Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filiżanka z porcelany

Chudniemy od listopada START

Polecane posty

Gość FLORECITA
Jaskierka pisz na forum nawet jak bedziesz miala gorszy dzien zwlaszcza wtedy dobranoc dziewczyny;)

Dobranoc listopadki,milej nocy,kurcze w tych reklamach to samo zarcie,wylaczam telewizje!!!Buziaki

Gość Klementyna27
a to hula-hop to wyrabia talie?? ;) hm..ciekawe jakbym wygladala ''z talia'' ;) ;) AmelkaUk pisz pisz nawet monologi - fajnie sie czyta :) Jaskierka57 witamy!! i brawo kobieto! tak trzymac i jak kolezanki mowia - kilogramki zaczna spadac same :) a temu d****wi pokazesz az bedzie zalowal! D**ek ;) Hm.. mi tez Weider nie sluzy - kregoslup za bardzo obciaza. ja zaczelam pilates i wszystkim polecam! 1h tygodniowo robie -taki kurs - ale planuje kupic DVD coby wiecej cwiczyc (i tutaj filozofia tego pana Pilates, ktroe stworzyl ten typ cwiczen: ''Po pierwszych 10 lekcjach poczujesz roznice, po 20 zobaczysz roznice a po 30 bedziesz miec calkowicie nowe cialo'' :) :D mmmm grabne ;) Jestem po 7 i moj kregoslup i cialko czuje sie lepiej, ale musze to DVD dokupic zeby ''miec nowe cialko'' ;) -ale to w nast.tyg, teraz jestem pod kreska ;)

Gość Klementyna27
dziewczyny wypocilam moj mozg do granic mozliwosci, analizujac tysiace diet ;) no..tak dokladniej to moze ze 3 ;) i efektem jest: ''TABELKA'' ..nazwe ja ''KleBelka'' ;) :D Ehhh dumna jestem! A zrobilam tak: wypisalam zasady, ktorych sie mam trzymac (np. do 1000kcal, nie jem po 19 itp.) To jest w pierwszej kolumnie. Nastepnie, dorobilam 20 wązutkich kolumienek, ktore odpowiednio podpisalam poniedzialek, wtorek, sr.. itd. -zmiescilo mi sie 21 dni - i to bedzie 10 dni diety, 1 dzien wolny woo hoo ;), 10 dni diety. W kazdej ''dniowej'' kolumnie bede po kazdym dniu odtikiwac (zaznaczac) , analizujac caly dzien czy sie danej zasady trzymalam :) :D W ten sposob codziennie wieczorem od nowa bede patrzec na te moje wyznaczone zasady i od nowa je utwierdzac w glowie :) Mam nadzieje, ze jesli np. nie odtikne, w poniedzialek ''wypicie min 1,5l wody'' to juz we wtorek bede dodatkowo o tym pamietac i sie na tym skupie i dopne swego ;) Ojejjjjjjjjjj szkoda, ze nie mozna wrzucic to dokumentu to bym Wam pokazala, a nie tak bawila sie w opis. Mam nadzieje, ze jednak opisalam w miare zrozumiale :) i polecam!

Klementynka z tą tabelką dobry pomysł!!! Jaskierka to bardzo przykre tyle czasu być razem i nagle coś...a to znasz powód dla którego Cie zostawił? Jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać:) ja te 63 w tali to głownie hula hop zawdzięczam kupiłam sobie taki z wypustkami do tego wypełniłam grochem:) kręcę około 30 minut codziennie:P ale jak jeden dzień czy dwa się zapomni to nic się nie stanie ale ważne żeby była jednak ta systematyczność:) Moją największą zmorą są uda...Niby są ćwiczenia..ale jak czytałam nie da się spalić tłuszczu w jednym konkretnym miejscu. Ten tłuszcz jest na wewnętrznej stronie ud masakryczny jak się usiądzie to normalnie ten tłuszcz się tak wyleje ze czasem aż mi wstyd...W kremy jakoś nie wierze..Myślałam o bieganiu ale kurcze teraz zima nadchodzi chyba mi się nie chce(dobra wymówka nie jest zła):)...Kiedyś pamiętam biegaliśmy na wf w miejscu 15 20 minut może to by było dobrym rozwiązaniem?

Gość gość
hej dziewczyny ja juz po sniadaniu kromki razowca zbialym serkiem pomidorem i cebulado tego kubek zielonej herbaty.Mialam jechac na rodzinna impreze, ale zostaje w domu mam do posprzatania caly dom po remoncie,wiec zabieram sie do pracy:) bede tutaj od czasu do czasu zagladac;) milego dnia

Gość FLORECITA
Wyzej to moj post 'zapomnialam wpisac pseudonimu;)

Witam dziewczyny,ja jeszcze przed sniadankiem,dojrzewam coby tu zjesc a glodna jestem jak cholera.....od wczoraj w sumie bo wieczorem juz nic nie jadlam i poszlam spac z pusciutkim brzuszkiem i strasznie glodna,nie moglam zasnac ale sie nie poddalam ;-) Dzisiaj na wadze 70.9 wiec nie jest zle tym bardziej ze jestem tuz tuz przed @ wiec jak bede po to mysle ze waga pojdzie w dol.Dzisiaj weekend wiec bedzie ciezko,najbardziej mi sie chce jesc wlasnie w domu bo nieograniczony dostep do lodoweczki ale bede sie trzymac od niej z daleka.No nic, ide cos zjesc i spadam na angielski,potem sprzatanie i relaks.U mnie pogoda barowa,leje,ciemno,szaro,typowa angielska pogoda,nic tylko zakopac sie pod kocyk z jakims drineczkiem.....o nie,nie!!!Zadnych drineczkow!Mamy cel i tego sie trzymajmy.Pozniej sie odezwe listopadki,milego dnia i walczcie.Damy rade.Aha,gdzies nam zniknela Filizanka,czyzby nas opuscila?

Gość FLORECITA
jak tam u Was dziewczyny ja sprzatam i konca nie widze heh zaraz bede jadla obiad;)

Ja sobie zapisałam waszą wagę i wzrost żebym widziała ze jest postęp żebym nie zostawała z tyłu;) A Ty klementynka ile masz wzrostu bo nie znalazłam ?

Moik a podał powód to kobieta z którą mnie zdradzał przez dwa lata:( i w ostateczności zaciążyła i wybrał ją:( zrobiłam sobie dzisiaj faszerowaną cukinię i pomidorki a że mi jeszcze dostało farszu to zrobiłam sznycelki pyszne mniam:)

witam wszystkich i wołam o pomoc dziewczyny poradźcie mi jak dieta będzie najskteczniejsza i bez efektu jojo mam wzrost 167 a warze 112kg powiedzcie jeżeli ktoś ma taką skuteczną diete

Gość Klementyna27
Moik 160 cm ;) Kobitki na winku jestem , ehhhhhhhhhh pozwolilam sobie ;) ;) ale to naprawe ta zadko teraz mi sie zdarza ze jak juz sie ekipa zebrala.. to ni jak bylo kawe zamowic w pubie ;) Ale ale caly dzien sie trzymalam, moja tabelke wypelnilam i ladnie ogolnie - choc w sobote pracuje extra wiec wode odstawiam zeby nie siusiac bez konca ;) ;) ale poza tym ok, naprawde ok. czyli choc pozno.. ale winko moze byc ;) Przynajmiej mentalnie mi sie poprawilo :)

Gość Klementyna27
Iga35 ja w zeszlym roku zastosowalam diete kapusciana - jesz ile chcesz zupy +to co wolno i chudniesz!! dieta trwa 7 dni. potem przerwa i od nowa 7 dni. i naprawde efekty super!!!! polecam!! ja tak schudalm w miasiac chyba z 8 kg, ale jak Ty z wiekszej wagi to kilogramy poleca - a jak pisalam jesz! i NIE jestes glodna. tak w skrocie zasady: dzien 1: owoce + zupa (ile chcesz!!!) dzien 2: warzywa + zupa dzien 3: owoce + wrzywa + zupa dzien 4; do 3 bananow + zupa dzien 5: pomidory+ mieso+ zupa dzien 6: warzywa+ mieso+ zupa dzien 7: ryz brazowy+ warzya+ zupa/ szczerze polecam - swietan dieta na poczatek odchudzania bo jesz ile chcesz a chudniesz - dieta spala tluszcz!! i oczyszcza organizm. Jakby co dopisze wiecej :) -jedna uwaga -trzeba lubic kapuste bo dieta sie na niej opiera - ale pamietaj wszelakie przyprawy mozesz zastosowac wiec koniec koncem zupa ma smak ..''rozny'' zalezy od przypraw ;) a naprawde!! chudniesz :) Hm.. dobrze ze zapytalas.. bo sobie pamiec odswiezylam i na moj lunch wlacze sibe wlasnie zupe spalajaca tlusza :) :) i tak przez 2 miesiace - o swiat :) Zobaczymy co sie da osiagnac :) :) Trawam teraz, trwam kobietki - ale tak ostro ruszam o poniedzialku :) -jakos lubie wtedy zaczynac ostro :)

Gość Klementyna27
....acha Iga35,.. pamietam, gdy od znajomej kserowke dostalam z ta dieta kapusciana, to pisalo ze to dieta ktora uzywa sie w szpitalach przed waznymi zabiegami w przypadkach gdy pacjenci sa otyli i szybko wymaga sie od nich spadku wagi i !!! redukcji tkanki tluszczowej! -dziala!!!! kurcze..ale dobrze ze o tym pisze!! - moj lunch rozwiazany!! :) :) a juz o tym zapomnialam!! :) ps.bylysmy kiedys na tej diecie w 4 w pracy..i wszystkie!! bez wyjatku!! super schudlysmy- tak ze bylo widac!! i efektu jojo nie bylo - bo zoladek sie skurcza i sie po prostu nie chce tyle jesc co wczesniej :)

Hej dziewczyny,ja wczoraj w miare dalam rade,jak mi sie chcialo jesc wieczorem to zrobilam sobie salatke owocowa(jablko,kiwi i ananas) i jakos przezylam,rez sie zastanawialam nad ta kapusciana chociaz pare dni.Juz pytalam ale spytam jeszcze raz,jak planujecie swieta?Ja mam menu z zeszlego roku(z Dukana) fajne przepisy i super dobre,nie chodzi o to ze wejde na Dukana ale wezme z tej diety pare przepisow na sledzie,ciasta i salatki i dam rade w swieta.

Gość FLORECITA
Mnie sie wydaje,ze najlepsze jest racjonalne odzywianie plus sport.Zmiana nawykow zywieniowych jest najlepsza.Wczoraj ogladalam fat killersow Podziwiam ich za silna wole i ciezka prace .Najgorsze dla mnie jest to jak przestawic sobie w glowie zeby zmienic te nawyki i schudnac jak Wy to robicie?

Aż żałuje że ani razu nie oglądałam fat kilers:( Weeekend zaliczony około 1200:) A kiedy się ważycie co tydzień czy co miesiąc? Ps Ciężko idą te kilogramy :(

Moik na ipli masz wszystkie odcinki rewelacyjny program:) podziwiam ich za upór w dążeniu do upragnionego celu moim faworytem był Marek niesamowity facet zawsze uśmiechnięty i z dużym poczuciem humoru.To jest też duża motywacja dla mnie w walce z kilogramami:)

Gość gość
Marek tez skradlmoja sympatie super facet.Rzeczywiscie upor chec zmiany zycia mozna im pozazdroscic

Gość FLORECITA
znow zapomnialam wpisac pseudonimu ;)

Gość iga35
klementyna27 dziekuje bardzo zaczynam tą diete od wtotku bo jutro wszystko pozamykane jeszce raz dziekuje

Gość iga35
powiedz mi jeszcze ile ma być tej przerwy żeby znowu ja stosować i ile ogólnie mam stosować tą diete

Gość Klementyna27
Dzien dobry drogim kolezankom :) Iga35 - siegam po moja zlota kartke, ktora kieys od kolezanki dostalam ;D i juz Ci wszystko spisuje co trzeba wiedziec- zeby Cie nastawic na TAK :) Zupa przepis: 6 duzych cebul, 1-2 puszki pomidorow, 1 duza glowka kapusty bialej, 2 zielone papryki, seler (lodyga lub korzen), przyprawy (co chcesz-kostki bulionowe,maga, itp) Wszystko pokroic i zalac woda. Gotowac na duzym ogniu 10 minut i potem zmniejszyc ogien i gotowac az wszystko zmieknie. Zupe jesz KIEDY CHCESZ! i kiedy szujesz sie glodna (ja na poczatku to strasznie duzo jej jadlam - ale z czasem zaladek sie skurcza (poczujesz ze troszke boli!! ;) czyli zie kurczy!! )i jesz mniej :) Dzien1: zupa + owoce Dzien2: zupa + warzywa Dzien3: zupa+ warzywa+owoce Dzien4: zupa+banany+odtluszczone mleko. Mozesz zjesc 3 banany i wypic tyle szklanek mleka ile chcesz - i warto wypic mleko nawet jesli nie czujesz potrzeba bo to zabije chec na slodycze. Dzien5: zupa+ wolowina+pomidory. 30-50dag wolowony (ja jadlam kurczaka-i polecam!!) i 6 pomiorow Dzien6: zupa+ wolowina (kurczak) + warzywa Dzien7: zupa+ brazowy ryz+jarzyny+nieslodzone soki. Dieta ta oczysci twoj organizm ze wszystkich zanieczyszczen,poczujesz sie dobrze, jak nigdy dotychczas :) :) Poczujesz przyplyw energii. Mozesz ja kontynuaowac jak dlugo chcesz. Dieta ta pozwala bardzo szybko spalic tluszcz- spalasz wiecej kalori niz otrzymujesz. NIE WOLNO! pic alkoholu! Dieta dziala na kazdego nieco inaczej gdyz kazdy ma inny system trawienny. Po 3. dniu bedziesz miec wiecej energii- jesli nie bedziesz oszukiwac!! Po kilku dniach zauwazysz wyrazne zmiany w wyproznianiu sie. Mozesz pic czarna kawe, ale po kilku dniach zauwazysz ze nie bedziesz potrzebowac tyle kofeiny co wczesniej :) ZAKAZY: chleb, alkohol, gazowane napoje. Wolno pic wode, nieslodzona herbate, czarna kawa, nieslodzone soki owocowe, sok zurawinowy i odtluszczone mleko - tak jak pisze w diecie. Pamietaj - im wiecej jesz zupy tym wiecej spalasz tluszczu!! EFEKTY - po 7 dniu, jesli nie oszukiwalas stracisz 10-17 funtow (4,5-7,7 kg) !! Jezeli stracisz wiecej niz 15 funtow zrezygnuj z diety na 2 dni zanim zaczniesz ja od nowa. Hm... ale sie napalilam na ta diete od nowa!! cheba saam zrobie ja przed swietami!! :D :D Ten tydzien odpada. -ps.sorki za brak znakow polskich z UK pisze ;)

Gość Klementyna27
acha.. Iga35. na poczatku trzymaj sie tego przepisu na zupa, a z czasem sama zobaczysz ze z pamieci bedziesz robic - podstawa jest kapusta- a reszta ma za zadanie po prosu urozmaicic jej smak nie dodajac za wiele kalorii ;) Wiec - na swoim przykladzie, pamietam gdy za 1 papryke przyszlo mi placic w zimie ponad 5 zl!! szok!! wiec po prostu z niej rezygnowalam i dorzucilam cos innego - wiecej cebuli np ;) bo ja lubie w zupie :) Wiesz - na poczatku rob ksiazkowo- zeby efekty byly rewelacyjne!! - bo beda tylko nie oszukuj - tak zrob 2 tury i mowie Ci - sama bedziesz w szoku! jak ludzie beda zauwazac ze schudlas!! :) :) (( Jedna moja uwaga - po pewnym czasie oddech mozesz miec ''dziewny'' -ale to normalne, przeciez jesz duzo kapusty ;) czyli zawsze miec gume czy Tik Tak'a przy sobie ;)

Gość Klementyna27
..a ja sobie juz zanotowalam w kalendarzu - 29 listopad start - teraz odpada do 23 mam pare wyjsc.. + gotowanie w domu dla ludzi wiec nie da rady ''nie kosztowac''

Gość iga35
DZIEKI BARDZO i powiem ci że jestem tak optymistycznie nastawiona że będę się stosować do wszystkich zaleceń wierze w to że mi się uda a pozatym ty mnie nastawiłaś pozytywnie dzięki dam znac po tygodniu co mi się udało