Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o urodzie tej dziewczyny

Polecane posty

Gość Monika888
Będę dzielna ;). Pa pa

Kamila P - ;) mam rozumieć, że podpisujesz się pod moją wypowiedzią?

bardzo mnie to cieszy. Fajnie, gdyby ta liczba '2' (dwie osoby) zamieniła się w 20000000000000000000 rozmnóżmy się!!

MODA, uważam to za również stosowne określenie. "Czym więcej sztuczności tym lepiej." nie ma co się dziwić, w gazetach, w tv pełno tego wszystkiego! Jak wybić się z tłumu? TANDETĄ!, gołą doopą i jednym słowem GŁUPOTĄ!

Gość Monika888
Naprzeciwko mnie w autobusie siedzi mega przystojniak, tak męsko wygląda :). Spoglądamy ukradkiem na siebie,ale nic z tego nie będzie... dzis ( bo moze jezdzi częściej ;) ). Obrączki nie ma, a przynajmniej nie na palcu :). Może jednak jeszcze nie jestem tak udupiona uczuciowo :D?!

Gość gość
Co za nieudacznice uwieszone na facecie.a c***ozal sie boze adoratorzy- desperaci z sympatii, kolesie z patologicznych rodzin i podstarzale dzieciate i.zonate dziady.ale z drugiej strony wiadomo ze facet z klasa takim gownem sie nie zainteresuje. I dobrze

Gość Monika888
Haha. umarłam teraz :)

Gość gość
Super jednego smiecia mniej

Zostawił cię dla innej i to jest przykre, ale jak możesz jej zdjęcia w taki sposób upubliczniać? To okropne. Swoje wrzuć dla porównania, będzie sprawiedliwiej.

Gość gość
Te dwie kwoki piszace tutaj to typ lachociagow ktore spokojnie mozna wykopac na ulice w srodku nocy a te desperatki i tak wroca.

Gość gość
Powyzej 30 tki, nikt ich nie chce tylko jakas patologia

Gość gość
Cel zyciowy: miec faceta bo bez faceta jestes nikim

Gość gość
ładna dziewczyna, zadbana

Gość gość
autorka musi być 1.szpetna-porzucona dla takiej a nie innej dziewczyny 2.chamska-wklejac cudze zdjęcia bez zgody właściciela to naprawdę szczyt chamstwa!!!

Gość gość
ale ryj maszkara

Gość Monika888
Hej : ). Właśnie wróciłam, po pracy byłam jeszcze na kawie z koleżanką . Było miło i tak zleciał jakoś szybko czas. Co u Ciebie Kama ? Normalnie dziś nie jestem z siebie dumna, bo ,dwuznacznie, ale napomknęłam mu o tym "odpisie". Oczywiście zaraz mi uciekł i to nawet dosłownie -fizycznie pod jakimś tam pozorem. Jednak początki są trudne, nie poddam się. Uczę się uczę olewki.

Monia, no i sama widzisz, uciekl Ci jak tylko napomknelas. Nie trzeba bylo, teraz bedzie Cie unikac, on po prostu ma Cie dosc. Musisz obrac inna strategie. Mowilam Ci olej go. :) No ja z moim ex na razie tylko piszemy do siebie ale konwersacja jest bardzo przyjemna. Rozmowy o pracy, codziennosci i tp. Mowi mi, ze jest ze mnie bardzo dumny, bo sobie radze sama ze wszystkim i takie tam. :D Ale to chyba nic nie znaczy, po prostu chce byc mily. Natomiast D. mnie w*****a. Jego zona walczy rowno. A on sobie nic z tego nie robi. Ale ze mnie zazdrosnica. Jutro D. przyjedzie do mnie na kilka godzin. Dzis tylko pisal, dzwonil.

Gość Monika888
Teraz jestem na chwilę. Wybacz, wczoraj nie wiem nawet kiedy ale usnęłam. Piszecie i mówi,ze jest z Ciebie dumny, to fajne jest :)! Ten mój tez tak do mnie mówil. Nadal myślę,ze Twój ex cos do Ciebie, moze po prostu on stosuje te taktykę nie odsłaniania sie całkowitego? W koncu chyba Cię zna i wie,ze w tym przypadku im mniej tym lepiej ;)?! Co do D. to co ma zrobić, ze ta zona walczy? Pewnie mu to schlebia. Dzis do Ciebie przyjedzie i znow bedzie mowil o byciu razem , odejsciu od niej, a Ty znowu pomyślisz ze tego wcale nie chcesz ;)! No, ja znowu to spieprzylam,ale dzis nastepna proba bycia oziębłą - całkowicie nie uda sie mu mnie unikać. Nie fajnie tak slyszec,ze on ma mnie dosyc,ale dobrze jest- chce slyszec tylko samą prawdę. Dzięki :)

Monika, zabije Cie! Znowu mu sie narzucalas??? :D Kochana, ode mnie tylko szczere slowa uslyszysz (przeczytasz). Nie zwracaj na niego uwagi. Przyzwyczailas go do tego, ze mu sie narzucasz i bidok boi sie i wieje przed Toba gdzie pieprz rosnie!! Musisz zmienic strategie, naprawde. Zajmij sie soba i tylko soba, olej buca calkowicie, mowie Ci, to dziala!! Sama zobaczysz jesli zastosujesz sie do tego. Moj D byl dzisiaj u mnie prawie 4 godziny :D Oczywiscie bzykanie i te sprawy ale nie tylko, duzo rozmawialismy. Po swietach chce od zony odejsc. He he. On tak na serio??? Co mu sie tak spieszy??? Ale jeszcze jej o tym nie powie, dopiero po swietach. Chyba nie chce psuc atmosfery przed swietami. Pisze do mnie smsy sporadycznie, dzwoni do mnie ale wylacza telefon na noc i to mnie najbardziej wpienia!!! Z zona spi w jednym lozku. Spala w innym pokoju ale wrocila do sypialni, bo niby ''zimno'' w tamtym pokoju. Gruba stara rura. :o Jestem wkurzona!!! Nie moge sie doczekac kiedy on zlozy papiery o rozwod!! :D A moj ex pisze do mnie caly czas, kochany jest, pyta sie czy czegos nie potrzebuje ze sklepu bo jedzie po pracy i takie tam. ;)

Gość Monika888
Hej :). Nie, dzis chyba mozesz mnie pochwalic:P. Bylam mila ale lekko olewająca. Napisal maila do mnie,bo chcial sie czegoś dowiedzieć związanego z praca. Odpisalam , dodalam do tego usmiech i pozegnalam sie( wszystko w mailu). On znowu za chwile napisal, tym razem ze nie chce sie mu pracowac . Na co ja odpisalam ze niestety nie mam czasu z nim pisać. Dodalam "pa" i tyle. Juz na to nie odpisal i, niestety,wiecej sygnalow zycia juz nie dal ;/. Poszlo mi jakoś? Byle znowu doprowadzić do tego zeby zaczal sie interesować mna na nowo! Ufam całkowicie Twojej wiedzy w tym temacie :). Co do Twojego zonatego to tak jakbym o tamtym moim żonatym czytala :)! Tez nie mógl jej tego zrobić na swieta,ale...tu mnie rozszarpia zaraz na forum- on mial dziecko male do tego wszystkiego. Później mówil,ze zona jest ciezko chora i on nie moze jej zostawic, przynajmniej chwilowo. To bylo dla mnie zrozumiale, bo choroba to powazna sprawa, no i bylo mi jej zal. Na szczęście wszystko dobrze sie skonczylo-wyzdrowiala ( chyba ze sciemnial z ta choroba). Niby tez spali w osobnych lozkach i tez wylaczal telefon na noc :D. Ja to odkrylam, bo smsy dochodzily dopiero rano, ale zresztą nie ukrywal przede mna ze tak robi. Tez mnie to wkurzalo,ale ze tak na 100% nie chcialam zeby jednak od niej odszedl to nie awanturowalam sie o to jakos specjalnie. No i widzisz, jednak ja dla mnie zostawil, co juz Ci opisywalam kiedyś. Kami,zastanow sie co będzie jak naprawdę zlozy te papiery. Będziesz z nim? A co będzie wtedy z ex? Jak on (ex) tak milo do Ciebie pisze to Cię to nie odpycha jeszcze ;)?

Gość gość
autorko napisz jakim aparatem były robione dwa pierwsze zdjęcia które wrzuciłaś ?

Gość gość
Całkiem ładna dziewczyna, też bym taką chciał.

Monia, bardzo dobrze zrobilas dzisiaj, jestem normalnie z Ciebie dumna. Tylko......................zamiast odpisywac na ten jego email i pisac, ze nie masz czasu, moglas w ogole juz nic nie pisac. Olac i tyle. No ale i tak dobrze zrobilas. Wiesz, moj D nic przede mna nie ukrywa. Odpowiada mi na moje pytania i wiesz, nie jestem zachwycona jego odpowiedziami. Chcialabym udupic ta stara gruba rure jego zonke. Przez tyle lat nie zwracala na niego uwagi a teraz wielce widzi, ze grunt jej sie sypie pod nogami i przymila sie do niego? Wkurza mnie szczegolnie to, ze on jak jest w domu to juz mniej do mnie pisze, w ogole nie zadzwoni do mnie. A ja tak bardzo chcialabym zrobic na zlosc tej starej. Tylko jak??????? Rozumiem, ze swiata, ze on teraz nie chce sie z nia klocic, ze boi sie reakcji dzieciakow (ktore notabene juz dorosle sa). Ale i tak jestem wkurzona. Niech sklada papiery rozwodowe. No coz, moze jeszcze troche z nim sie pobawie, a jesli nie wroce do ex to moze dluzej sie z nim pobawie. A moj ex byl przed chwilka u mnie. Prosto ze sklepu przyjechal. Przywiozl mi pare butelek wody mineralnej i lemoniady bo wie, ze lubie. Poza tym pytal czy czegos nie potrzebuje, poprosilam o lemoniade. Przywiozl wode tez. :) No coz. Przytulenia zadnego nie bylo ani z mojej ani z jego strony. Sprawial wrazenie lekko znerwicowanego. Nie wiem czy cos z tego bedzie. :o

Gość Monika888
Dzieki ;). Wiesz dlaczego odpisalam mu? Bo nie wiem co byłoby gdybym nie odpisała. Boje sie ze moze by milczał,milczał i milczał w nieskończoność?! On potrafi tak dlugo sie nie odzywać, a teraz jak mu juz chyba w ogole nie zależy, to moze nawet by sie cieszyl ze sie mnie pozbyl ?! Jak myslisz? Moze Ty umiesz przewidziec co mniej wiecej by myslal i jak sie zachował? Na pewno wiem,ze by nie zapytal dlaczego nie odpisuje. Ty juz masz tego swojego w garści, a ta zona na pewno wie ze on kogoś ma tak wiec i tak z nią wygralas.Poza tym jest stara i gruba,nie ma z Toba cienia szansy,więc bądź troche wyrozumiala, swieta idą ;). A po świętach...bedzie Twój,prawdopodobnie. Moj zonaty tez z domu rzadziej pisal( jak byl w toalecie :P), a zeby zadzwonić to wychodzil na balkon albo ze śmieciami. Tegoroczne jeszcze Świeta bez niego poświęć zeby omamić doszczętnie ex , moze przynajmniej on kupi C**prezent skoro tamten taki w tym temacie beznadziejny ;D. Widzisz,ten Ci kupil lemoniadę,wodę i pewnie kasy z to brać nie chce :). A ze znerwicowany i nie przytulil...pisalas chyba,ze on zazwyczaj byl taki . No ale znowu jakby kroczek w tyl po takich staraniach :(