Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam kase i estem bogata

Polecane posty

Gość gość
Ja tez jestem bogata mam 3 domy w tym jeden ma mazurach :) mam 4 auta jedno rodzinne,terenowe,sluzbowe i autko jako zabawke. Jestem bardzo ladna,mam ubrania zawsze najlepsze i wogole jestem z***bi.sta. Nie szkodzi ze nie mam mozgu,kaska to nadrobie :) Pojutrze lece na zakupy do Londynu bo nie ubieram sie byle gdzie. Meza i dzieci nie potrzebuje. Jestem taka podniecona ze mam kisiel w majtach i zaraz zrobie sobie dobrze moim super spalinowym wibratorem sprowadzonym z Mongolii. lubie sie chwalic to mnie rajcuje ciał :*

Gość gość
i co mi z kasy k***a że tego co chce kupić nie mogę

Gość gość
jest wyksztalcenie jest rozum,tepa dzido, zazdroscicie mi wszystkiego,gdybym nie miala rozumu to nie zalozylabym wlasnej firmy tepa palo

Gość gość
autorko jutro masz do szkoły na 8 więc czas już spać :)praca domowa zrobiona?PROWO :))brzuch mnie już boli od śmiechu :))

Gość gość
11.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość czyli jestem kims imam wartosci, nie dostalam tego w spadku, nikomu nic nie ukradlam, moj maz na to nie zarabial , ale ja to sama osiaglam, i mam sie czym chwalic,a teraz zyje jak bogini i mam wszystko , moe sobie pozwolic na lakier do paznokci za 200zł , a wy chinski za 4 zl , ************************************************************************ Czyli jestes niewolnikiem systemu,musialas hyrac by cos osiagnac :) A ja nie musialam nic robic i na lakier nie za 200zl tylko za 200f mnie stac :)

Gość gość
Dokładnie,czas jutro do szkoły.Dziecko miało długi weekend i trochę się nudziło więc fantazja poniosła:)może jutro w szkole będą zasady ortografii i poprawnego pisania:)

Gość gość
no zazdrosc, hehehehehehehehe, smieje sie dłąwiąc smacznymi drineczkami i relaksujac sie yakuzzi

Gość gość
autorko do lóżka marsz bo jutro znowu bedziesz marudziła że nie możesz wstać:) zero klasy w tobie, wiesz żal mi ciebie, następnym razem przemyśl lepiej temat na PROWO :)))

Gość gość
no dla Ciebie to fantazja, dla mnie moje życie. up

Gość netowyZjeeb
ja pier​dolę ... ja rozumiem, że nuda trzeciego wolnego od zapier​dalania dnia może dobijać... ale do tego stopnia ???

Gość czerwona23
to sie kobita dowartosciowala na forum....

Gość gość
a ja na was zarobilam cwoki,aż 350zł za kupe smiechu haha, wielkie dzieki, narazie

Gość gość
mam propozycję autorko, wymyśl lepsze prowo co? jak już się tak bardzo nudzisz..:DDDD

Gość gość
Przed chwilą jeszcze była na "podfrzewanej" kanapie a teraz już w jacuzzi(tak autoreczko wbrew pozorom nie w yakuzzi)

Gość gość
dziekuje wam za darmowa kase,dzieki.dobrej nocki

Gość gość
chyba zarobiłaś 30 zeta, oj fantazja dziecko fantazja cię poniosła...:)

Gość gość
a ja mam 25 lat autorko 3 samochody, 2 mieszkania w apartamentowcu i pracuje w burdelu do ktorego przychodzi twoj maz przepieprzajac twoje zarobione pieniadze za ktore ja kupuje samochody:) dzieci nie mam bo po co mi, wystarcza mi twoj maz:)