Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość d666a
o,więc fajne plany :D porządną meline sobie urządzicie :D

Gość pytanie nr 1
Zobaczymy. Nie chce mi sie jechac. Zmykam.PA

Gość d666a
nie chce Ci się? Nie żartuj :) ale przecież Cię nikt nie zmusza :p dobranoc

Gość pytanie nr 1
Zmusza,zmusza-kasa ktora juz zaplacilam :p PS-ale dzisiaj leniwy dzien...nawet mam czas na necie posiedziec w pracy :D

Gość d666a
A,skoro już wpłacona kasa to racja,szkoda by przepadło. Hmmmm,stroisz się,więc dzisiaj chcesz zostać poderwana? :D

Gość pytanie nr 1
Oj Niuniek musisz sie czegos o kobietach nauczyc- my sie stoimy glownie dla siebie i...dla innych kobiet :) Facet i tak zwykle nie doceni jak tam jestesmy ubrane. Na impreze swiateczna trzeba sie odstawic i tyle. Poza tym-romans w pracy? Nie dzieki,postoje... Chociaz w zeszlym roku poznalam kilku fajnych kolesi ;)

Gość d666a
no coś w tym jest,że stroicie się dla innych kobiet. Fakt,facet tego nie doceni,ale ogólny,dobry wygląd pomaga przyciągnąć męską uwagę ;) I miałaś w tamtym roku romans? :D czy kilka? :D

Gość d666a
a co do ubioru,masz rację,faceci nie patrzą na szczególiki,dodatki,kolczyki i te inne pierdołki :D a kobiety już tak,hehe,dziwne to :D ale tak już jest.

Gość pytanie nr 1
Chyba nie wyrazilam sie jasno wczoraj-na zeszlorocznej imprezie swiatecznej poznalam kilku gosci a nie ze ogolnie w zeszlym roku... Moja firma ma wiele wydzialow w roznych miastach wiec tylko na takiej imprezie jestesmy wszyscy razem,nie jestes w stanie znac wszystkch. A z poznanych znajomych to kilku udaje,ze cie nie zna (no chyba, ze cierpia na zaniki pamieci) a wsrod kilku mam fajnych kolegow,ktorzy zawsze wpadna do labu spytac sie, co slychac jak tylko sa w "moim" budynku. Taki bilans imprez siwatecznych hihi. Zadnych romansow w pracy.Nie,nie ,nie :) Wczoraj bylo ok, jak co roku :D Zmarzlam tylko w trakcie powrotu do domu, wyskoczylo mi paskudne "zimno", nie moglam zasnac gdzies do ....3.00, jakos tak smiesznie dziwnie sie dzisiaj czuje. Ale naprodukowalam....

Gość d666a
bo ja to zinterpretowałem tak,że w tamtym roku poznałaś kilku fajnych kolesi,z którymi możnaby się pokusić o romans ;) więc impreza w pełni udana? :D

Gość pytanie nr 1
w pelni hihi :) A co wg Ciebie znaczy-udana impreza?:D

Gość d666a
to okreslenie względne,dla każdego inne czynniki wpływają na atrakcyjność imprezy. Dla mnie udanie jest gdy było zabawnie,była jakaś rozmowa,taka wiesz, przyjacielska,ciekawa,oparta na wymianie poglądów. A jak jeszcze mam okazję obejrzeć jakąś bójkę,to już wisienka na torcie :D haha

Gość d666a
ale najważniejsze to znaleźć jakiegoś ciekawego rozmówcę i pokonwersować. Ale są różne fajne rzeczy,żarty,śmieszne sytuacje i ogólnie :D najważniejsze by nudy nie było :p

Gość pytanie nr 1
Rozsmieszyles mnie swoją wisienka :D nie w sensie wysmiania, tylko rozesmiania się. Ciekawy rozmówca to podstawa :)

Gość d666a
najbardziej nie lubię gdy wszyscy zaczynają grać w pokera. A ja nie gram,nie lubię gier karcianych. I wtedy są nudy jak ch*j,przej***** jest wtedy :D

Gość pytanie nr 1
Nawet brzmi nudno :) gry najczęściej są fajne tylko wtedy gdy się w nie gra a nie ogląda. Kiedyś grywałam w pokera, nawet nieźle mi szlo. Ale nie pamiętam dokładnie, młoda wtedy jeszcze byłam ;)

Gość d666a
Grałaś o kase? :D

Gość pytanie nr 1
O kasę to tylko z tatą :) a tak to nie

Gość d666a
Na duże stawki? :D

Gość pytanie nr 1
Wtedy to była dla mnie duża kasa.. Czasami całe kieszonkowe poszło... ale tata zawsze wszystko oddawał, po kilku dniach :) to uczylo szacunku do pieniędzy, do gry, do ryzykowania.

Gość d666a
czyli mam rozumieć,że przeważnie przegrywałaś? :)

Gość pytanie nr 1
Jak się uczyłam to tak. Z czasem szlo mi dobrze. Od dawna właściwie nie gralam.

Gość pytanie nr 1
A w ogóle to dlaczego o to pytasz? :)

Gość d666a
to dobrze,że nie grasz, hazard to nic fajnego,bo tak w ogólnym rozrachunku zawsze w plecy :D

Gość pytanie nr 1
Pewnie tak jest. Wiesz o czym piszesz. Mogę Ci zadać niedyskretne pytanie? o coś innego niż granie.

Gość d666a
pytałem tylko z ciekawości. Niedyskretne pytanie,na forum,przy świadkach? Zadaj,albo w ogóle nie odpowiem(jeśli uznam za zbyt osobiste jak na forum),albo odpowiem szczerze :p

Gość pytanie nr 1
Nie mam mozliwosci zapytania Cie w 4 oczy... z reszta chyba niepotrzebnie zasialam dramatyzm- sam ocen :) Za co ludzie dostawali od Ciebie w twarz i inne czesci ciala?

Gość d666a
w 4 oczy nie masz,ale jakieś prywatniejsze pytania mogłoby się zadawać na poczcie e-mail. To pytanie do takich nie należy i spokojnie mogę tu odpowiedzieć. Nie jestem typem człowieka,który się znęca. Nie idę ulicą i widząc niewinnego gościa nie spuszczam mu wp*****l. Jestem typem człowieka,który nie daje sobą pomiatać,nie lubię gdy ktoś mi chce wejść na głowę. Nie lubię też takiego cwaniactwa,że wiesz,gnojek jeden z drugim,wytatuuje się,ogoli na łyso,wskoczy w dresy,wypije pare piw i myśli,że mu wszystko wolno. No i stąd zdarzają się bójki. Albo stanę w czyjejś obronie,albo w obronie samego siebie :p . Wiem,że można załatwiać sprawy w bardziej wyszukany sposób niż wp*****l,ale czasami się nie da... No i honor nie pozwala :p

Gość pytanie nr 1
Honor....ciekawa sprawa.... Misiek, nie zakladalam,ze spuszczasz wp*****l kazdemu kto Ci sie z widzenia nie podoba, po prostu...chyba mnie interesuje,ze tak to nazwe- "psychologia przemocy". A jak wyglada takie "pomiatanie i wchodzenie na glowe"? Ciebie daje sie kiedykolwiek "zlamac" tak, zebys zmienil zdanie? Bylbys w stanie pojsc na jakies ustepstwa np, dla osoby kt. kochasz? PS-to Ty nie chodzisz w dresie :p ;)