Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteśćie przygotowani na nadejśćie Oraknu XAWIER

Polecane posty

Gość POŁUDNIE POLSKI
dobry dowc*** dobry ;)

Gość gość
Mam cały czas Hel na podglądzie. Jak tam będzie tak jak teraz, to nie ma tragedii

Gość gość
Okolice Pasleka warmia porywy wiatru silne

Gość gość
gość gość500 Jak mogło być 1100? 1010 chyba ciśnienie jej spadło to gada głupoty Masz spóźniony zapłon, przecież wytlumaczyl(a) się już wczesniej ty też masz spóźniony, bo dodałam swój komentarz 20 sekund później, w momencie, w którym wyjaśniono, że to błąd, ja dopiero zaczęłam pisać komentarz, spójrz sobie na godzinę dodanie komentarzy, co za ludzie :O

Gość gość
uuu! zaczęło wiać w krakowie

Gość też południe
3 wina i 4-pak. :D Zaczynasz mieć problem. :D

Gość gość
hej wklej ta kamerke z helu, tez popatrzymy

Gość gość
POŁUDNIE POLSKI - Bezpieczniej w piwnicy niż na dachu :P

Gość wifigdańsk
Gdańsk-wieje mocno-ja nad samym morzem. az się boje zeby drzewa się nie przewróciły na moj dom.i zeby balkonu nie wyrwało;p zobaczymy jutro. acha-ma tak wiać ponoć do jutra wieczorem wiec ciekawie./

Gość gość
ok 2-5 ma być najgorzej :-o u nas masakrycznie wieje,południe polski .:-o

Gość olimpias
środa wlkp--- u nas tragedii nie ma.

Gość wifigdańsk
kurczę ale ten huragan musi byc wielki i silny ze na całą Polskę jest

Gość gość
mam tobołek przygotowany ;)latarka woda mineralna ,dokumenty,chipsy i naładowany tel kom.Mieszkam w domu ,starym jak cholera aż nawet okna plastikowe trzeszczą.Nie podoba mi się to :-o

Gość gość
piwnice mamy czystą i dużą ,dla wszystkich miejsaca starczy.jak się dom zawali to chyba będą szukać po piwnicach .a tam bezpiecznie

Gość gość
Też mam przewalone. Szumi las, szumi morze, w uszach szumi, a praca w telefonie zaufania tak wyglądała wczoraj - Cześć, jestem Darek. Pije od 20 lat. Przyszedłem tutaj, bo podobno rozwiązujecie problemy związane z alkoholem. - Oczywiście. Powiedz nam, jak możemy C***omóc? - Brakuje mi 1,50 zł.

Gość gość
Czy wy normalni jesteście? Myślicie, że ten huragan wam dom zdmuchnie? Bać to się mogli Filipińczycy, a nie rozpuszczeni europejczycy. Ci drudzy to przy wietrze 70km/h srają ze strachu.

Gość POŁUDNIE POLSKI
no wypraszam sobie ja problemu nie mam tylko wolne dwa di od dwóch lat! :) muszę wykorzystac te wino króre dostałam a piwa może juro wypiję ;) zaczął padac śnieg :)

Gość gość
Wróciłam ze spaceru z psem :-o makabra .futro i uszy mu postawiło w sztorc :-ouciekał do domu i śpi w łazience.z balkonu u sąsiada zerwało,taką suszarkę przy suficie i fruwa po ulicy :-o Śląsk .

Gość gość
Dwóch amerykańskich turystów wybrało się do Rosji na wakacje, aby podziwiać przyrodę. Chodzą po lesie, robią zdjęcia, zachwycają się pięknem natury, aż tu nagle wyskakuje z krzaków niedźwiedź i zaczyna ich gonić. Turyści z krzykiem zaczęli uciekać. Nieopodal strumyka dwóch ruskich zrobiło sobie piknik. Siedzą na kocu, piją wódkę (w strumyku chłodzi się jeszcze kilka butelek) zagryzają ogórkami i kiełbasą. Ruscy piją a tu nagle przez środek koca przebiegają turyści i goniący ich niedźwiedź. Rozdeptali kiełbasę i ogórki, wylali wódkę... Ruscy popatrzyli na siebie i rzucili się w pogoń. Po kilku minutach wracają, ze strumyka wyciągają flaszkę wódki i jeden z nich mówi: - ale ten w futrze to przynajmniej umiał się bić...

Gość gość
Żywiec- dawno tak nie wiało. Wrócilam z pracy właśnie. Kilka drzew już leży.

Gość gość
Głupi jesteś z tymi Filpińczykami .Myślisz że dachów pozrywać nie może ????U nas we wsi już dwa są uszkodzone .Ludzie się boją ,bo straszny churagan:-o

Gość olimpias
ja jestem przygotowana, mam latarke , paczke fajek i zarowa zapalniczke.

Gość gość
potwierdzam srodek Pl wieje :) pies moj wyszedl na szybkie siusiu i tez spi. cisnienie spada wszyscy senni

Gość gość
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Chłopcze, prędkość wiatru przekroczy 130 km/h, to nie są przelewki:O

Gość gość
Nie stresujcie się Dwóch Rusków pije wódkę, dziesiąta flaszka, piętnasta, dwudziesta. W końcu skończył się im alkohol, więc postanowili poszukać czegoś w okolicy, a że mieszkali blisko lotniska to właśnie tam zaczęli swoje poszukiwania. W końcu jeden z nich znalazł dwie beczki z paliwem lotniczym. Powąchał i mówi: - Ty to pachnie jak wódka! Drugi podszedł spróbował i mówi: - Ty no, rzeczywiście.. Bez chwili zastanowienia, zabrali beczki i poszli do domu. Następnego dnia rano dzwoni telefon. - Halo ? - Stary byłeś już w kiblu? - Jeszcze nie, ale zaraz idę. - Ty to lepiej mocno się trzymaj bo ja z Londynu dzwonię.

Gość gość
głupia, nie głupi, bo kobietą jestem, nie porównuj huraganu w Polsce do tego na Filipinach i huragan piszemy przez ''h'' nie ''ch''

Gość gość
Zawiercie pada ale nie wieje zbyt mocno tylko tak śwista:-/

Gość na Filipinach było gorzej
Ile razy mam pisać debile, ze jestem kobietą, mam na myśli swoją wypowiedź porównującą europejski huragan do filipińskiego

Gość katowitze
u nas wieje...ch**em