Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko nie podobne do rodzicow czy to sie zdarza

Polecane posty

Gość Lycka0510
the nawojka Jeżeli coś masz do mojej wiedzy, to zapytaj się mojego nauczyciela z liceum lub wykładowcy na UM w Łodzi.

Gość Lycka0510
gość 20:41 ach...tak przepraszam zapomniałam :D

Jestem z wykształcenia antropologiem i przenigdy nie słyszałam takich herezji jak tutaj piszą :D. Rzeczywiście istnieje popularny typ antropologiczny występujący u danych grup, ale nie macie chyba w ogóle pojęcia o wędrówce ludów indoeuropejskich pisząc takie bzdury. Kocham takich samozwańczych naukowców :).

"Jeżeli coś masz do mojej wiedzy, to zapytaj się mojego nauczyciela z liceum lub wykładowcy na UM w Łodzi." Nauczyciel z liceum nie jest dla mnie źródłem wiedzy. W internecie można napisać wszystko. Można nawet napisać, że sam bóg ci się objawił i przekazał tę wiedzę. Ja proszę o naukowe źródło, które potwierdzałoby twoją tezę, a nie jakieś enigmatyczne, anonimowe postaci z UW czy twojego liceum. Poza tym warto zweryfikować to co ktoś ci chlapnie kiedyś tam.

Gość Lycka0510
the nawojka antropolog...e...myślałam, żeby na to iść, ale zdecydowałam się jednak na medycynę, ech ci samozwańczy naukowcy...a może ty nim jesteś?

Może :). Tego nie wiesz. Dlatego mówię, warto weryfikować wiedzę a nie wierzyć na słowo a potem rozpowiadać fałszywe teorie ;).

Gość Lycka0510
no sorry, ale wolę wierzyć profesorom i wykładowcom niż ludziom z internetu...dobra idę spać, bo jutro do roboty...:C

To jednak nauczyciel z liceum zrobił się nagle profesorami w liczbie mnogiej? Oj, coś kręcisz.

Gość Lycka0510
a skąd wiesz, że wykładowca nie jest profesorem? na um jest kilku wykładowców :D

Gość Lycka0510
a skąd wiesz, że wykładowca nie jest profesorem? na um jest kilku wykładowców :D

Napisałeś o jednym wykładowcy i nauczycielu z liceum, a teraz piszesz o profesorach w liczbie mnogiej. Zdecyduj się może. Ja też bardziej wierzę moim byłym wykładowcom niż ludziom z internetów, dlatego nie piszę BZDUR w internecie, ale weryfikuję wiedzę na podstawie lektur. Poza tym sami moi wykładowcy czasem popełniali błędy na wykładach (taaak, zdarzało się) i dopiero potem przyznawało się że coś pokręciło, albo że to była tylko hipoteza a nie paradygmat naukowy. Nie wszystko też co mówili na wykładach było prawdą objawioną.

Gość Lycka0510
A gdzie studiowałaś i o jakie bzdury ci chodzi?

Gość Lycka0510
A gdzie studiowałaś i o jakie bzdury ci chodzi?

Gość gość
A co powiecie na to moj partner ma brązowe jego rodzice tez jego byla zona brazowe i jej rodzice takze a dzecko ma niebieskie hmm