Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Totalny upadek kobiet mam dowody

Polecane posty

Pavlo1985-Taaa, postaraj się bardziej to wiarygodnie oodkręcić, bo kiepsko ci idzie, nikt ci w te odkręcenie nie uwierzy.

bsa - twoim zdaniem...ile waży kobieta z ładnymi krągłościami, ale nie gruba? Z ciekawości pytam.

Póki co to nikt nie wierzy Tobie,a ja niczego odkręcać nie muszę :) Nie przeinaczaj faktów ;)

DKW, TWOJA?XD To Winiarski i Deląg zawsze byli moi:classic_cool: Też się parzyłam na ich zdjęcia. I Timo Glock❤️ ­ BSA, krwawa to przymiotnik, nie rzeczownik. A Pavlo był z kim chciał, nawet jakby się jarał tymi co zdjecia zapodałam przed chwilą to jego sprawa.

Czekaj BSA musi kalkulator BMI znależć,żeby móc Ci na te jakże trudne pytanie odpowiedzieć :P

Moorland-Zależy ile ma wzrostu i jak rozłożoną wagę.

bsa - to trochę, widzę, się poprawiło. Kiedyś bardzo sugerowałeś się samą wagą :P

Prawda jest taka,że BSA chciałby nawet z taka otyłą, nawet z taką bardziej otyłą,ale żadna go nie chce, co widać po poziomie frustracji wylewającym się zkażdego posta. DKW z kolei ma w d***e zwiazki - jemu wystarczy ślinienie się do tego samego zdjecia od 8 lat. Może i realny ten związek nie jest, ale za to jaki doskonały - zdjęcie przecież nie powie,ze on sie do związku nie nadaje ;)

Ale temat będzie dostępny jutro, po jutrze. Poza tym mam resztki honoru i nie chcę zrobić tego bez Jej zgody.... A teraz jest za późno, żebym ją prosił o zgodę...

a po secundo, te pawełki, sparzone pudle i murlandy nie są osobami godnymi, żeby im takie rzeczy pokazywać. To w sumie jedna z nielicznych kobiet zasługujących wg mnie na szacunek, więc nie chcę się spalić, pokazując Jej zdjęcia, jakimś miernotom...

Już się spaliłeś bo wystawiłeś je tutaj. Te zdjęcie co ciekawe wraca jak bumerang raz na jakiś czas na forum i zawdzięczasz to tylko i wyłącznie swojej głupocie, bo gdy ona je zobaczy i zapyta skąd te foto znalazło sie tutaj odpowiedź bedzie jednoznacznie wskazywała na Ciebie :) Wesoła prespektywa prawda ? :)

Pavlo, patrzyłam bo jestem oburzona, że próbuje się wmówić, że to jest ok podczas gdy wizyta u lekarza jest konieczna :P I jakbyś mógł mi kiedyś dać znać które to z naszych uroczych kafeteryjnych zdjęć wkleił DKW :D A nuż znam osobę:classic_cool:

"Te zdjęcie co ciekawe wraca jak bumerang raz na jakiś czas na forum i zawdzięczasz to tylko i wyłącznie swojej głupocie" Chluśniem bo uśniem ;) Nawet nie wiesz jak wygląda i mi takie banialuki pociskasz. Poza tym ja mam mnóstwo Jej zdjęć...

Tajemnica krwawa, tajemnica. Ważne ,że ja wiem które wkleił on i co najlepsze wiem kim jest tak perłowa królewna z racji tego,ze z moim kuzynek do podstawówki chodziła i mieszkają na tym samym osiedlu ;) Oczywiście DKW wierzyć nie musi,ale warto,żeby pamiętał na nastepny raz,że świat jest mały, a miejscowość jego obiektu westchnień jeszcze mniejsza ;)

I BMI kłamie :P Ja według nich powinnam przytyć nawet do 23 kg (górna granica dla mojego wzrostu)... wtedy bym bym jak te baby wyglądała. W ogóle nie biorą pod uwagę budowy ciała, kości itd. I każdy daje mi minimum 5kg więcej niż mam w rzeczywistości ;)

To jedź do niej, czego się boisz? Żeona już o fotce wie? Jeszcze nie wie, ale kiedys ten dzień nadejdzie i lepiej dla Ciebie,żebyś wszystko sam do tego czasu odkręcił ,bo wtedy jeszcze na jej przebaczenie liczyć możesz :)

Pavlo, Ty wiesz jak podkręcić atmosferę :D A po co on ma głowę kobiecie zawracać? Facet co po nocnej polucji jakichś ablucji dokonuje by się nieczystości pozbyć?:D Co 8 lat wzdycha i nic zrobić w tym kierunku nie potrafi?:D

krwawa - prawda. BMI jest beznadziejne, już lepszą wytyczną jest waist-hip ratio.

Talia-udo ? O tym nie słyszałem. Szczerze todo idealnej wagi według BMI brakuje mi 7 kg, ale jak tak na siebie patrzę, to gdybym tą wagę osiągnął to jak pan typu bear bym wyglądał, więc może sprawdzę według tego ja się sprawa ma :)

krwawa co zrobić,że ja żwawy facet który lubi podkręcać imprezę w najmniej spodziewanych momentach, gdy towarzystwo już przysypia :P

Talia-biodra - chodzi o to jak "rozmieszcza się" tłuszcz. Np. u kogoś z nadwagą wynik 0.8 lub więcej znaczy tyle, że większość tłuszczu gromadzi się powyżej pasa. a według BMI to sama mam niecałe 20 i jak mam to niby rozumieć? :P

Chyba muszę innego wyznacznika poszukać, bo tak szczerze, to nogi mam strasznie umięśnione i grama tłuszczu na nich nie mam, a brzuch jakiś jednak mam, więc boje się ,że ten test miarodajnego wyniku by nie dał :P

Nie, no minimalnie to powinnam przytyć zaledwie 10kg :D Ale wtedy to bym TAAKIE cycki miała:classic_cool: Jednak też wolę nie próbować ;) Moor, a jest jakiś opis tych współczynników? Bo ja tylko słyszałam, że badano preferencje facetów i większość woli 0,7. Niestety mam wg tego zbyt wąską talię :P

Co do BMI to na tym się można ładnie przejechać. Wiem po sobie,że BMI można brać jaki wyznacznik mniej więcej,ale nie dosłownie

nie, jest tylko to co jest zdrowe. Przynajmniej na tym kalkulatorze co ja znalazłam. I fajnie, bo ja mam 0.72/73 :D

http://bmi.pasiasty.pl/index.php Mi tutaj wychudzenie pokazało ;) Ja jakieś 0,66, ale mam plan wzięcia się za brzuch (na zimę mimo wszystko tłuszczyk na środku się zebrał) to pewnie cm polecą :D Tylko najgorzej zacząć.