Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Totalny upadek kobiet mam dowody

Polecane posty

bsa - poza tym masz dziwne pojęcie o ludzkich proporcjach i wadze, więc nawet gdyby Pavlo napisał ile dokładnie ważyła pewnie nie umiałbyś jej sobie wyobrazić.

Moorland- Taaa, a Holenderki szukając seksu, to u faceta szukają inteligencji :D moja miła, uroda się liczy przy tego typu podrywie, jak się jej nie ma, to atakuje się maciory :D

BSA Ty na forum wrogów widzisz i wojnę prowadzisz? Pewnie teraz zza okopu piszesz,żeby przypadkiem kula kafeteryjną w głowę nie dostać ;)

Bardzo "inteligentny" - atakuje i się kompromituje (notorycznie) :)

Moorland-Moje podejście nie ma znaczenia. Pavlo fikał i fikał, aż sobie wyfikał.

Nie powiem DKW kto kogo atakuje i jak prymitywnymi metodami, to każdy w miarę normalny jest w stanie ocenić sam ;)

BSA, Aryjka czyli? Jasny blond sobie odpuść, na 20-30 kobiet zaledwie jedna jest naturalną reszta farbowańce:P Bo z tego co pamiętam też utyte kobiety wolisz, wiec szczupłość nie jest aryjska?:P

BSA to,że Ty się przejmujesz tym co o Tobie na forum piszą nie oznacza od razu ,że i ja dostaję palpitacji serca gdy napiszesz kolejny marny post w odniesieniu do mojej osoby podparty faktami które w 95% wyssane z palca są ;) Nie jesteś w stanie mnie zdenerwować choć nie wiem jakbyś chciał :)

krwawa-Jak większość ludzi, to otyłe kobiety mnie odpychają. Jak idzie to r****ć? K****, desperacja maksymalna musi być...

" na 20-30 kobiet zaledwie jedna jest naturalną reszta farbowańce" Jak się w jakimś katolistanie mieszka to może tak być...

"kto kogo atakuje i jak prymitywnymi metodami, to każdy w miarę normalny jest w stanie ocenić sam" Niebiosa osądzą i wydadzą werdykt. ;)

krwawa-Jak można krytykować prawików, jednocześnie uprawiać seks z otyłą babą? Wyobrażasz to sobie? Przecież to jest obrzydliwe.

Swyft-Ona mieszka na ziemi Germańskiej i jest Niemką.

krwawa-Ale od pavla była otyła, chorobliwie otyła, rozumiesz różnicę pomiędzy otyłą a z nadwagą?

Gość gość
Zabawny sposób zwrócenia uwagi na zagrożenie rakiem. Świetny filmik!

Taaa pavlo, waga dobra, odjąć jej 30 cm wzrostu i twoja maciorka jak wymalowana :D

Aż zachciało mi się moją zapodać, żeby komuś wyprostować myślenie, ale jeszcze by to do Niej dotarło i byłbym spalony...:o

BSA Ty przecież wiesz lepiej z kim byłem ;) Może jeszcze mi opisz moje życie seksualne, skoro fantazjować lubisz ;)

krwawa-Cytat pavlo:" Pavlo1985 Oj BSA po pierwsze ona była otyła, a nie spasiona,co nie oznacza,że masz prawo jej ubliżać od świń i macior." Umiesz czytać krwawo?

Twojej Athel? Jaka ona TWOJA jak od 8 lat nic nie zrobiłeś tylko śliniszsię do jej zdjęcia? I od kiedy przejmujesz się publikowaniem czyjegoś wizerunku na tym forum, już przecież wstawiałeśjej zdjęcie ;)

Swyft-Dawaj, o tej porze to i tak sami swoii to siedzą, wiec nie masz się czego obawiać.