Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówaaa

świetny chłopak ale nieatrakcyjny fizycznie

Polecane posty

Gość gość
Takie z was atrakcyjne dziewczyny, że tylko brzydale za wami się oglądają.

Gość kaffeteriaankaa
Ale on jest dla mnie taki dobry i traktuje mnie jak księżniczkę :( Jak zrobi coś co mi się nie spodoba to oczywiście go rzucę, ale na razie jest ok , nie mam się do czego przyczepić :( Jasne że wolałabym ładniejszego... Ja też nie jestem taka że szukam jakiegoś modela jak z żurnala, ale kurde żeby chociaż był trochę przystojny, miał przyjemną twarz, zgrabną sylwetkę, a tu tego nie ma :( Ja nie wierzę że w moim wieku poznam kogoś fajnego, bo ci najlepsi są już zajęci, tak mi się wydaje. A co mi po takim co będzie ładny ale z charakteru do d**y :/

Gość gościówaaa
kobiety po prostu są na wyższym poziomie ewolucji. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. Ostatnio miałam do czynienia z przystojniakiem, który również o mnie zabiegał, jednak nie chciałam mieć z nim nic do czynienia tylko ze względu na charakter- okropny. Nie spotkałam się z taką sytuacją wśród mężczyzn- ładna ale głupia- nie biorę.

Gość kaffeteriaankaa
A zastanowiłyście się kiedyś nad tym dlaczego "brzydale" sobie tak pozwalają i latają za ładnymi dziewczynami zamiast tych przystojnych? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nie wiem, a ty jak myslisz czemu tak jest?

Gość gościówaaa
kaffetariaanka jakbym czytała o sobie. On byłby w stanie zrobić dla mnie wszytsko, też traktuje mnie jak księżniczkę, jest czuły i prawi mnóstwo komplementów. mimo moich niektórych zachować jest wyrozumiały i nigdy mnie nie skrzywdził

Gość kaffeteriaankaa
to ten mój tak samo...

Gość gość
kaffeteriaankaa - mam 28 lat i też takie odczucie że już nikogo nie poznam i kolejne 30,40 lat przeżyje sama.

Gość kaffeteriaankaa
W pewnym wieku to ciężko poznać kogoś na poziomie, a ja nie chcę rozwodnika, faceta z dzieckiem, albo seksoholika :/

Gość gość
ja rozwodnika ale bez dzieci chyba byłabym w stanie zaakceptować. A wychodzisz gdzieś, próbujesz kogoś poznać?

Gość kaffeteriaankaa
Tak, wychodzę z tym moim facetem, nie szukam innego, jestem z nim choć nie podoba mi się z wyglądu ale poza tym jest naprawdę fajnym kolesiem.

Gość gość
Jakbym czytała o sobie.. tez poznałam chłopaka fajnego ale brzydkiego i nic z tego nie wyszło, niestety

Gość kaffeteriaankaa
mam ksywke Kobra a on Unholy Azazel i co wy na to?🖐️

Gość gość
wszystko jest ważne. Jeśli facet jest mało atrakcyjny fizycznie, to próbuje te niedostatki zrekompensować jakoś, jest wyrozumiały i troskliwy, i będzie wierniejszy niż przystojniak, bo trudniej mu będzie znależć kobietę do zdrady. Przystojniak nie musi się tak troszczyć o kobietę, bo to kobiety zabiegają o jego względy.

czyli chcecie powiedzieć, że brzydal będzie wierny bo nie może znaleźć żadnej innej dziewczyny? bzdury. Gdy tylko JAKAKOLWIEK inna laska sie nim zainteresuje, poleci z językiem na brodzie.

Gość przeciętna____
Na odpowiednio atrakcyjnego fizycznie faceta trzeba sobie ,,zasłuzyć" urodą i figura na odpowiednio wysokim poziomie. Nie ma innej opcji. Ci którzy przytaczają przykłady niby-przystojniaków z rzekomo brzydkimi kobietami, chyba nie biora pod uwagę tego co takim przystojniakiem może kierować, jak się odnosi w stosunku do takiej kobiety czy jest wobec niej lojalny itd. Można być przeciętną w związku z przystojniakiem, można. Ale trzeba się liczyć z tym że będzie się w takim związku podnóżkiem: pomiatanym, olewanym, zdradzanym. Tylko czy warto płacić tak wysoką cenę za ogladanie ładnej buźki jakiegoś chłopa? I czy ta buźka jednak z czasem nie obrzydnie, po kolejnym tajemeniczym powrocie nad ranem czy chamskim komentarzu dotyczącym wyglądu...

Gość szukam normalnej kobiety
Z doświadczenia wiem, że kobiety mają już tak poprzewracane we łbach, że... Jeśli jest bardzo brzydka to się nazywa szarą myszką Jeśli jest brzydka to się nazywa przeciętną Jeśli jest przeciętna to myśli, że jest ładna Jak jest ładna lub bardzo ładna to już w ogóle ma poprzewracane we łbach.

Gość gość
przeciętna: przykro mi, że masz takie doświadczenia (bo wnioskuje, że masz jakieś podstawy aby tak twierdzić), ale znam wiele par gdzie dziewczyna jest przeciętna, a chlopak naprawde przystojny i facet nie widzi świata poza swoją przeciętniara

Aha i w dzisiejszych czasach wymagania kobiet są takie, że Przystojny facet to jest normalny Normalny facet to brzydki Brzydki facet to dno. Wymagania się jeszcze bardziej absurdalizują nie mówiąc już o tym co zaczyna się w związku.

Gość gość
dokładnie tak! większośc dziewczyn przecenia swoją urodę, ale to dobrze. Pewność siebie i wysokie poczucie własnej wartości przyciąga płeć przeciwną

Gość gość
szukam normalnej kobiety: a jakie wymagania ma facet? może o tym tez coś powiesz? zwykły przeciętny polaczek z brzuchem piwnym marzy o pięknej modelce rodem z wybiegu, a normalne ŁADNE dziewczyny nazywa pasztetami. To działa w obie strony

Rehehe. No chyba nie. Faceci w desperacji obniżają wymagania do granic absurdu.

Gość gość
a kobiety niby nie? widziałam mnóstwo ładnych kobiet z zaniedbanymi brzydalami, a bardzo mało przystojniaków z nieatrakcyjnymi paniami. Poza tym w Polsce przystojny facet to wyjątek jeden na milion

Gość gość
nie liczy sie wygląd ważne to by było ci z nim fajnie miło

Gość przeciętna____
,,Jeśli jest przeciętna to myśli, że jest ładna" - chyba jednak się mylisz, bo ja niejednokrotnie słyszałam o sobie, że jestem ładna, kilka razy nawet piękna/śliczna, a jednak uważam się za przeciętną. I nie jest to kokieteria z mojej strony.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
Pełna żenada moje panie, już wyjaśniam. Ta wasza "lepszość" to kalkulacja bo jesteście stare w dodatku przeciętne z wyglądu. Która powie temu swojemu "słuchaj jesteś brzydki ale skoro mnie chcesz to dawaj, bierzmy ślub". A wiecie czemu chemii nie ma? Bo te brzydale są w dodatku za dobrzy dla was a tego nie lubicie - któraś tu napisała że brzydal jej się podobał czyli uroda czasem nie przeszkadza.

" Poza tym w Polsce przystojny facet to wyjątek jeden na milion" No i właśnie takie zdania potwierdzają ABSURDALNE wymagania kobiet.

Gość przeciętna____
" Poza tym w Polsce przystojny facet to wyjątek jeden na milion" No i właśnie takie zdania potwierdzają ABSURDALNE wymagania kobiet." - oczywiście jeden na milion, to zdecydowana przesada, ale prawda jest taka, że mamy deficyt przystojnych w stosunku do kobiet na ich poziomie atrakcyjności. Ujmując w skrócie: mamy dużo więcej atrakcyjnych fizycznie kobiet niż facetów i m. in. stąd później takie historie... Przystojni faceci wiedzą, że są na przysłowiową wagę złota i to skrzętnie wykorzystują. Kobiety niestety często im w tym wtórują, godząc się na ich poniżające warunki. Są w stanie płacić wysoką cenę, za obcowanie z nimi...

Gość gość
jesteście brzydkie jesli chcą was brzydale :)