Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Totalny upadek kobiet mam dowody

Polecane posty

Moorland-Napisałem szmaty, skoro taką się nie czujesz, to nigdzie iść nie musisz :P

Moor, jestem zazdrosna, bo chyba wśród wszystkich komplementów na temat mojej wspaniałości, niemieckości itd nie napisał mi, że jestem idealna :( A mam nawet długie włosy a Ty masz krótkie :P ­ BSA, no gniewaj się. Wiem, że miałbyś na mnie ochotę, ale mimo bycia "szmatą" swoje zasady mam i jestem wierna ;)

Gość gość
BSA to by najchętniej Losera wymacał.

Moorland- A gdybyś nie zdążyła, bo facet wziął by cię z zaskoczenia? A gdyby ci wsadził ręke w krocze? A potem się dziwią że tyle g***tów.

krwawa-Gdyby ktoś cię wyacał bez twojej zgody, co byś zrobiła, co zrobił by twój pociskacz?

bsa - jak trzeba stać żeby ktoś ci rękę w kroczę wsadził? 0.o Poważnie, wystarczy się zasłonić/odepchnąć (inna sprawa - bardziej boli łokieć w przeponę niż dłoń na twarzy). A tak poważnie - filmik to pewnie ustawka.

bsa - jak trzeba stać żeby ktoś ci rękę w kroczę wsadził? 0.o Poważnie, wystarczy się zasłonić/odepchnąć (inna sprawa - bardziej boli łokieć w przeponę niż dłoń na twarzy). A tak poważnie - filmik to pewnie ustawka.

Gość gość
" A gdyby ci wsadził ręke w krocze?" x Żebyś ty chociaż wiedział jak wygląda damskie krocze. Loser, pokaż koledze. Przecież nic tam nie masz :D

Gość gość
Uważaj Moorland. BSA się podniecił :D

gość-Widziałem wiecej nagich cipek, niż możesz sobie wyobrazić, akurat w tym jestem dobry.

Myślę też, że wiele zależy od kontekstu. Jak podbiega facet w kostiumie i za nim kamera to z góry wiadomo, że to żart i nic złego nie zrobi - można mu w odpowiedzi "żartobliwie" wykręcić sutka :P ale sama idea jakoś do mnie nie przemawia.

Gość gość
Te z gazet się nie liczą. W waleniu konia do rozkładówki to nie wątpię, że jesteś dobry.

gość-Mówię o żywych, nagich kobietach baranie. Ale o tym co ja widuje, to ty możesz pomarzyć.

BSA, a po co mam krytykować? Każdy żyje według własnych zasad. ­ Mi się raz zdarzyło, że ktoś wbrew mojej woli naruszył strefę moją osobistą strefę w postaci klapsa, akurat dobry znajomy, też niby dla żartu :P Ja w mordę nie mam zwyczaju dawać, szczególnie jak ktoś nie będzie kojarzył o co chodzi więc porozmawiałam z takim osobnikiem jak był już trzeźwy. Nigdy więcej to się nie zdarzyło. Ale wtedy z nikim się nie spotykałam. A o reakcje mojego faceta to się jego powinieneś pytać, przy nim na razie nikt mnie nie zaczepiał :P Ogólnie raczej nie słyszałam by macano kobiety na ulicach :P ­ Moor, a jak szybko i do jakiej długości Ci odrosły? Bo ja zapuszczam by takie do pasa były :D Ale już mnie to męczy.

Miałam kilka razy podcinane (z krótkich postrzępionych kiepsko się zapuszcza), ale już ponad dwa lata i w tej chwili są tak do obojczyków :)

Gość gość
"Mówię o żywych, nagich kobietach baranie" x A ile płacisz za godzinę? :D

BSA w parku w krzakach czatuje, nawet na tym temacie to przecież już pisał, stąd jego obeznanie w tym jak nagie krocze wygląda :O

No właśnie to podcinanie cennych cm najgorsze dla mnie :P Mam pełno paciaj by ograniczyć niszczenie się końcówek, ale zbyt czesto łeb rano suszę (bo bez tego to paciaje całkiem nieźle by zdawały egzamin). To mi też jeszcze z półtora roku zejdzie :( Bo mam za łopatki ciutkę, ale pocieniowane są to zanim się wyrówna... ­ BSA, chodzenie na plażę nudystów się nie liczy :D

Widać, że bez płacenia to nie wyobrażasz sobie zobaczyć nagiej kobiety, a ja mam takie możliwości. Kwestia po prostu inteligencji.

krwawa-A czemu się nie liczy, tak są jakieś inne dziewczyny?

Pavlo1985-Mogłem tak jak ty r****ć prosiaka, ale nie chciałem w przeciwieństwie do ciebie..:P

krwawa - dlatego ja głowę myję wieczorem i tylko ręcznikiem suszę. Żadnych suszarek, prostownic...i wyglądam czasem jak strach na wróble ale nie jest źle. Przynajmniej teraz są w miarę równe na długości. Jak będą do łopatek to je trochę pocieniuję (dla objętości, bo włosy mam delikatne i proste jak druty) i mooooże znowu pofarbuję bo mnie kolor wkurza :P

"15.11.13 [zgłoś do usunięcia] BSA Looooser-Może tak być, wiesz ile ja w lasach widzę zdrad? Masakra, ludzie się tam r***ają jak w burdelach, nawet w biały dzień, ludzie po pracy jadą zdradzać w lasy. Kto normalny jedzie o 15 do lasu na szybki seks? Niemal że regularnie dwoma autami o tej samej godzinie, w innym miejscu o 14 jadą i podobnie, z tym że jednym autem, ona młoda a on stary cap. BSA wszystko widzi, co się w jego terenie dzieje, w wojsku byłem zwiadowcą." X totalny upadek BSA - mam dowody :D

pierwsze słyszę BSA coś o jakimś prosiaku. Ja prosiaka to nawet na wsi u babci nie widziałem,więc naprawdę nie wiem o czym piszesz :)

"Pavlo1985-Mogłem tak jak ty r****ć prosiaka" Niektórzy lubią wieprzowinę. Kwestia gustu. :p

Pavlo1985- A jak ją r****łeś, to nie kwiczała takie charakterystyczne "kwi,kwiii, kwiiii" Lodówka cały czas pusta, nie dziwię się że ją wywaliłeś w końcu.