Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam kase i estem bogata

Polecane posty

Gość gość

sama do tego doszlam, wiekszosc ludzi potrafi niezle zazdroscic iczekaja az noa ci sie podwinie

Gość gość
posiadam 2 domy,3 auta,wlasna firme i zaklad produkcyjny, mam 29lat,kochamego męza i córeczke, mam wszystko,a wy jak zyjecie??

Gość gość
To zenie sie z tobą:-)

Gość gość
o tak, zazdrosni strasznie tez tak mam ciesza sie i czekaja zeby czlowiekowi cos sie nie powiodlo, a zeby firma padla itd

Gość gość
ludzie, inni maja wiecej i juz im w plecy by chcieli noz wbic

Gość gość
a wy jak zyjecie????????

Gość gość
mam kase i estem bogata x x moze i estes ale nie jestes.......:P

Gość gość
jestem ,a co zazdroscisz?

Gość gość
autorko ale po co to piszesz na forum???czujesz jakaś niedoceniona czy co bo nie kumam?piszesz na forum o ciązy i dzieciach?

Gość gość
a ja życzę ci wszystkiego dobrego nie zazdroszczę choć oczywista sprawa ze sama bym tak chciała jak TY Porównując się do Ciebie jestem biedna .. ale cieszę się że jestem zdrowa mam pracę zgodną z wykształceniem stać mnie na dalsze podnoszenie kwalifikacji robię to co lubię ...... A ludzie niestety czasem a nawet często nie lubią lepszych bogatszych , ładniejszych , mądrzejszych od siebie .. ale nie zamierzaj przejmować się osobami niedorozwiniętymi emocjonalnie i umysłowo

Gość gość
ja też sama doszłam do wszystkiego a teraz musze dzielić na pół ale dzieci mi zostawił i ma nas w doopie

Gość gość
a ja mam........ 4 domy,6 aut,wlasne firmy i zaklad produkcyjny, mam 26lat,kochanego męza i syna, mam wszystko,a wy jak zyjecie??

Gość gość
za to wolą naszych mężów

Gość gość
ja na szczescie doszlam sama do tego, firma i zaklad sa na mnie 1 dom na pol,a 2 tez na mnie, a jak maz odejdzie to i tak z niczym nie zostane, a po 2 za bardzo kocha by odejsc,sam prowadzi dzialalnosc typu 2 cluby/dyskoteki

Gość gość
gość jestem ,a co zazdroscisz? x x x skoro jestes taka tepa ze nie wiesz co sie do ciebie pisze to jak ten bur:del funkcjonuje:d

Gość gość
no ale po co to piszesz na forum co? lubisz sie pochwalić co?

Gość gość
Ja jestem przeciętnie bogata ale za to mam wielką urodę:classic_cool:

Gość gość
Autorko nie tylko Ty, jestes bogata,Ty masz pieniądze a ja mam szczęście , którego pozazdrościła by mi niejedna bogaczka.

Gość gość
uwazaj ,bo sie przejme tym co do mnie piszesz, zazdrosc ci japsko otwiera widocznie!!!

Gość gość
jaki zal, jaka patologia, ja sie nie dziwie ze na po glosujecie hhahaaha

Gość gość
nie dajcie się, autorka pisze za kasę, to prowo jest

Gość gość
a umiesz czytac? oprócz rzeczy materialnych mam kochajacego męza i wymarzona coreczke , wiec nie tylko kasa ,ale i wspaniala rodzina, zazdrosc w was wrze , hahah

Gość gość
wiedzialam,ze tak bedzie,ze z zazdrosci zaczniecie sie bulwersowac i desperacja wezmie gore. żal mi was

Gość gość
nie nabijajcie jej wyników, to prowo...laski szkoda dawać jej satysfakcje:)

Gość gość
Ja mam urodę , piękną figurą , kochającego partnera , jestem mega szczęśliwa po mimo skromnego trybu życia.

Gość gość
skoro uwazacie,ze to prowokacja to wasza sprawa, napisalam po prostu jakie mam życie , to ze ktos pisze o tym ,że ma kase,ma wspaniala rodzine, wyglada jak modelka, to juz uwazacie za prowokacje???!! po prostu zazdrosc was zzera,ja kultualnie napisalam co posiadam i jak inni jak wy zyjecie?a wy juz z japa na czlowieka, to nie moja wina,ze macie marne zycie, jak wy mnie atakujecie to ja bede was atakowala

Gość gość
z mężem nigdy nic nie wiadomo kocha zaraz może nie kochać

To całe szczęście, że nie"mam kase i jestem biedna"Albo"nie mam kasy i jestem bogata"lub "nie mam kasy i jestem biedna"Aż cztery możliwości a ty akurat trafiłaś w tę najlepszą:D­niestety rozumu nie masz, ale ze ten parametr tu pomijamy to luzik;)

Gość gość
daj już spokój autorko, jesteś intelektualne dno, wymyśl jakiś jakiś lepszy temat, ok?marne prowo...

Gość gość
a skad wiesz,ze nie mam rozumu? tak sie sklada ze po swoim wyksztalceniu jakże dobrym ,posiadam wlasna firme i zaklad produkcyjny,wiec brakiem mózgu jedynie TY możesz sie popisac ? to ze ktos ma kase nie musi byc zaraz tepy, jasie wyksztalcilam i dorobilam,A TYZAZDROSCISZ BO PEWNIE SAMA ZAPIERDZIELASZ NA KASIE ALBO NA MAGAZYNIE ZA 1000ZL miesiecznie, a po 2 mąż mnie bardzo kocha i mamy planowana coreczke, a nawet jesli by odszedl,to zyje sie dalej, ja mysle optymistycznie