Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Totalny upadek kobiet mam dowody

Polecane posty

Moor, ja mam lekko kręcone...mycie na wieczór zdaje egzamin jak susze mega słabym, zimnym strumieniem (jakieś 40min XD) Inaczej...wrrr. Ale no własnie ostatnio podcięłam i musze sobie suszenie poranne darować to wtedy raz na pół roku podetnę, zamiast raz na 4 miechy. ­ BSA, bo kwestii technicznych wsadzania kobiecie ręki w krocze na ulicy nie obczaisz, podglądaczu :P

"A jak ją r****łeś, to nie kwiczała takie charakterystyczne "kwi,kwiii, kwiiii" " Tekst mnie r******ł :D

Pavlo, nigdy nie wiedziałeś czy jest mokra czy to zwyczajny pot, jak chciałeś ją od tyłu wziąść, to potrzebowałeś pełnego baku benzyny, aby zajechać ją autem od tyłu :D

Nie wiem moor, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że oni mają swój własny język ;)

krwawa - zazdroszczę Ci :( Też bym chciała żeby moje włosy chociaż delikatnie się falowały. Fakt, proste schną szybciej, ale w praktyce mam dwie fryzury do wyboru - potarganą i oklapłą.

Jeden coś o maciorze i wieprzowinie pisze. Drugi coś o prosiaku, kwiczeniu i aucie :O Nie dość,że zoofil, to jeszcze w aucie mu się marzy :O

Moorland-Nie chwalił ci się że jego dziewczyna była mega otyła? Sam mówił że jest gruba ale ma fajny charakter, bo chude według niego to mieli złe charaktery. Teraz udaje r****cza że żadna mu się nie chce oprzeć, a r****ł maciorę, bo tylko taka chciała polaka w Holandii.

Moor, a tak mogłabyś mieć do wyboru szopę bądź powyginane dowolnie :D Ale to zawsze się marudzi na swoje ;) Takie niesforne są dobre jednak jak ktoś nie lubi fryzur układać, bo tutaj one i tak zrobią co chcą. No i podcinam sobie sama (nie ufam już fryzjerkom) nawet jak krzywo to nie widać :D

Moorland- A nie lepiej go spytać, czy jego dziewczyna była chuda czy spaśnona. Sam pisał że jego jest dziewczyna jest gruba, ale podobno fajna z charakteru, ale jak widać to nawet taka go olała, bo teraz całymi dniami siedzi na kafe.

Oj BSA po pierwsze ona była otyła, a nie spasiona,co nie oznacza,że masz prawo jej ubliżać od świń i macior. Po drugie wtedy byłem w Polsce BSA i nie miałem problemu by być z inną, ale co ja Ci tłumaczył będę ,że wygląd to nie wszystko, Ty przecież i tak nie zrozumiesz :O

krwawa - dalej zazdroszczę :P bsa - masz tendencję do wyolbrzymiania i zmyślania. Może miała parę kg nadwagi, a ty z niej od razu "spasioną" robisz. Tak samo pisałeś o moim partnerze, więc wiesz...nie jesteś wiarygodny. ;)

Moorland- Teraz co dostanę od ciebie w ramach przeprosin za to że mnie pomówiłaś?

BSA, czyli wolisz filigranowe, jasnookie blondyneczki?:D ­ Moor, też o dietę dbaj, bo od niej mocne włosy zależą ;) (jakby BSA powiedział, jedz murzyńskie żarcie a będziesz mieć kręcone :P) A farba nie osłabia za bardzo włosów? Bo ja tylko tymi czasowymi się bawiłam, korci mnie pewien kolorek, ale raz zniszczenie mnie odstrasza, a dwa odrosty...przy hennie itp chociaz jak schodzi to to ok wygląda.

nic, bo miałam pełne prawo nie wierzyć biorąc pod uwagę to ile razy kłamałeś na mój i krwawej temat :) Poza tym Pavlo ma rację - nie masz prawa wyzywać kobiety której nigdy nie znałeś i nie ma nic złego w zakochaniu się w kimś kto odbiega od standardów przedstawianych w magazynach.

Krwawa - niszczy i to bardzo, ja tak dużo farbowałam, aż musiałam ściąć więc pewnie stanęłoby na takiej która się po jakimś czasie spłukuje (są bez amoniaku). Chociaż ja źle też farbowałam, bo zawsze samą głowę, a powinno się tylko odrosty. Za często odcień zmieniałam.

Gość gość
a ja takiemu frajerowi co by mnie złapał za cycki puściłabym wiązankę słów niecenzuralnych , potem kopnęłabym go w jaja a potem czymś mocny i ostrym w ryj mocno i z całej siły bo k u r w a mać normalna i szanująca się kobieta nie pozwala jeleniom frajerom bydlakom zboczeńcom macać się po cyckach a te idiotki z tego filmu śmiały się jak kretynki totalne ja tego h u j a bym prędzej zabiła niż pozwoliła się obcemu syfiastemu kretynowi po cycach dotykać !!!!!!!

Moorland-Jesteś bez honoru. Po za tym musiałem uderzyć ostro, aby przeciwnika zgnieść, taka jest wojna, jak widać to sie udało, facet padł.

Jestem lewakiem, pamiętasz? Podobno nie mamy honoru. I nie zgniotłeś go, ośmieszyłeś się. Takie ubliżanie jest śmieszne nawet w dziecięcych sprzeczkach.

gość-Jedna z niewielu porządnych jeszcze dziewczyn, tak trzymać.

Moorland- Uderzyłem skutecznie, to się liczy, kwestia umiejętności rozszyfrowania psychiki przeciwnika. Mówisz że w moje pisanie nie wierzysz, a udowodniłem ci że pisze prawdę. A wierzysz pavlowi że holenerki wyciąga na r*****ie i jeszcze mu drinki stawiają? Wierzysz w te jego ściemy :D

Dobra, szczerze powiem filmiku nie oglądałam :P Myślałam, ze to ten jak facet na rowerze jedzie i klepie kobiety przy takim barze :P ­ Moor, no dlatego chyba zostanę przy spłukiwanych. By kolor zostawić to tak raz na 7-10 dni trzeba by sobie odświeżać. Chociaż upierdliwe trochę, bo ręczniki się brudzą przy pierwszych myciach (albo ja taka c**a jestem :P). No i kolor do końca jakoś nigdy mi nie zszedł jeszcze :D Ale brałam rudo-brązy i naturalnie mam w tym odcieniu więc jakoś to wygląda.

"ja tego h u j a bym prędzej zabiła niż pozwoliła się obcemu syfiastemu kretynowi po cycach dotykać" Przebłysk purytańskiej nadzieji :D

"pierwsze ona była otyła, a nie spasiona,co nie oznacza,że masz prawo jej ubliżać od świń i macior." A to nie jedno i to samo? A o maciorce pisałem ja :p

a czemu mam nie wierzyć? Facet jest inteligentny, miło się z nim rozmawia. Kobiety też potrafią wyrywać facetów na jedną noc. I niby jak rozszyfrowałeś jego psychikę? To jak ktoś napisze, że jego mama jest schorowana to odpiszesz "a twoja stara umiera!" - to jest twoje rozszyfrowywanie? Kiepsko. No, ale przynajmniej potwierdziłeś to co dawno mówiłam - że jak nie wiesz jak ubliżyć rozmówcy to próbujesz ubliżać jego bliskim. Dlatego tak się czepiasz mojego partnera, a że zawsze trafiałeś jak kulą w płot to miałam prawo sądzić, że byłą Pavlo też przedstawiasz po swojemu ;) Kiepsko, naprawdę kiepsko.