Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lornetka

wiecznie zmęczona

Polecane posty

Gość lornetka

Od jakiegoś czasu czuje się zmęczona, osłabiona dosłownie brak sił na wszystko. Nieważne czy śpię 8,9,14h jestem wiecznie zmęczona i mogłabym przespać cały dzień. Czasami bywa tak że dzień wcześniej robię jakieś drobne rzeczy a rano ledwo wstaje bywa i tak że na siłę się budzę bo ileż można spać. Czy to powód tej pogody za oknem czy co? Czuję się jak stara schorowana baba... ;

Gość mikusia90
Myślę że pogoda może mieć związek z twoim samopoczuciem. Dla pewności zrobiłabym tez podstawowe badanie, lepiej dmuchać na zimne. Poza tym może powinnaś zmienić sposób odżywiania? Ja odkąd jem zdrowo czuję się o niebo lepiej:) Poczytaj trochę o tym na http://bogatyumysl.pl/articles/wyrob-w-sobie-zdrowe-nawyki-zywieniowe/16 myślę że to też może mieć znaczenie:)

Gość gość
Moze to byc przez pogode ,ale mozesz tez miec niedobor zelaza.Ja tez taka stale spiaca bylam,blada,slaba i w ogole i sie okazalo ,że mam niedobor zelaza po badaniach krwi.Bralam zelazo w tabletkach i sie unormowalo.Moze zrob badania to sie przekonasz.

Gość gość
Zbadaj terczyce, dodatkowo mozesz miec nietolerancje glutenu. Poszukaj tez o chorobie HPU chyba tak, chodzi o niedobory pewnych substancji w org.