poszuka poszuka a jak baba nie będzie kuć żelaza póki gorące to minie parę tygodni i już miejscówka zajęta po prawicy pana

Gość gość
Pytanie brzmiało: " dlaczego jeżeli zegadała do faceta dwa razy on nie zrobi tego samego tylko dalej sie wgapia. Skoro kobieta zagadała DWA RAZY to chce tej znajomosci. Chyba że facet jest niemowa. Prosze panów o wypowiedzi." Kazdy wiec jakzachowuje sie facet zainteresowany-wgapia sie i zagaduje. A jeżeli ta dziewczyna już do niego zagadała a on dalej nic.

Gość gość
poprostu ma mnie w nosie i tyle, póki ja byłam obojętna, to okazywał zainteresowanie, jak ja pokazałam, że moze mnie interesować, to się wypiął... wczoraj spojrzał i co z tego? najem się tym spojrzeniem? pali... a dla mnie to minus duży, śmierdzi, laptopa mi nie pomógł nieść, a mógłby nawet z grzeczności, egoistyczny cham... po co mi taki...

Gość basia ugu
No zaczynasz widziec w nim minusy, skoro on taki nieokreslony to moze i dobrze - szybciej c**przejdzie. Sama mowisz, ze cham palacy w dodatku ;)