Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Totalny upadek kobiet mam dowody

Polecane posty

Gość gość
jakie durne laski :O jestem kobieta i facet zarobiłby kopa w jaja po takiej akcji.. a te kurna zadowolone, ze jakis obcy chlop maca je po cyckach.

gość-Lewacko-feministyczna polska je doprowadziła do tego. Szmaty i nic więcej, a nawet nie czują tego że są szmatami.

gość-Zresztą zobacz na kafe, taka Krwawa czy Moorland, to też typowe szmaty, a nawet nie czują tego że są szatami i ich czyny są uważane za szmacenie się. To wszystko schodzi na psy.

A ja właśnie dlatego jestem nieśmiały, bo wydaje mi się, że za słowo w nie tą stronę, co trzeba mógłbym zarobić w pysk... Już taka, widać, moja purytańska mentalność.

Jak widać, to najlepiej zagadać laskę, łapiąc ją za cycki, pewnie lepiej to klępnąć ją w pupę, albo wsadzić rękę w krocze.

A mi się wydaje, że trochę obecność kamery je paraliżowała. Bez kamery pewnie by więcej liści zarobił...

Kamera właśnie prowadzi do poprawności, bo kamera krępuje, skoro oni nawet przed kamerą sie nie krępują, to w p***olu też by zagrały, kwestia kasy. k******o i dziewczyny chcą abyśmy z takimi szmatami było. Po co, skoro każdy je sobie może wymacać i pewnie w******ć. K****, ich chłopaki na to patrzą, jak obcy facet maca ich po cyckach a oni nic, k***a czujecie to? Obcy facet maca sobie cycki przy was a wy k***a nic, jak sparaliżowani. Ja p*****le, co lewactwo zrobiło z facetami...

Swoją drogą to widać że kobiety z kafe temat przemilczały, widać że one też dały by się wymacać, szmaty są dziś wszędzie.

A Ty wiesz ile jest mężatek na portalach randkowych, na czatach? Zresztą badania takie widziałem, że w USA 56% kobiet zdradza i ponad 70% facetów. W Polsce też pewnie ostro rosnie w górę.

Looooser-Może tak być, wiesz ile ja w lasach widzę zdrad? Masakra, ludzie się tam r***ają jak w burdelach, nawet w biały dzień, ludzie po pracy jadą zdradzać w lasy. Kto normalny jedzie o 15 do lasu na szybki seks? Niemal że regularnie dwoma autami o tej samej godzinie, w innym miejscu o 14 jadą i podobnie, z tym że jednym autem, ona młoda a on stary cap. BSA wszystko widzi, co się w jego terenie dzieje, w wojsku byłem zwiadowcą.

BSA Ty uważaj w tych lasach, bo możesz mieć taką przygodę: www.youtube.com/watch?v=LNGGbozilko :p

Pytanie brzmi, gdzie jego nóż. Idelana sytuacja aby mu jednym cięciem gardło poderżnąć. Myśliwy bez noża pod ręką, to jak r****cz bez gumki w portfelu.

Swoją drogą, jelenie to przeważnie straszne tchórze. Sam widywałem stadka jeleni za Karłowicami. Widzą cię z odległości 150 metrów i zwiewają w drugą stronę...

Gość daa
ja p*****le on to przeciez robi dla zwały te laski też czują , ze to żart ,poza tym to sa tylko żarty , bez przesady , nie można takimi bzdurami sie przejmować to jest zwałowy filmik. Nieżle sie uśmiałem to oglądajac

daa-Mogę cię dla jaj wymacać? Będą fajne zjeby, ty się będziesz śmiać a ja będę cię macał, będzie fajnie, to jak, zgoda na to z twojej strony?

Gość gość
k***y i nic więcej

Gość dave21
jest różnica miedzy zrobieniem czegoś dla jaj a przeleceniem i to mówię serio do BSA co ? mnie dla jaj wymacać , wiesz jest nie jestem gejem :D zobacz to tak gdy ciebie zaczełaby dotykać dziewczyna to byś czuł raczej podniecenie tak samo maja kobiety gdy je dotykają faceci chociaż na ogół się do tego nie przynają , bo iwesz ramy społeczne itp. typu będe łątwa

I przyszła ta, co też dała by się wymacać na oczach swojego chłopaka.;O

Moorland-Ty byś się dała tak wymacać? :O

BSA, akurat wolę by mnie mój chłopak macał a nie obce fagasy (także nici z Twojego macanka, sory :P):classic_cool:

nie lubię jak mnie obcy ludzie dotykają, więc nie. Tylko po co pytasz i tak mnie już od szmaty wyzwałeś. Swoją drogą...wcześniej mówiłeś, że jestem kobietą idealną..teraz, że szmatą. Czyli Twój ideał to szmata? Wysoko mierzysz :D

Albo nie, wytłumaczcie mi czemi nie krytykujecie tych lasek, a same mówicie że dalibyście w zęby temu gościowi, niekapuję waszego myślenia...

a czemu mam krytykować? Jak kogoś to śmieszy to proszę bardzo. Poza tym po co od razu dawać w twarz, wystarczy się ręką zasłonić