Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Totalny upadek kobiet mam dowody

Polecane posty

Ale c***y ci faceci masakra. Jakby tak do mojej dziewczyny zrobił, to bym mu zbadał ryj pięścią.

Loooser, ja tego świata nie kapuję, podchodzi gość, maca sobie dziewczynę, facet to widzi i ma to w d***e, laska się śmieje że obcy facet ją sobie maca. K***a do czego to przyszło. Nic tylko wychodzić w las i r****ć laski.

Gość gość
To nie lewica , to poprawność polityczna i jak wszystko co złe mamy ją od Niemców .Tak że BSA w*********j .

Ja p*****le, za 10-20 lat, jak dzieci tych kobiet znajdą swoje matki w necie, to sobie pomyślą kto tak naprawę jest ich ojcem. Prostytucja przejdzie do historii, bo po co płacić d*****m, skoro można w******ć takie k***y za darmo.

Gość gość
widziałam to! żenada! w pysk by dostał ode mnie ten gościu! a te dziewczyny są jakieś głupie...brak słów

gość-Naród Niemiecki nie istnieje od 1945 roku, więc daj sobie na wstyrzyamnie.

Po pierwsze faceci całkiem bez jaj, jak jakieś manekiny głupkowato na to patrzą. Dziewczyny też jakieś tępe. Trzeba zwrócić uwagę, że tu zaskoczenie było duże, ale i tak to głównie facetów nie tłumaczy. Zresztą chyba to nie są wszystkie jego podejścia, pewnie część wycięto, gdzie ludzie reagowali agresywnie. Tak myślę. No a z drugiej strony jasne, trzeba się nie bać kobiet, to też byśmy zaliczali jak gwiazdy.

Gość naród niemiecki
spsiał a nie to że nie istnieje od 45 czy ci się to podoba czy nie, zakłamujesz rzeczywistość tak jak to robią lewackie c***y

Jedna mu palneła, teraz widzę. Jedna, czy dwie też nie dało, inne zaskoczone. 2:08 co za c***a ten jej narzeczony. Brak słów. 3:00 to samo.

naród niemiecki-Sam jestem Niemcem, mam liczną rodzinę w Niemczech i widzę jak to wygląda. Niemcy, tzw niedobitki, to siedzą cicho bo mają dzieci, prawo Niemieckie może im te dzieci odebrać, dlatego oni akceptują wszystko co polityczne, aby dzieci były przy nich. Tylko skrajni prawicowcy, bezdzietni to walczą jeszcze o dawne Niemcy. Niemiec co ma rodzinę, to nie będzie walczył o normalne Niemcy, bo by go zniszczyli jak za Stalina, wzmą mu dzieci a mu wmówią chorobę psychiczną itp.

Z drugiej strony to Warszawianki, czyli prostytutki z urodzenia. Saimon Mol wiedział gdzie przyjechać, aby głupie puszczalskie spotkać.

No tak i to przyjezdne z jakichś mieścin. Poczuły się wyzwolone i europejskie. Dobrze, że nie u mnie.

Loooser-Ja bym chętnie pojechał do pracy w Breslau, ale wiem że jako górnoŚlońzak, to jestem tam niemiło widziany. Kiedyś tam pracowałem na delegacji. Fajne miasto, ale niestety ludzie wrogo nastawieni do rdzennych mieszkańców Ślońska.

Reżyserka. Większość dziewczyn było ugadanych. To było widać specjalnie się wystawiały. Poza tym nie znamy ilości prób, które ten debil podjął. Ale idiotyzm porażający...

Czy ja wiem czy wrogo? A co Cie tu takiego spotkało? Jakieś p*****e takie jak na filmie też tu są wiadomo, to może one są przyjaźnie do jakichś lewaków nastawione.

Nikt się nie pyta skąd, kto jest I wbrew powszechnej opini kresowiaków, wcale nie spotkałem zbyt wiele. Tylko jeden mi ugrzązł w pamięci - instruktor nauki jazdy. :( Kawał chama...:o

Gość gość
swoją drogą ten cały boobsman tylko do mlodych. żadnej po 50-tce nie widziałem aby macał. cwaniak

Co nie zmienia faktu, że jeszcze 10 lat temu, takie zachowania by nie przeszły, a dziś to traktują to jako fajne show. Skoro za darmo można sobie wymacać cycki, to co można dostać za kasę u tych lasek?

Gość gość
nie rozumiem oburzenia to tylko piersi to to samo jakby macał facetów po klacie, cycki to cycki

Gość gość
tylko patrzeć kiedy nad miastem zapanuje cockwoman:D

Kiedyś za macanie dostał byś w pysk od niej i a jej facet by cię zmasakrował. Tak było kiedyś za moich czasów, czyli jakieś 10 lat temu, dziś jest to akceptowane aby facet macał cycki obcej laski w obceności jej faceta, co będzie za 10-20 lat? Zobacz na to forum, zobacz jak szmacą się Krwawa, Moorland czy Żaba się szmaciła, one były z tego dumne. Co będzie dalej? Przecież to jest patologia że obcy facet maca sobie cycki laski na ulicy. K****, co się dzieje!!!

Gość gość
Przeciez ta akcja była ustawiona. BSA taki yntelygent a prowokacji nie potrafi rozpoznac. Bez kamery i stroju pajaca żadna by sobie nie pozwolila sie obmacywać tylko byłyby wyzwiska od zboczenców i dzwonienie na policje :O

Gość gość
ale przyznać trza, że piękne:)

Oni raczej nie ustawiają tego. Zobacz ich inne numery, choćby z policją i piciem piwa. To raczej nie są ustawione akcje.

Gość gość
ja p*****le, były tylko ze 2 czy 3 normalne dziewczyny, jedna jak ją pomacał dała mu w ryj,druga powiedziała wynocha. szok wp********abym takiemu chamowi co by mnie macał, żenada :o jeszcze się cieszyły

Gość gość
BSA - ale ty naiwny jestes, jak malutki pelikan :D nie takie prowokacje ludzie robili

Gość gość
to nie prowo bo nie wszystkie dawały się macać

Gość gość
bsa, jakie szmacenie? | oj chłopie, kiepsko z tobą :P