Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o urodzie tej dziewczyny

Polecane posty

Jestem strzelcem i jeszcze nie mialam urodzin. Nie wiem czy mi cos kupi ale planuje mnie zabrac gdzies na kolacje wiec chyba nic mi nie kupi :( :o

Gość gość
Dwa pustaki sie dobraly

Okay, Monia, koniecznie zdawaj raport. :D Bede czytac. No i tak, musisz sie uzbroic w anielska cierpliwosc. Obojetnosc tak, mila i grzeczna tez badz i znajdz sobie adoratorow i to tak zeby on wiedzial o nich. To mu wjedzie na ambicje. Zobaczy, ze skoro ktos Cie pragnie, to widocznie jestes tego warta i sam zacznie myslec o Tobie.

Gość Monika888
Dom juz w tak młodym wieku to masz sie z***biscie :)! Pozazdrościć :). Czyli urodziny przed Toba. Czemu myslisz ze Ci nic nie da? Nie sądzę, bylby naprawdę burakiem! Moze da C****erścionek albo bieliznę. Tacy starsi tak dają, wiem po tym swoim.

Gość gość
jestem ciekawy jakie ma stópki :) wylizałbym je o pobawił sie nimi :)

Monia, to nie moj dom!! Wynajmuje go, mieszkam sama. Jak odchodzilam od ex to szukalam szybko jakiegos fajnego domku i udalo sie ale nie kupilam tylko wynajelam. :)

Gość Monika888
To juz go nie pytac o te uczucia co mial dać odpowiedź?? To tak chamsko mnie pozostawi bez odp a ja nie zareaguje??

Co Ty, nie dostane ani pierscionka ani bielizny. :D On wie, ze nie lubie za bardzo bizuterii a co do bielizny to nie zna mojego rozmiaru, jest ciemny w tych sprawach. jestem jego pierwsza i jedyna od czasu gdy sie ozenil. :D

Nieeeeee, nie pytac!!!!!!!! Nic nie wspominac, nie nalegac, nie naciskac!! To go tylko odstrasza! Wiem, co pisze!

Gość Monika888
Aha. Myslalam,ze jakis spadek Ci sie trafil po dalekim krewnym ;). A kominek masz? Nie ma to jak kominek w zimę i grzane wino. Mmmm... . U Ciebie,tam gdzie mieszkasz, pada juz snieg? Ja powoli szukam kurtki na zime ;)

Gość Monika888
To dalej będę w takim zawieszeniu. Wiem ze wiesz co mówisz,wiem. Poczekam zatem jeszcze parę dni i mu powiem ze brak odp traktuje jako odp i ze od tej chwili przestaje zaprzątać moje myśli i do widzenia. Po czym z usmiechem odejde. Moze tak byc?

Nie mam kominka. :D Ogrzewanie centralne gazowe. Cieplutko w domku. Sniegu jeszcze nie ma.

Gość Monika888
Co za facet z tego D. Koniecznie napisz mi czy Ci coś kupil. No nie wierze ze nie kupi,nie mieści sie mi to w glowie. Nie znacie sie dlugo, wiec moze dopiero sie rozkręci.

Nieeeeeeeeeeee! Nie pisz nic do niego najlepiej. Po prostu zignoruj i zachowuj sie tak, jakby tego nie bylo. Jesli mu to napiszesz, to tylko bedzie myslal ''ta sie znowu narzuca, juz mam jej dosc''...

Wiesz, on chce sie rozwiesc, wiec rozwod bedzie z jego winy, zona go oskubie i biedak zostanie z torbami :D

Gość Monika888
Przeciez i tak teraz juz o mnie tak mysli, prawda :/?? Dodatkowo wiec pomyśli, ze zaprzestalam drążyć temat bo stchórzyłam! Znowu ma mu sie upiec :/? Zlosci mnie to.

Gość Monika888
Tym bardziej korzystaj poki sie da :P. E,jak gosc ma firmę i w glowie poukladane to szybko sie odkuje.

Ale dlaczego w ogole nie mozesz go olac? Daj mu spokoj, zostaw biedaka w spokoju! Niech sam pomysli.

Jak moj ex adorator, ktorego ignorowalam pisal mi smsy typy ''dobrze, juz wiecej nie bede do ciebie pisac, widze, ze nie chcesz kontaktu'', to ja myslalam sobie ''i dzieki bogu, hurra! spierdaIaj''.

Gość Monika888
Gdybyśmy sie nie musieli widywać byloby prościej, a tak to jeszcze przed ludźmi trzeba udawać ze wszystko gra wiec wolałabym zeby na serio gralo. Jaki on tam biedak :/, chyba ja jestem w gorszej sytuacji ;)

Ale naprawde, kochana, daj mu spokoj, zostaw juz go i zlituj sie nad nim. Chocbys nie wiem jak probowala i pisala, on pomysli, ze jestes zalosna i bedzie mial Cie dosyc, wiec zmien taktyke. prosze Cie, nie osmieszaj sie. Po prostu badz mila, grzeczna ale nic nie wspominaj na tamten temat uczuc, ignoruj to, tak jakby tego nie bylo. On bedzie zaintrygowany Twoja przemiana i moze cos w koncu ruszy. Ale uzbroj sie w cierpliwosc!!

Gość Monika888
Ale myśmy naprawdę fajnie ze sobą zyli, to bylo wiecej niż koleżeństwo i trwalo przez dlugo okres czasu, wiec moglby aż tak o mnie myslec po tym wszystkim? Wiem jak jest gdy dzwoni jakis natręt ,ale tak traktuje zwykle tych co z nimi nic większego nie przezylam,nie poczulam wiezi. A on niby czul więź.

Gość Monika888
Dobra,ale obiecaj ze będziesz mnie wspierala ;). To ile mam czekac ,jak myslisz? Przy takiej solidnej olewce. Rok nie dam rady :/:/

No tak, wszystko rozumiem, ja bylam taka sama jak on teraz i pisze Ci to jak to z mojej strony wszystko wygladalo. Daj mu spokoj, daj mu przestrzen, to najlepsze co mozesz zrobic.

Ty nie masz czekac!!! Po prostu masz byc soba i masz miec go w d***e. Znajdz innych adoratorow,zobaczysz, ze on sam sie do Ciebie odezwie. Nie wiem jak dlugo, daj pare miesiecy.

Gość Monika888
Parę miesięcy, szaleństwo ;]. Moge Ci obiecać ze sprobuje. Zeby tylko nie znalazl sobie laski,zwłaszcza w pracy! Ja za to musze w pracy tego faceta zeby go widzial?? Bo przeciez nie moge mu o jakichs opowiadać.

Flirtuj z innymi tak wiesz, na jego oczach. Tylko nie na chama. Umow sie z fajnym kolega, ze Cie odwiedzi w pracy. :)

Gość Monika888
Niepotrzebnie mu mówiłam ze tylko na nim mi zależy i ze inni nie istnieją dla mnie. No ale skoro on tak manipuluje to moze mysli ze ja tez tak moge klamac. Z tym kolega to musze jakiegoś ladnego skołować,moze tez z sympatii jak Ty. Klase sie Kami. Dobranoc,do jutra. Dzieki z rozmowe i porady :):*

Proszę was ludzie, zostawcie programy do przerabiania, modyfikowania bla bla zdjęć ludziom, którzy rzeczywiście się na tym znają. Pomijając to, że jednak "naturalną" pięknością nie grzeszy dziewczyna, to nawet, gdyby wstawiła zwykłe zdjęcie, bez żadnych "mgieł", kontrastów itp. byłoby o wiele lepsze. tipsy, jakieś dopinki świecące do włosów, lateks, doczepiane rzęsy, 3cm fluidu na twarzy, wystająca gumka od majtek zza spodni, spódnicy, dziubek.. młodzież XXI wieku!! czego wam do żarcia dodają?!