Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andammmm

moje postepy w podrywaniu zonatego idzie srednio Prosze o rady nie moge czekac

Polecane posty

Gość andammmm

witajcie. Chodzi o sąsiada :). Najprzystojniejszy Facet na świecie. Ona ma 28 lat. Ja 32, jestem po rozwodzie. Sytuacja trwa już rok. Oto co po kolei przez ten rok zrobiłam żeby się do niego zbliżyć. - kilka spotkań sam na sam kiedy jego żona była w szpitalu, potem na porodówce - odwiedziłam go pytając o nią, nie zrobiłam żadnego kroku gdyż wyczuwałam znaczny dystans -"emocjonalna zagrywka" :) Uawałam, że zostawił mnie facet. Jego żony nie było, płakałam mu w ramię (naprawdę leciały mi łzy) :D Pocieszał mnie ale w momencie "przytulenia'' wstał żeby dać mi wody.... znów dystans - kilka 'anonimowych' smsów do niego pozostawionych bez odpowiedzi, były dość pikantne że wzięłabym mu do buzi etc, że marzę o jego penisie - nigdy na żadnego z nich nie odpisał. podpisywałam się pierwszą literą imienia. Nie wiem czy skojarzył. - raz w windzie przybliżyłam się do niego, tzn otarłam się o niego nic nie zrobił ale popatrzył mi w oczy głęboko :). ale kiedy zjechaliśmy powiedział po prostu "cześć, miłego dnia" i poszedł - przyjaźń z jego żoną, która teraz ma małe dziecko, przytyło jej się i chodzi po domu w dresach. :P:P:P Przychodzę do niej odwalona jak stróż na boże ciało fakt faktem muszę się starać bo ona jest naturalnie ładna ale zerkam sobie na niego. I on też czasem zerka na mnie Póki co tyle. Chcę zaatakować agresywnie. Nie wiem jak. Pomożecie?:D Nie oceniajcie mnie, wiem czego chcę. Chcęr go poczuć w sobie chociaż raz. Bo nie wytrzymam. Jest k***a boski... i tyle....

Gość andammmm
Wpadłam na taki pomysł :D Bo ona chodzi na fitness 3 X tyg. że jak będzie na fitnesie to wtedy pójdę do niego bez majtek i powiem rżniesz mnie czy nie :D I koniec podchodów ;D Ale nie wiem nooo. Raz chciałam to nie takie proste..., otworzył mi z dzieckiem na rękach i powiedział "magdy nie ma". Więc moment był zły po prostu

Gość ggggghhhhhhh
głupia sucz

Gość andammmm
mógłby mnie tak nazwać ;D

Gość gość
już pomarzyłaś czy jesteś ździra żdzirowata

Gość gość
nie oplaca sie rodzic bo przy pierwszej lepszej okazji facet cie zdradzi

Gość gość
w co ty sie pakujesz, facet z zona i dizeckiem nie poleci na ciebie, a nawet gdyby to predzej czy pozniej wszystko wyjdzie na jaw i tylk ozniszczysz czyjs zwiazek. jestes niedojrzala i tyle, jakbys nie mogla poszukac kogos wolnego, jest tyle facetow

Gość andammmm
najlepsze jest to, że zbliżam się do niej coraz bardziej chciałam od niej wyciągnąć jakieś pikantne szczegóły odnośnie seksu i jego i narzekałam jej że ni mam faceta i że mi brakuje zaczęła się śmiać 'a to współczuję ja sobie teraz czegoś takiego nie wyobrażam':P:P:P Jak zapytałam czy jej się układa z nim dobrze w tych sprawach to powiedziała 'jasne' i zmieniła temat, ona nie chce gadać :/

Gość gość
jakoś temu sama baba pcha się w ręce i nie zdradził

Gość gość
jaka dwulicowa zdzirowata małpa no. mam nadzieje, że żona odgadnie co z Ciebie za przyjaciółka.

Gość gość
znajdź sobie wolnego faceta

Gość andammmm
a co sądzicie o jego zachowaniu?? Mam jakies szanse?

Gość gość
jak tak przeczytałem ten temat to lepiej być takim gościem na którego baby nie lecom :D

Gość andammmm
oszczedzcie sb te koment niech napisze ktoś kto jest w podobnej syt :P

Gość gość
tak lepiej być gościem na którego baby nie "l e c o m"

Gość gość
SZCZERZE? nie, nie masz żadnych szans. Ewidentnie Cię spławia i jestem pewna,że skojarzyl te smsy z Tobą tlyko traktuje Cię jak powietrze ale chyba nie umiesz znieść porażki co?

Gość andammmm
gdyby tak było to raczej powiedziałby żoneczce która si ę ze mną przyjaźni żeby tego nie robiła

Gość gość
Rozumie cie kobieto A moze pogadaj z nimi obojga o trójkąciku

Gość andammmm
nie dzieki :P

Gość ggggggggggggggggffff
glupia

Gość gość
znam taką co tylko pies jej nie p*******ł bo go nie dogoniła hihi ale to śmić nie kobieta a ty jesteś jak ten śmieć i też polujesz ,mam propozycję pod latarnią wystaw d**ę tam jest twoje miejsce.

Gość gość
tak tak pod latarnią masz szansę bo jak nie przelecą to oleją ,dla takiej jak ty to już bedzie coś hi hi.

Gość gość
Ale dziwa z cb. Chce ci sie walic to poszuraj golym dupskiem po dywanie k*****.

Gość gość
Oboje wiedza. Przekonasz sie dobitnie :)

Gość andammmm
dodaję : Kolejne otarcie się w windzie:). On patrzy na mnie, potem spuszcza wzrok ale nie odpycha mnie

Gość gość
autorko, zamiast się ocierać o niego w windzie to następnym razem zatrzymaj windę przyciskiem awaryjnym. Klęknij przed nim, wyjmij jego penisa z rozporka , weź do ust i obciągaj najlepiej jak potrafisz. Łącznie z lizaniem moszny. Jak dojdzie połknij spermę, trochę rozmaż na ustach, na twarzy. I uśmiechnij się do niego mówiąc "możesz mieć tak codziennie". Jeżeli odwzajemni uśmiech znaczy się jest twój.

Gość gość
no i??

Gość gość
ale jesteś łatwa autorki :D myślisz że ten facet to samiec i jak powiesz ze chcesz się rżnąć to pokryje cię jak sukę? jesteś łatwa i bez godności :D pewnie dlatego samotna, a zresztą uważam ze to marne prowo, nei ma tak pustych lasek yyy tzn starych panien

Gość gość
ale leszcz żeński z ciebie :P LOL narzuca się lata z wywieszonym jęzorek, doopsko podstawia a facet wy**ebka :D