Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o urodzie tej dziewczyny

Polecane posty

A na depresje znam jeden sposob (z ktorego oczywiscie sama nie korzystam bo mam lenia w doopie): codziennie troszke pobiegac, pocwiczyc, zjesc banana i zycie wyda sie piekniejsze. Probowalam (kiedys), dziala. ;) Glowa do gory, kochana. Jestem tu! Czekam na wiesci od Ciebie!

Gość gość
pasztetowa :D

Gość gość
Kamila P, jesteś aż tak niedowartościowana by sensem było dla ciebie niszczenia cudzego życia w imię ratowania swojego miernego poczucia własnej wartości? Na początku kibicowałam Twojej historii, ale Ty jesteś po prostu tępą strzałą. Jak to dobrze że karma wraca.

Tak, taka wlasnie jestem. ;) Nie znosze kobiet bez honoru takie jak zona mojego D, ktore wiedzac, ze malzonek je zdradza udawaja, ze nic sie nie dzieje. :D To sa dopiero tepe strzaly, a nie ja! A historyjki dotyczace karmy, no coz, kazdy wierzy w to co chce. :)

Gość gość
jaka szkarada!! fuj!

Gość gość
Kamila P, zrozumiałabym gdybyś kochała tego żonatego, bo i tak się życie układa że ludzie spotykają się za późno. Ale Ty go nie kochasz, jesteś z nim, bo cytując ciebie "seks jest" i cieszysz się jak głupia do sera, że chce się rozwieść. Więcej, jego żonę nazywasz suką, bo walczy o ich związek. Skoro ona jest suką, tą tępą strzałą, to kim wobec tego jesteś ty, że grzmocisz się z nim nie z miłości, nawet nie za kasę, a dla podbudowania ego i wybitnie cię to bawi, że zostawisz go z rozbitym związkiem, że jego żona cierpi? Kiedy to nawet nie jest zemsta, bo jedyną jego winą jest że chwilowo oślepł i zgłupiał, że zapatrzył się w ciebie? Kim według ciebie jesteś?

Gość gość
ale zęby ma ładne:))

Gość gość
Ergo - tępa strzała do p********a. Byłemu też daj, za kotleta, albo bigos. A co tam, raz się żyje, może na dodatek będzie i... mizeria.

Bylemu nic nie daje. Od czasu rozstania nic. poza tym jak tak chce mu sie za mna latac to niech lata. Ode mnie nic nie dostanie. Laski sa takie glupie, ze chca uprawiac sex z ex. Zero szacunku do siebie. Ja przynajmniej za zadnym nie latam. :)

Gość gość
kobietki pomozcie i zaglosujcie na moje kolezanki www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/pure_effect_new?ccid&share=1 strona 12 dziewczyny maja numery 1304 i 1307 wielkie dzieki!

Gość gość
Buahaha gosciu se p*****a za darmoche a ta kretynka myśli że on żonę zostawi. Pieniazki w zębach żonie do domu nosi a ciebie jedynie r***a jak ma ochotę:-)

Chyba cos Ci sie pomylilo. :) Oczywiscie biedactwo chcialas sie troszke wyzyc i myslalas, ze uda Ci sie nie zdenerwowac ale poleglas. :) Raczej to ja bzykam kiedy mam ochote. Dzis byl u mnie z kwiatami, niestety, wyrzucilam go z domu, biedak plakal wychodzac. Wiec swoje historyjki zostaw sobie do wymyslania dzieciom na dobranoc. xx ;)

I jeszcze cos, wole dobry sex niz pieniazki, ktore on nosi zonce. x Na szczescie jestem niezalezna finansowo i potrafie sama o siebie zadbac i zabezpieczyc sie na przyszlosc. Faceta w ogole nie bralabym pod uwage w kwestiach finansowych.

Gość gość
Kamila co u Ciebie? Nic nie piszesz ostatnio.

Gość gość
up