Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówaaa

świetny chłopak ale nieatrakcyjny fizycznie

Polecane posty

Gość gość
Bo babska są głupie i to te przeciętne tzn ładne ale nie jakieś mega laski są najgorsze - lecą na ciacha które i tak tylko je pare razy zaliczą, zrobią w chooja i zostawia i tak w koło macieju co i rusz z innym a ptoem zostaja z rozpruta picza i wspomnieniem kilku wackow w buziolu a i tak sa same a te mega laski wybiora wlasnie tych niby mniej atrakcyjnych ktore te srednie zostawiaja... a przystojny na zone i tak se wezmie brzydką albo tez mega laske.

Gość gościówaaa
taa, tylko te przeciętne zawsze wyrywają najlepsze ciasteczka :)

Gość gość
myślę że jak nie podoba sie od poczatku to nic z tego a ile on ma lat?

Gość gościówaaa
młody gówniarz jest. 23

Gość mężczyzna8958
mówisz że nie twoj typ, a jaki jest twoj typ? :D :D on jest blondynem, brunetem?

Gość gościówaaa
no właśnie jest CAŁkowicie nie w moim typie. kompletne przeciwieństwo. Jest blondynem, niezbyt wysokim, szczupłym, z twarzy nieciekawy...

Gość gość
ja bym odpuściła skoro ci się nie podoba.

Gość gościówaaa
najgorsze jest to, że poznałam mnóstwo facetów:przystojnych, wygadanych, ale żaden z nich nie był tak inteligentny, troskliwy i uczynny. Do tego każdy, z którym miałam do czynienia był zainteresowany tylko przelotną znajomością. Pewnie to przez moją poniżej-przeciętność

Gość gość
a ile się znacie?

Gość gościówaaa
pare miesięcy

Gość gość
Osobiscie wole miec brzydszego ale wspanialego skarba przy sobie niz rozne 'ciacha' bez milosci... To troche jakbym byla workiem na sperme dla tych 'super przystojnych ciasteczek' i niczym wiecej... Oni nas zupelnie nie szanuja. I nazych uczuc. Dzis sa macho z Toba, Ty sie rozkoch**esz...,a oon za tydzien juz zina w lozku... Ok, sa 'lepsi' i gorsi jak wszedzie jednak wiadomo jak jest... To co oczy widza to nie wszystko. Z reszta w wszystkim mozna jakies piekno zobaczyc jak sie chce. A tak jak ktos napisal co do czego to na zone te ciasteczko i tak nie bedzie chcialo takiej co omamil w 1 piatkowy wieczor i puknal albo co do ktorej ma podejrzenie ze wiele inych ciasteczek tez ja pukalo jak on sam... Mysle ze poprostu trzeba sie szanowac i wtedy naprawde jest sie wartym tych wspanialych facetow ktorzy moze sa mniej urodziwi ale jednak... Bo jak sie kobietka nie szanuje i leci tylko na ciasteczka i oczekuje przygod tto naprawde szkoda tych porzadnych chlopakow na takie...