Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JadwiniaAOE

Prezent dla 14 latka 14

Polecane posty

Gość JadwiniaAOE

Zabawkami się nie bawi już. Kosmetyków nie używa jeszcze. Nie interesuje się niczym. A gry na komputer nie kupię bo może mieć za dobre parametry na jego laptop. Co można kupić ?

Gość Rroman
lampkę na biurko

Gość forfeol
Bo ja wiem czym dziecko w tym wieku się bawi? Może tamagotczi? Ja mam 4 latka wiec trudno powiedzieć.

Gość gość
takiemu duzemu chłopakowi jeszcze prezent kupujesz?

Gość forfeol
A może np przybory szkolne? Fajny cyrkiel, zestaw ekierek z batmanem czy coś w ten deseń?

Gość forfeol
Prezenty pod choinkę kupuje się do jakiegoś wieku? Ja kupuję dla rodziców, żony, syna....

Gość gość
chrzesniak mojego męża ma 12 lat i juz w tym roku nie dostanie prezentu bo duzy juz jest i nie zasługuje...chcrzesniaczka ma 15 lat i od czterecz tez prezentu juz nie dostaje...

Gość gość
jak ktokolwiek może nie dostać prezentu pod choinkę?

Gość gość
kup mu jakąs bluze sportową kosmetyi tez mozesz np dezodorant

Gość gość
np bluza z adidasa, nike, czy cropp jakaś tak fajna młodzieżowa, rękwiczki sportowe, czapka i szalik komplet słodycze

Gość gość
kosmetyk np z adidasa czy plyboya taki chłopiec juz lubi pachniec żel pod prysznic lub jakis komplet ręcznik jakis fajny młodzieżowy

Gość gość
albo zegarek do pokoju jakis fajny

Gość gość
kasa :)

Gość Alincia
kryształ na cukierki, wazonik, figurkę buddy lub słonia, poduszkę kolorową, firankę, ramkę na zdjęcia

Gość gość
Jakbym dostał kryształ na cukierki to bym go wyrabał przez okno!

Gość Mirelka242
Taa kryształ na cukierki, też bym się wkurzyła ;) Ja mam chrześnicę lat 13. Cóż młodzież trudna jest... jak to młodzież. Małpiątku mojemu kupiłam na mikołaja grę planszową, z historycznymi korzeniami. www.przedwiekami.pl/pl/p/Gra-planszowa-Hnefatafl/224 Moja partyzantka pod tytułem "nauczenie myślenia i nakierowanie na zainteresowanie historią" trwa. W przyszłym tygodniu podam wyniki reakcji :)

Gość gość
Mikołaja z czekolady albo jakiś notesik na sekreciki widziałam taki na kłódeczkę :)

Gość gość
Cyrkiel? Z byka ktoś spadł? Ekierkę, lampę, kryształ? Wolałbym nic nie dostać niż taki badziew a mam 11 lat ej kup mu lepiej jakąś konsolę pxp np albo doom5 albo soniaka telewizor.

Gość namu amida butsu
helikopter?....zdalnie-sterowany hm

Gość gość
Może pościel albo ręcznik?

Gość gość
Lampka na biurko, dobre głośniki do komputera, dobrej jakości słuchawki do mp3, bluza sportowa, może chłopak lubi jakieś sporty, to np firmową piłkę. Figurek, notesików dla chłopca nie polecam. Mój dostanie profesjonalne krótkofalówki, z zasięgiem do 5km :D.

Gość gość
A co to jest ta krótkofalówka? To takie walkie talkie do zabawy????

Gość gość
mój gzrześniak ma 16 lat i zażyczył sobie grę MONOPOL ,przychodzą do niego koledzy i dziewczyna i grają w gry planszowe, i monopol chce

Gość gość
Z gier polecam eurobusiness, grzybobranie, niagara

Gość anzzk
nie kupujcie żadnych firanek!!!!,co to za prezent ,albo żaluzje,kto to polecał????????????????phi

Gość gośććć1111111111111
ja uważam że jakiś Monopol czy coś takiego byłoby dobre, są teraz np takie monopole biznesowe, i to nawet niedrogie

Gość gość
Yamaha dt 50

Gość gość
Może niektóre prezenty wydają się użyteczne (jak żaluzje, zasłonki, pościele, lampki itp.) ale nastolatek się z nich nie ucieszy. Prezenty powinny sprawiać radość, a czym taki nastolatek się pochwali przed kolegami później? Gra na konsolę (o ile ma konsolę) Fajna gra planszowa typu Monopol, Scrable Audiobook jakiejś książki Jeśli interesuje się piłką lub grami to prenumerata gazety z tym związanej, Karta upominkowa do Reserved, House, Cropp lub H&M - kupi sobie ciuszek, który jemu się podoba Jeśli interesuje się muzyką to dobre słuchawki lub głośniki Karnet na gokarty, kręgle, seans filmowy, paintbol Możliwości jest mnóstwo ;)

Gość gość
Moje ulubione to: - Hobbit - Jeźdźcy smoków - Dom Tajemnic - obie części chociaż druga, którą ostatnio czytałam jeszcze fajniejsza niż pierwsza - Harry Potter (najlepsza chyba pierwsza) - Eragon

Ja ostatnio ciekawy prezent w postaci karnetu na jezde gokartem widziałem na tej stronie http://www.crusar4rally.eu/prezent-dla-14-latka/ co prawda zastanawiam sie jeszcze nad zakupem gdyż żona jest lekko przeciwna ale chyba jednak postawie na taki prezent tym bardziej że syn jest fanem motoryzacji. CO myślicieli o takim prezencie ?