Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona1234111

14 lat starszy facet i jego była narzeczona

Polecane posty

Gość gość
hahahahahha, co za glupia dziewczynka, koles caly czas jest w zwiazku z tamta czyli autorka jest kochanka :D a ona sie pyta czy niepotrzebnie robi problem, chyba faktycznie to prowokacja, bo nie ma az tak glupich osob

Gość zamyslona1234111
Ale nie mam aż tak o co byc zla bo kazda chwile ze mna spędzą , czujemy sie swietnie w swoim towarzystwie . Wiem ze sie z nią nie spotyka choć boje sie ze cos jest nie tak . Dać mu jeszcze czas , czy zaraz Zeby to zalatwil? mowilam mu ze jak nie on to ja do niej zadzwonie a on ze tego by mi nie wybaczyl .

Gość gość
jesteście siebie warci. Oboje i on i Ty jesteście. Nie chciałabym spotkać na swj drodze tak wrednych ludzi.

Gość pierwszy gosc
Ja bym do niej nie dzwonila, to nie twoja rola, zachowalabys sie bez klasy. Nie znam tej historii tak naprawde, ale mysle ze moglabys go po prostu postawic przed wyborem: Ty, albo ona. Nie szantazuj go, ze Ty zadzwonisz ani tym bardziej nie przeszukuj mu telefonu. Co prawda, sam spowodowal u ciebie brak zaufania, ale grzebanie mu w komorce wykorzysta jako argument przeciw tobie ( zreszta slusznie ).

Gość gość
ty tylko tak udajesz ale on ma Co ci w twoja piizde wpychac i to ci pasuje ze cie dobrze pompuje i zawsze na wszystko przystaniesz dopoki bedzie w ciebie calego zdrowo ladowal