Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszarzała cera

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocyna mod pewnego czasu skóra na mojej twarzy poszarzała stała się taka zmęczona pojawiło się nawet trochę pryszczy a dodam że nigdy niemiałam z nimi problemu mimo że mam 30 lat czy znacie może jakieś kosmetyki które mogłyby mi pomóc POZDRAWIAM

Gość gość
Dobry krem niekoniecznie. Ja stosuję olej ryżowy, nie zapycha, pięknie nawilża i cera jest świetlista. Kiedyś stosowałam olej lniany, ale on trochę zapychał. Ten jest idealny. Ostatnio wyszła mi jakaś niespodzianka i rano była już niewidoczna. Moim zdaniem szkoda pieniędzy na drogie kremy. Stosowałam i nie było nic lepiej. Olejem ryżowym smaruję wilgotne ciało po kąpieli i też jest ok. Trochę jestem smutna,, bo dzisiaj nie było go w moim sklepie,, a kończy mi się.:(

Gość gość
Może skoro masz poszarzałą cerę, to jest ona przesuszona i owdodniona po lecie. Często tak bywa. Spróbuj nabyć sobie kremik mocno nawilżający. Ja używam Dermiki z serii Aquaoptima. Doskonale nawilża i poprawia koloryt skóry. Może taka pielęgnacja jest C***otrzebna.

Gość gość
Dzięki dziewczyny za rady zaciekawił mnie ten olej ryżowy chyba go wypróbuje bo pomału niemogę na siebie patrzec w lustrze poprostu wyglądam źle

Gość gość
Idz na mikrodermabrazje.